درخواست آموزش...

arash7464

Member
با عرض سلام به خانمها و آقایون محترم؛
امیدوارم حال همگیتون خوب خوب باشه
:green:
دوستان من دنبال سه تا آموزش هستم ، که به ترتیب عبارتن از:
1

Gnomon-Stylized character for production
2
Digital Tutors-Multi Tile Texture workflows
3
Digital Tutors-Rigging wings in 3ds max 2012

کسی اگه لینک مستقیم و یا لینکی داره که مربوط به سایتی هست که فیلتر نباشه بدازه ممنون می شم، ترجیحا اگه مستقیم باشه خیلی بهتره...
با تشکر :)

madmaster_3d

Well-Known Member
سطح مکست چه جوریه؟! چون بعضی آموزش ها معمولا مکینگ افی هستن کامل یاد نمیدن. اموزش های گنومون که اینطوریه

arash7464

Member
سطح مکسم تقریبا قابل قبوله ، مشکلی ندارم اکثر مطالبو متوجه می شم ، فقط اگه هر کدوم از این آموزشای بالا رو داشته باشی بذاری ممنون می شم....:)

arash7464

Member
آقا پیمان مرسی بابت راهنماییت ، ولی سایت زبده پولیه ، اگه می خواستم از خود digital tutors یا gnomon آموزش بخرم حاضر بودم پول بدم ، ولی به سایتی که خودش آموزشا رو دانلود می کنه و هیج قانون کپی رایتی رو رعایت نمی کنه حاضر نیستم پول بدم، حالا ما اینجا نوشتیم اگه کسی از دوستان لینکی برای دانلود این آموزشا داشت که ممنون می شم ، اگه هم که نه بازم دمتون گرم که منو راهنمایی کردین....

ولی سایت زبده پولیه

واسه بعضی از فایل ها باید اکانت vip داشته باشی ولی یه سری هم بدون اکانت میشه دان کرد

حالا به فارسی هم سرچ کن
مثلا : فیلم اموزشی سdigital tu...work flows..
و همینطور بقیه رو ..

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
از تورنت میتونی راحت دانلود کنی، سه تاشو برات زیپ کردم، برای دانلودشونم کافیه برنامه ی زیر رو نصب کنی:

دانلود utorrent 3.2

پیوست ها

• Downloads.zip
    60.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14

arash7464

Member
barnara دمت گرم ، خیلی لطف کردی ، توی کدوم سایت تورنت این فایلارو پیدا کردی؟...

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درسته اما چون این یک سایت ایرانی هست نتونستم بگم، چون مدیران حذفش میکنن و خلاف قوانینه.:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا