درخواست آموزش ( نحوه طراحي هالو )

adame_haji

Member
سلام من اینو با فتوشاپ زدم چه طوره
البته اونو که یه موجود عزیز زدن اون بالا خیلی قشنگه راستشو بخواهید من از اولش هم با همین مسئله مشککل داشتم
راستی برادر GT-MAX جان من قبلا شما رو جایی دیگه ندیده بودم
فکر کنم پرشین تولز بود
اگه اشتباه نکنم
در هر صورت اینم عکسش

Gt-Max

Member
ممنون كه وقت گذاشتي ! ولي اين كه داستانش به كلي يه چيزه ديگست :eek:
خداييش فكر نمي كردم كسي از عهدش بر نياد :-?

adame_haji

Member
منظورت چیه این قضیش فرق وکونه
اینو اگه یه دایره بندازی روش و یه گرایان تدریج رنگی بصورت رنگین کمان بندازی روش و مدشو عوض کنی و کلا بزاری رو عکست و در کل هم مدشو عوض کنی همونی میشه که تو عکس اولت هست
اینا مشکل توی اون شعاع های نور بود که توسط فتوشاپ نمیتونستید بزنید
باشه مشکلی نیست موفق باشید
یا علی

ye_mojud

Member
بچه ها خوشبختانه تونستم پلاگ اين Knoll Light Factory رو حجمش رو كم كنم و براتون اپلودش كنم . فايل اگزه اش رو چون حجمش زياد بود نميتونستم اپلود كنم . بعد از دونلود فايل كه حجمش 200 كيلو بايت هست فايل رو از حالت فشرده خارج كنيد و بعد دايركتوري ايجاد شده رو كپي كنيد تو پوشه پلاگ اين هاي فتوشاپ . اگه مشكلي بود همين جا مطرح كنيد . موفق باشيد .

http://rapidshare.de/files/2961699/Knoll_Light_Factory_v1.0.zip.html

براي اطلاعات بيشتر و مشاهده نمونه نورهاي پيش فرض پلاگ اين ميتونيد به اين تاپيك در سايت پي سي سون مراجعه كنيد . http://www.pcseven.com/forumv/showthread.php?t=9257

آخرین ویرایش:

ققنوس

Member
حاجي ايول كارت تميزه. اينم من درست كردم ديدم اموزش بذارم زياد ميشه action اون رو درست كردم.حالا كه فيلترش هست كي به خودش زحمت ميده با خود فتوشاپ درست كنه؟؟

پیوست ها

• Light.zip
    1,010 بایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

Gt-Max

Member
ققنوس جان من 3 روز پيش بهتون يه پي ام زدم حالا يا نگرفتيد يا حوصله جواب دادن نداشتين...
گفتم همين جا مطرح كنم شايد بهتر باشه...
مي خواستم بپرسم امكانش هست يه خورده در رابطه با اكشن ها و نحوه كار با اون ها توضيح بديد ...
مثلا با اين اكشن بالا بايد چي كار كنيم..؟ :neutral:

adame_haji

Member
ققنوس جان خیلی چاکرتیم
من چند روز هست که اینجا نیومده بودم
اتفاقا کارهای بسیار قشنگی هم میشه با فتوشاپ زد من اون بالایی رو که گذاشتم چون عجله داشتم تا همونجاشو زدم گفتم GT-Max هم ببینه و متوجه شه بقیه کارو هم خودش تو ذهنش بره چون وقت نداشتم . اونم که گفت بیربط پروندی
باشه اشکال نداره
اینم یه نمونه کار من رفیقمون محمد گفته بود براش بزنم
ببینید چطوره

txtmohamad8wu.jpg

ققنوس

Member
جالب شده حاجی چمنتم!!
اینو با polar درست کردی؟؟
مکس جان پاسخ رو دادم

ToFaN

Well-Known Member
حاجي
درصد سايه نوشته پاييني رو ميبردي رو 60 يا 50 خيلي بهتر ميشد

Gt-Max

Member
adame_haji گفت:
ققنوس جان خیلی چاکرتیم
من چند روز هست که اینجا نیومده بودم
اتفاقا کارهای بسیار قشنگی هم میشه با فتوشاپ زد من اون بالایی رو که گذاشتم چون عجله داشتم تا همونجاشو زدم گفتم GT-Max هم ببینه و متوجه شه بقیه کارو هم خودش تو ذهنش بره چون وقت نداشتم . اونم که گفت بیربط پروندی
باشه اشکال نداره
اینم یه نمونه کار من رفیقمون محمد گفته بود براش بزنم
ببینید چطوره

txtmohamad8wu.jpg

حاجي جان... :)
متن نوشته من رو دوباره بخون ببين من از كلمه بي ربط پروندي استفاده كردم...؟
اين خيلي حركت ضايعه اي هستش كه با كلمات يه جورايي بازي كنيم... منظورم من اين بود كه اين يه مقوله ديگه اي هستش...
ممنون از بابت عكسي كه فرستادي.. يه نمونش رو 3 سوتي ساختم ميدونم ضايه شده ولي ساختم ديگه چراشو خودمم نميدونم...

http://google.com/926du​

ولي اون چيزي كه من تو عكس اول ميبينم رو تو شكلي كه ساختم نميبينم... . حالا شايد من تو سطحي نباشم كه بخوان نظر بدم در اين رابطه ولي ممنون ميشم اگه نمونه اون هالو رو كه با Polar طراحي شده رو بهم نشون بدين... :)

جدیدترین ارسال ها

بالا