(درخواست آموزش ) طراحي دورنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fanous

Well-Known Member
ميشه يكم توضيح بدين منظورتون چيه ؟ / اگه يك نمونه عكس هم بذارين كه خيلي بهتر ميشه

a Truth Seeking

Active Member
متاسفانه من هم منظور شمارو به درستي نفهميدم اگر ممكنه يك مقدار بيشتر توضيح بديد.
منظور شما ساخت يك رنگ تركيبي در طراحي هست؟
يا طراحي با استفاده از تركيب رنگ ها هست؟

jasoosk

Member
اگه واسه چاپ ميخواي بايد از CMYK استفاده کني و موقع رنگ دهي فقط به اون 2 رنگي که ميخواي داشته باشي مقدار بدي .
مثلا واسه يک متن مشکي روي زمينه آبي کمرنگ اينجوري مقدار دهي کن :
متن : C=0 M=0 Y=0 K=100
زمينه : C=30 M=0 Y=0 K=5

قربانت.
محمد.

relax_cp

Member
خيلي ممنون.
منظورم همين بود كه محمد جان گفت.فقط تركيب رنگها رو مي خواستم اگر داري بذار اينجا
مرسي

amir_ttr

Member
منم سوالمو همينجا ميپرسم:
من ميخام عكسمو دو رنگ كنم.منظورم gray scale نيستا.منظورم اينه كه عكس فقط از رنگ black(00000) & white(ffffff)a يا مثلا عكس فقط از رنگ هاي black & white & blue باشه.چي كار كنم؟

amir_ttr

Member
شرمنده كه نمونه ندارم.ببينيد.مثلا يه عكس هست.اگه اونو gray scale كنم در اصل يه رنگ سياه با طيف 0-255 خواهيم داشت.حالا من ميخام اين طيف رنگي فقط داراي رو مقدار باشه:0و255.فهميدي چي شد؟

[EHSAN]

Well-Known Member
amir_ttr گفت:
شرمنده كه نمونه ندارم.ببينيد.مثلا يه عكس هست.اگه اونو gray scale كنم در اصل يه رنگ سياه با طيف 0-255 خواهيم داشت.حالا من ميخام اين طيف رنگي فقط داراي رو مقدار باشه:0و255.فهميدي چي شد؟

اينطور كه شما گفتين و من فهميدم شما با يد از حالت رنگ Duotone استفاده كنين.. براي اين منظور شما بايد اول طرحتونو به سياه و سفيد تبديل كنين و بعد از طريق مسير زير اونو به دوئتون (Duotone) تبديل كنين..
کد:
Image \ Mode \ Duotone...

ارادتمند
احسان

relax_cp

Member
خيلي ممنون احسان جان
طرحهاي دورنگ رو معمولا روي كاغذ نوخودي چاپ ميكنن براي همين خيلي مهمه كه رنگها چه كيفيتي داشته باشن.
اگر در مورد چاپ روي كاغذ نخودي اطلاعاتي داريد بگيد؟

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام
براي دو رنگ كردن كار به طوري كه خروجي كار درست در بياد (البته اگه منظورتون تو چاپه) بايد توي Channel وارد شيد و دو رنگ رو باقي بزاريد و بقيه رنگها رو حذف كنيد تا خروجي كار دو رنگ واقعي بشه تمام اين كارهايي كه شما تا به حال گفتيد تو گرفتن خروجي به مشكل بر مي خوره
در ضمن توي چاپ و ليتوگرافي هر سوالي داشتيد در خدمتم

موفق باشيد
مرسي

[EHSAN]

Well-Known Member
يعني مهدي جان يعني اين روش Duotone هم خوب در نمياد ؟!!

من كارهايي رو به اين روش ديدم كه خيلي خوب در اومده.. !!

ارادتمند
احسان

jasoosk

Member
مهدي آشتياني گفت:
سلام
براي دو رنگ كردن كار به طوري كه خروجي كار درست در بياد (البته اگه منظورتون تو چاپه) بايد توي Channel وارد شيد و دو رنگ رو باقي بزاريد و بقيه رنگها رو حذف كنيد تا خروجي كار دو رنگ واقعي بشه تمام اين كارهايي كه شما تا به حال گفتيد تو گرفتن خروجي به مشكل بر مي خوره
در ضمن توي چاپ و ليتوگرافي هر سوالي داشتيد در خدمتم

موفق باشيد
مرسي
ولي من فكر ميكنم اينكه 2 تا كانل رو پاك كني يا اينكه 2تا از رنگها رو اصلا استفاده نكني هيچ فرقي نداره.
درواقع من وقتي 2 تا از كانال ها رو پاك ميكنم توي Save کردن خيلي محدود ميشم.
در ضمن نمونه کار چاپ شده اون روش بالا رو هم دارم وقتي هم پليت گرفتم هيچ مشکلي نداشت.

فداي تو.
محمد.

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام

آقا من اون روشي رو كه بهت گفتم يه نمونه برات به شكل تك رنگ Monotone درست كردم..

اميدوارم بدردت بخوره.

پیوست ها

• monotone-pic.gif
    monotone-pic.gif
    76 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • monotone.gif
    monotone.gif
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 36

[EHSAN]

Well-Known Member
amir_ttr گفت:
منم سوالمو همينجا ميپرسم:
من ميخام عكسمو دو رنگ كنم.منظورم gray scale نيستا.منظورم اينه كه عكس فقط از رنگ black(00000) & white(ffffff)a يا مثلا عكس فقط از رنگ هاي black & white & blue باشه.چي كار كنم؟

امير جان عكسي كه ضميمه كردم رو ببين.

فكر كنم اين همون چيزيه كه شما دنبالشي.!!

شما رنگهاي مشكي آبي و سفيد رو ميخواستي.. ولي چون سفيد رنگ حساب نميشه منم بجاش قرمز رو گذاشتم.. كه شما روش كارو داشته باشي..

ولي اگه ميخواي از رنگهاي مشكي و آبي با هم استفاده كني از حالت Duotone استفاده كن.

موفق باشي

پیوست ها

• tritone.gif
    tritone.gif
    12.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35

[EHSAN]

Well-Known Member
قابل توجه آقايوني كه سره بازي كردن با كانال هاي رنگ باهم اختلاف دارن بايد اول عرض كنم كه اين روشي كه من دارم ميگم هنوز توي ايران جا نيفتاده.. براي همين كمتر كسايي پيدا ميشن كه با اين روش كار كرده باشن ولي اين روش داره كم كم جاشو باز ميكنه.. به نظر من اين روش خيلي به صرفه تره.. ميگي نه..!! خب ميگي نه ديگه چيكارت كنم !!

با اين روش از هر رنگي كه عشقت ميكشه ميتوني استفاده كني و نتيجه اش رو ببيني..
ديگه نيازي هم نيست كه بياي كانال هاي رنگ رو حذف كني.. چون اين مدلي فقط يه كانال رنگ ايجاد ميكنه.. فقط يكي اونم با هر رنگي كه عشقته.. اينو ميدونستي ؟!.. نه !!

اصلا تا حالا امتحانش كردي ؟!..

وقت هم كه قربونش برم توي ايران كيلويي هدر ميره.. بشين يه دو كيلو از وقتتو بزار پاش شايد بهره اي بردي.. اگر هم نبردي كه ضرر نكردي كه.. ضرر كردي ؟!.. خب پولشو ميدم پس به دلت بد نياد !!

راستي من اينا رو از خودم نگفتما از تجربيات يه آدم اينكاره گفتم.. حالا خود داني !!

ارادتمند
احسان

پیوست ها

• channels-monotone.gif
    channels-monotone.gif
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 37
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا