درباره fluid effects

davoodice

Well-Known Member
سلام دوستان امشب ساعت 8:30 درباره fluid effect بحث می کنیم لطفا شرکت کنید:paint:

1835ali

Well-Known Member
دوست عزیز خودت که بهتر می دونی تفاوت عمده مکس و مایا همینه قدرت fluid مایا بی نهایته
اگه فرصت شد من چند تا از کارامو که با مایا انجام دادم بزارم تا ببینی چه قدرتی داره

با سلام.
من هنوز با Fluid كار نكردم.اما Gnomon Tutorش رو گرفتم كه بزودي مي خونم.
اما تا جايي كه مي دونم مايا براي ساخت سيالات 3 ابزار داره كه هر كدوم نقاط قدرت خودشون رو دارند.
1-Paint Effects با اين ابزار ميشه آب آتش دود ابر و خيلي چيزهاي ديگه رو در كمترين زمان ممكن ساخت.كار با اون خيلي راحته و مثل Zbrush مي مونه.همش Brush ه و خيلي سبكتر از سيستمهاي Particle بيس هست(البته ميشه اون رو هم به نوعي particle بيس هم دونست چ.ن معمولا از كنار هم گذاستن مربعهاي متوالي اين افكتها درست ميشن).
2-Particle Systems:اين سيستم بيشتر براي ساخت گازها و مايعات روان استفاده ميشه.نياز به تخصص بيشتري داره و سخت تر هست در ضمن رم بالايي مي خواد چون Particle بيس هست.
3-Maya fluid : كاملترين ابزار هست همه نوع سيالات رو ميشه باهش در آورد و سيستم كاريش اصلا به هيچ وجه Particle بيس نيست.نياز به دانش تقريبا بالايي داره و قابليت ساخت هر مايعي رو داره.
اگه به سايت استخدامي شركت Blizzard سري بزنيد در تمام قسمتها نوشته كه به چه كارمندهايي نياز داره.در قسمت Dynamic مايا كار استخدام مي كنه.پس نشون مي ده قدرت بالايي داره.

اين نكته رو هم اضافه كنم كه در مايا چه در قسمت Paint Effect و چه در قسمت Fluid ميشه كارهاي عجيبي رو در زمان كمي انجام داد.مثلا يكيش پاك كن هست.شما مي تونين يك قسمت از سيالتون رو بهمون سادگي كه در Photoshop از پاك كن استفاده مي كنين استفاده كنين و حتي اونو animate كنين.مثلا در نظر بگيرين يك در نظر بگيرين يك سيال سياه وجود داره و مي خواين يك سيال سفيد بياد و اونو از بين ببره اين كار در مايا فوق العاده ساده است.يا مثلا اين كه يك حجم رو به يك توده آتش تبديل كنين براي اينكار مايا يك دكمه اختصاصي داره.

آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
از شما دوستان عزیر که وقت گذاشتین این مبحثو پیش می برین کمال تشکر رو دارم و عذر می خوام که از ساعت 8:30 شب می تونم شرکت کنم چون دانشجو هستم و الان وقت امتحاناته.
اما از 1835ali می خوام تا یه فریم از لحظه اوج کاراشو بذاره تا باهاش بیشتر آشنا بشیم

davoodice

Well-Known Member
masoud_warcraft عزیز من MAYA FLUID EFFECTS: PYROTECHNICS رو دیدم اما ساخت جلوه دود و آتش مثل اون تصویر رو آموزش نمی ده و بیشتر به کلیات می پردازه این یه تصویر از کاریه که دارم انجام می دم از دوستان می خوام کمک کنن که به یه دود و شعله در حد عکس تبدیلش کنم فایلشو هم گذاشتم بیاین تکمیلش کنیم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    11.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • fire.zip
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

davoodice

Well-Known Member
اینم فایلهای پروژه های بسته آموزشی gnomon MAYA FLUID EFFECTS: PYROTECHNICS برای علاقه مندان.
به اضافه یه پیش نمایش از پروژه ها

پیوست ها

• gnonmon.zip
    37.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • slidemovie.zip
    850.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:
علي جان خيلي خوب بود.ولي اي كاش با بك گراند مشكي رندر نمي گرفتي كه وضعيت دودهاش رو هم ببينيم.چون يك عاملي كه باعث طبيعي شدن آتش ميشه دودش هست.ولي در كل فكر مي كنم عاليه.
و در ضمن از Fluid تنها براي ساخت آتش و دود استفاده نمي شه.بنظر من ساخت آبشار طبيعي به مراتب سخت تر از آتش هست.
درباره آموزش Gnomon من خودم هنوز نديدمش.اما تا جايي كه يك نگاهي كردم كيفيت صداش بد بود.من فكر مي كنم در اين آموزش به اندازه اوناي ديگه مايه نذاشتن.من خودم بيشتر براي ساخت آب و ابر و آبشار مي خوام ازش استفاده كنم.

آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
کاراتو دیدم ,الی بود علی جان ولی مشکل اساسی تر ساخت دود آتشه مثله همون عکس به خصوص پیچش دود لطفا اگه امکان داره سورسه فایلاتو بذار تا تنظیماتشو یاد بگیریم
این فابلو به عنوان نمونه ببینید

پیوست ها

• instancercloud.rar
    286.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
یه کم روش کار کردم
راستی می دونستین منتال ری خیلی سریع تر رندر میگیره؟ (fluid)

پیوست ها

• q.jpg
    q.jpg
    14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • q2.jpg
    q2.jpg
    11.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
یه کم روش کار کردم بچه ها کمک کنید

پیوست ها

• q.jpg
    q.jpg
    14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

1835ali

Well-Known Member
علي جان خيلي خوب بود.ولي اي كاش با بك گراند مشكي رندر نمي گرفتي كه وضعيت دودهاش رو هم ببينيم.چون يك عاملي كه باعث طبيعي شدن آتش ميشه دودش هست.ولي در كل فكر مي كنم عاليه.
و در ضمن از Fluid تنها براي ساخت آتش و دود استفاده نمي شه.بنظر من ساخت آبشار طبيعي به مراتب سخت تر از آتش هست.
درباره آموزش Gnomon من خودم هنوز نديدمش.اما تا جايي كه يك نگاهي كردم كيفيت صداش بد بود.من فكر مي كنم در اين آموزش به اندازه اوناي ديگه مايه نذاشتن.من خودم بيشتر براي ساخت آب و ابر و آبشار مي خوام ازش استفاده كنم.

مسعود جان شما لطفت دارید من که اینقدر ها هم حرفه ای نیستم البته فردا سعی می کنم بصورت فایل mov و کم حجم ازش رندر بگیرم و البته با بکگراند طوسی
در مورد آبشار فکر نکنم با fluid اینکارو بکنند چون واقعاض دیوانه کنندس تا اونجایی که من می دونم real flow رو همه بر fluid ترجیح می دن برای این حالت
در ضمن آتش نوع های مختلفی داره (آتش کبریت که با رنگ زرد و آبی همراهه) ( آتش ایجاد شده با سوخت ها مثل نفت و ... که دود سیاه زیادی به همراه داره ) (آتش معمولی که نه دود داره نه رنگه خاصی مثل آتش حاصل از سوختن گاز )

1835ali

Well-Known Member
کاراتو دیدم ,الی بود علی جان ولی مشکل اساسی تر ساخت دود آتشه مثله همون عکس به خصوص پیچش دود لطفا اگه امکان داره سورسه فایلاتو بذار تا تنظیماتشو یاد بگیریم
این فابلو به عنوان نمونه ببینید

بیا عزیز این سورس سه فایل http://rapidshare.com/files/245694274/ma_fire.zip.html

در مورد این فایل که گذاشتی باید بگم که این غبار بوسیله سیستمه پارتیکال اسپریت ( particle / sprite ) ساخته شده

در مورد پیچش هم مگه از swirl استفاده نمی کنی توی قسمت content detail / velocity یا از turbulence اینا کارشون پیچش دوده با هاشون کار کن ببین کارت راه می افته

davoodice

Well-Known Member
خیلی ممنون اما این دودو با تنظیمات ننظیمات incandescense روی fuel ساختم از swirl استفاده کردم اما وقتی tuxture opacity رو فعال می کنم اینجوری میشه لطف می کنی فایلو میذارم برام تکمیلش کنی؟

پیوست ها

• fluid3.rar
    11.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • q2.jpg
    q2.jpg
    11.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
فكر مي كنم دودش رو بهتره برنگه سياه اضمحلال داشته باشه.الان دودت يك دفعه با رنگ سفيد از صحنه حذف ميشه.دوم اينكه فكر مي كنم يك كمي دودت روشنه در ضمن Opacity دودت رو در پايان كم كن.
درباره رندر منتال كه گفتي سريعتره .در تك فريم اگه CPU چند هسته اي داشته باشي Software تنها از يكيش استفاده مي كنه اما در رندر Batch اگه تيك use all availabe رو بزني از همه استفاده مي كنه اما منتال بصورت پيش فرض از همه استفاده مي كنه.
درباره اون عكس غبار يا ابري كه گذاشتي هم من فكر مي كنم حق با عليه.بيشتر مي خوره با particle سيسنمها كار شده باشه.فكر مي كنم با Paint Effect ساده تر بشه همچين چيزي رو ايجاد كرد.

علي جان من از آب و آبشار Ice Age و موش سر آشپز ديوانه شدم فكر كنم از اونجاييكه قسمت بيشتر اين ها رو با مايا ساختن فكر كنم با مايا بشه يك همچين آبي در آورد من زماني كه اولين بار حدود 5 يا 6 سال پيش اسم مايا به گوشم خورد(اون زمان ماياي 4 تازه اومده بود) نمونه كارايي كه ازش ديدم همه آب و آبشار و چمن و گل و بلبل بود. نمي دونم والا بهر حال ما خيلي طالب آب و آبشاريم.

آخرین ویرایش:
همونطوري كه علي آقا گفته آتشهاي مختلف شكلهاي مختلفي دارن.اما اونچيزي كه من ديدم در شب دود هيچ آتشي معمولا ديده نمي شه مگه اينكه فضا با لامپ يا پرژكتور روشن شده باشه.(از عكسايي كه سرچ كردم ).در روز هم دود آتش معمولا خاكستري تيره ديده ميشه.[/attach]

فكر مي كنم رنگ دودش بايد كلا تيره بشه معمولا رنگ دود سيگار سفيده.

پیوست ها

• fire1.jpg
    fire1.jpg
    108.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • fire2.jpg
    fire2.jpg
    9.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:
مي تونين براي ديدن Sample هاي مايا از منوي Fluid Effects گزينه get fluid example رو بزنين كل صحنه براتون باز ميشه و مي تونين داخل پارامترهاش سرچ كنين عكسهاي زير چند نمونه از اين Sample هاست.fire1.jpg

missle.jpg

water1.jpg

water2.jpg

water3.jpg

davoodice

Well-Known Member
از راهنماییات ممنونم اما من واقعا الان موندم که آیا میشه با fluid آتشی مثل همینی که تو عکس گذاشتی درست کرد؟ اگه میشه یکی کمک کنه درستش کنیم
در مورد آبشارم راستش من 8 سال بود مکس کار میکردم تازه وارد مایا شدم البته یه چیزایی میدونم ازش ولی مثل شما حرفه ای نیستم من که هر وقت این کارتونارو میبینم خیلی هجان زده میشم اما افسوس که تو ایران . . . ولش کن اصلا.
من میگم بیاین با هم کارا رو تکمیل کنیم اینجوری بهتره حالا یا آبشار یا آتش بالاخره به یه چیزی میرسیم از کارای ناقص بهتره هر چند شما استاد من هستید و من شاگرد. در مورد منتال ری هم حق با شماست ممنون

davoodice

Well-Known Member
خواهش می کنم به این دو عکس خوب توجه کنید سوالم اینه که با مایا چه طور میشه همچین کیفیتی رو در آورد
سمپل های مایا هیچکدوم چنگی به دل نمی زنه

پیوست ها

• 1.bmp
    181.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • untitled.JPG
    untitled.JPG
    24.6 کیلوبایت · بازدیدها: 25
بالا