درآمد طراحی ساختمان و کارهای معماری با vray

siavash_titanic

New Member
سلام دوستان
من قبلا یه کمی vray کار کردم. دنبال یه شغل خوب با درآمد مناسب میگردم. به نظر شما اگه vray رو تخصصی یاد بگیرم درآمدی به دنبال خواهد داشت یا خیر ؟ بستگی به سطح کار حدود درآمد چقدر خواهد بود؟
دوستانی که توی این زمینه کار میکنن یا تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن.
ممنون

.:BehzAd:.

Active Member
مگه گفتن اسم بانک مشکلی داره که میگی
بانک "فلان" مسابقه طراحی نمای یک

بانک رفاه مسابقه طراحی نما ساختمون خودش رو تو یه کادر 4x8 گذاشته بود ما هم بودیم ولی متاسفانه نرسیدم طرح رو برسونیم.

اگه میخوای مکس و وی ری رو برای 200 و 300 یاد بگیری اصلا یادنگیری بهتره مرد حسابی الان به کسی ابدارچی شرکت ها حداقل 400 میدن من خودم به عنوان یه تری دی کار خیلی بیشتر از اینا میگیرم البته کار پروزه ای هم میافته و انجام میدم خدا رو 100 هزار مرتبه شکر راضی ام به شما هم بگم تو این حرفه ای باید باشی تا بتونی پول خوب بگیری

ALI_TAKHTI

Active Member
تو کسور ما اگه معماری باشی 3d خیلی بدردت میخوره و درامدت هم بدک نیست. اما اونچه کهاندازه خود مکس مهم هست ویری که باید حتمااااااا بلد باشی.چون سه بعدی کار زیاد هست اما کسی بازار رو داره که بهترین رندر رو میگیره که یعنی ویری رو فول باشی.که من همچنان در آرزوش دارم میسووووووووووزم دادا.و البته آره به شهر هم ربط داره

siavash_titanic

New Member
با تشکر از همه دوستان و راهنمایی هاتون
علی جان اگه میخوای وی ری رو درست و حسابی یاد بگیری یه کتاب بهت معرفی میکنم که خیلی عالیه
من خودم دارم میخونم کتاب کاملی هست و همچنین کاملترین کتاب فارسی که واسه آموزش vray میتونی گیر بیاری
vray2.0 مترجم آقای رسول نصیری انتشارات پویاگران
یه کم قیمتش بالاست ولی به نظر من میارزه

amin.net

Member
البته کتاب اصلی vray هم ترجمه شده و قیمتش هم حدود 25 هزار تومان هست.
ناگفته نمونه کسی با یه کتابو یه توتوریال وی ری کار نشده.عمق مطالبش زیاده و اگه عمیق یاد نگیری نمی تونی موفقیت زیادی بدست بیاری.

saman205

Member
آقای گنابادی ترجمه کردند مشخصات از کتابخانه ملی:
‏سرشناسه : لگرنتسی، فرانچسکو
Legrenzi, Francesco
‏عنوان و نام پديدآور : راهنمای جامع V-Ray/فرانچسکو لگرنزی ؛ مترجم محمداحسان گنابادی.
‏مشخصات نشر : مشهد: سخن گستر‏‫، ۱۳۹۰.‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫۹۰۰ ص.‬
‏شابک : ‏‫‭978-964-477-945-9‬‬
‏موضوع : ‏‫تری دی اس. مکس (فایل کامپیوتر)‬‬
‏موضوع : متحرک‌سازی کامپیوتری
‏موضوع : گرافیک کامپیوتری
‏شناسه افزوده : گنابادی، محمداحسان، ‏‫۱۳۶۳ -‎‏‬، مترجم
‏رده بندی کنگره : ‏‫‭‭TR۸۹۷/۷‏‫‭/ل۷۶ر۲ ۱۳۹۰
‏رده بندی دیویی : ‏‫‭۰۰۶/۶۹۶
‏شماره کتابشناسی ملی : ‎۲‎۴‎۰‎۴‎۲‎۲‎۶

پیوست ها

• Vray-Refrence.jpg
    Vray-Refrence.jpg
    12.6 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Yasharp

Active Member
سامان جان من یه کتاب از ایشون دارم همچین چنگی به دل نمیزنه می خواستم بدونم این کتاب که شما گفتی چطوریه ؟
قیمتش چنده بعد نسخه چندم وی ری رو توضیح میده ؟:lol:

saman205

Member
حق با شماست کتاب شون در حد کتابای نصیری نیست خب باز بهتر از این هستن که با این وضع خراب زبان انگلیسی مون اونا رو بی خیال شیم و بخایم بریم کتاب زبان اصلی رو بخونیم حاضر نیستیم که بریم کلاس زبان هم پس به نظرم باید از ایشون حمایت کنیم تا کتابای بیشتر وخوبتر ترجمه کنن.
من هنوز کتاب رو نگرفتم یعنی اینجا نیاوردن معمولن آخرین نسخه دست من میرسه ... ظاهرن ترجمه مرجع وی ری هست ورژن رو نمی دونم.قیمت هم زدن 24800تومان

Ultra3D

Well-Known Member
من اون کتاب نصیری رو دارم ... نگارش خوبی داره ولی کاربردی و حرفه ای نیست !

برای کسایی که می خوان شروع کنن خوبه

کتاب جامع وی ری یک کتاب 1000 صفحه ای کامل هست که همه مفاهیم رو با چندین مثال و نمونه و رندر توضیح داده و واقعا بی رقیب هست

نمی دونم چه طوری ترجمش کردن ولی اگه انگلیسی بلد هستید اصلیش رو بخونید

amin.net

Member
من کتاب ترجمه شدش رو خریدم.بسیار ترجمه خوب و روانی داره.درضمن باید بگم که اینی که ترجمه شده فقط جلد یک هستش.

mohammad@er

Well-Known Member
دوست من کاری 100 می گیری
حداقل
روزی یه دونه میزنی
ماهی 3 تومن خالص

جدیدترین ارسال ها

بالا