درآمد بالاي 600 دلار در ماه !!!

اين مقدمه اي از سايت منه : :oops:

در ابتدا باید متذکر شوم که شما نیاز به هیچ نوع سرمایه ای ندارید و تنها با دقایقی وقت و حوصله در روز می توانید در پایان ماه درآمدی قابل توجه داشته باشید.ما به شما سایت هایی رو معرفی می کنیم که در آنها تنها باید روی تبلیغ ها کلیک کنید و اعمالی را انجام دهید تا پول دریافت کنید که زمان کمی می طلبد. همچنین هیچ گونه کلاه برداری هم در این سایت ها صورت نمی گیرد زیرا این کار در اصل نوعی کار تبلیغاتی است. هیچ نیازی به کارت های اعتباری نیست.تنها باید در سایت e-gold حسابی باز کنید که درآمد شما به آن واریز شود.باز کردن حساب در این سایت مجانی است. سپس سایت هایی وجود دارند که حساب e-gold شما را خریداری و پول آن را به حساب ارزی یا حساب بانکی معمولی واریز می کنند.اگر به اندازه کافی مشتاق شده اید با ما قدم به قدم تا پولدار شدن همراه باشید.

براي ديدن سايت بريد اينجا http://dollar4u.co.sr

iman_flash

Active Member
اميرحسين جان شمام انگار چند ماهي ميشه به اين انجمنها سر نزدي!
اين موضوعات پولدار شدن بارها بحث شده
در ضمن تاپيك شما جنبه تبليغاتي داره
منتقل شد به انجمن معرفي سايت

siavash45

Member
من سه ماه خودمو سرگرم اينكار كردم ...البته مبناي اين كار درسته ولي بعد از مدتي واقعا كار خسته كننده ايي ميشه و ادامه داده نميشه و سايت مربوطه بطور مجاني در اين مدت از ما سوء استفاده كرده.

kiyanosh

Member
siavash45 گفت:
من سه ماه خودمو سرگرم اينكار كردم ...البته مبناي اين كار درسته ولي بعد از مدتي واقعا كار خسته كننده ايي ميشه و ادامه داده نميشه و سايت مربوطه بطور مجاني در اين مدت از ما سوء استفاده كرده.
با سلام یکی از بدترین روشهاست که خیلی معمول شد من هم مثل شما50 - 60 تایی فکر سراغ دارم
ولی حتی یک نفر هم سراغ ندارم که به یک پول رسیده باشه

سلام.

اوليش خودم.من پول گرفتم.دو حالت براي شما وجود داشته.اولي اين كه اطلاعات زيادي در اين مورد نداشتين و دوم اينكه كسي كه اين نوع كسب درآمد را به شما معرفي كرده بي تجربه بوده.ولي من همه رو امتحان كردم.سوالي هم داشتين در خدمتم.خيلي ها همون اول ميرن سراغ affablesite.com كه اين سايت اصلا كارش چيز ديگه ايه.

موفق باشيد

kiyanosh

Member
با سلام ممنون از توضيحت .خوب شد چون واقعا دنبال بودم كه يكي را پيدا كنم
آيا وقتت هزينه تلفن ات و اينترنتت را حساب كردي
فكر نميكني كار بي فايده اي باشد و يك شيوه استعماري روش هست
چون شما فقط بايد كليك كنيد و هيچ فايده اي نداره؟
درست اگه زير گروه ات موفق بشن برات سود خوبي داره ولي من با نفس كار موافق نيستم
البته نظر شما هم خيلي محترمه

شايد از نظر شما اينطور باشه .شايد هم درست بگيد. بايد وقت كافي و حوصله داشته باشيد وگرنه موفق نميشيد.شايد شما سرتون شلوغه.ولي با توجه به پول تلفن و اينترنت باز هم به نظره من به صرفست..

موفق باشيد

mahdi000

Member
كار بايد جوري باشه كه آدم حاصل دسترنج خودشو بخوره(با زحمت و عرق جبين)

mahdi000

Member
ولي بدونيد در هر كاري اگه پشتكارو صبر باشه جواب ميده.
ولي اين يكيرو نمي تونم تضمين كنم!

overcrash

Active Member
امير جان ميتونم بپرسم تو چقدر درآمد داشتي از اين كار (طول چند ماه ) ؟!

K@VEH

Member
من یکی که دیگه عمرا برم تو این سایتا ثبت نام کنم !
من تو یکیشون ثبت نام کردم و بعد کلی وقت گذاشتن وقتی موقع دادن پول شد ( اونم هفت و نیم دلار ) گفت شما ادم بدی هستی چند تا اکانت داری و داری سر ما رو گول میمالی
هیچی پول که ندادن هیچی اکانتمونم بستن در صورتی که من فقط یه اکانت داشتم

Alioffline

Member
بابا من زير مجموعه ي تو مي شم ولي ماهانه 5هزار بابت پول كارتم ازت مي گيرم چون اينجا كارت گرونه و نمي خوام هدرش بدم قبوله

Alioffline

Member
بابا من زير مجموعه ي تو مي شم ولي ماهانه 5هزار بابت پول كارتم ازت مي گيرم چون اينجا كارت گرونه و نمي خوام هدرش بدم قبوله

Alioffline

Member

Alioffline

Member
ببينم اون تولبار گوگل رو مي خواستم كه بتونه در فيلدها خودش پر كنه داريش

جدیدترین ارسال ها

بالا