سلام
كارقشنگي شده - موفق باشي
صادقي
خیلی قشنگه
اگه اسکچ رو نمیزاشتی من 100 سال نمیفهمیدم این کار رنگ آمیزیه![]()
سلام
زیبا شده است.
فقط کمی بیشتر در رنگ آمیزی حفظ مرزهای رنگی داشته باشید، کامل تر می شود
یاعلی
موفق باشید
سلام علی جان
چه طوری؟
آخی چرا تنها موندهبهش بگو بی یاد اینجا دور همیم خوش میگذره
به لحاظ رنگبندی و انتخاب رنگ به نظر من خیلی خوب عمل کردی. تنها جایی که کارت ضعف داره رنگ کردنه که فکرر کنم یه خورده با عجله رنگ کردی! رنگا بعضی جاها زدن بیرون، بعضی جاها خالی مونده. مثلا به دست حاج خانومه که رو مبل (راحتی، کاناپه و...) گذاشته نگاه کن!
فععلن
عالیه. از کار قبلی خیلی بهتر کار شده. فقط سعی کن به سایه ای که توی اسکچ هست اکتفا نکنی و سایه زنی هم انجام بدی. راستی اون لباس مدلش دو رنگه ؟
مخلصیم
مصطفی
از در دویدم اومدم خونه با لباس مدرسه نشستم این کارو رنگ کردم ! تنها اکشن اضافی فقط انداختن کیفم دم در بود ! به جر اون مورد دیگه اشکال و خطای رنگ آمیزی چیاس ؟
مثل همیشه .. عالیه ...
من كه مي گم خيلي قشنگه.....
بابا بی خیال
خیلی قشنگه
صاف و پوسکنده با چاقو اره ای بگم که رنگبندیه موهاش خوب نشده
فلن
تبریک... خیلی عالیه ؛
بعد از مدتها دوباره کف می کنیــــــــــــــــــــــم...
موفق باشی
سلام علی جان
علی واقعا از در که رفتی تو حتی یه سلام کوچیک با مامان بابا هم نداشتی؟!! بی ادب!!!(شوخی)
بازم میگم خیلی قشنگه ولی چون خودت خواستی من این جسارت رو کردم و بعضی جاها رو مشخص کردم، که امیدوارم ناراحت نشی. راستی پوستش هم رنگ مناسبی نداره و رنگ پیرهنش هم انگاری دورنگه و همینطور موهاش!
البته منظورم این نیست که حتما همه رو اصلاح کنی! ایشالا تجربه ی خوبی میشه برای کارای بعدیت!
منتظر کارهای بعدیت هستم.
فععلن![]()
كار خيلي خوبي شده. تبريك ميگم.
رنگ آميزيش شبيه رنگ آميزي با مداد رنگي شده.
فقط اشكالاتي كه بچه ها گفتن گمونم بايد برطرف كني.
موفق باشي.
مشکل حاشیه ها خیلی دیده میشه
تغییر رنگ انتهاییه موهاش هم .....
براشتون رو با هاردنس (hardness) کمتری انتخاب کنید
کارتون قشنگ شده
فقط من فکر میکنم یه مشکلی هست
تمام حجم دهی به کار و تمام سایه ها توی اسکچ اومده و شما اون رو رنگ کردید ، اگه حجم دهی رو خودتون باتیرگی و روشنی ایجاد می کردید ، مطمئنا حرفه ای تر بود و کار قشنگ تری هم می شد
ببخشید از اینکه من اینجوری گفتم آخه خودتون گفتید که رک بگیم به نظر من هم این مشکل بود بهر حال فعالیت و کارتون تو این زمینه قابل تحسینه
سلام![]()
خيلي خوشكل شده عزيز فقط گردنش يه كم غير عادي شده انگاري...
ئه ؟ از چه لحاظ ؟ شما برای سایه زدن چه ابزاری رو پیشنهاد می کنین چون من این سایه مایه رو بیل می رم !
اگه هم رنگ باشه بهتره ؟ به نظرت ؟