:: دانلود Plugin فتوشاپ برای جدا کردن عکس از زمینه :: لینک مستقیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NAKOOT

Well-Known Member
PSDnews.jpg

ابزارها و روش های زیادی برای جدا کردن عکس ها از زمینه در فتوشاپ به صورت پیشفرض وجود داره، اما پلاگین ها این کار رو برای شما راحت تر و دلچسب تر می کنن. این پلاگین هم از اون دسته پلاگین هایی هستش که به شما کمک می کنه به راحتی چند کلیک ساده و استفاده از حالت Mask عکس هاتون رو از زمینه جدا کنید. برای دانلود لینک مستقیم به ادامه مطلب رجوع کنین ...

image.png
نمونه تصویر از فایل مورد نظر :

imagenews.jpg

info.png
مشخصات فایل دانلودی :

star.png
فرمت فایل : MSI - PDF

file.png
حجم فایل : 4.7 MB

download.png
لینک های دانلود :

لینک دانلود مستقیم از سرور سایت | لینک کمکی

=============================
دوستان من خودم این پلاگین رو نصب کردم و خیلی راحت می شه باهاش کار کرد. مراحل نصب کاملاً تو فایل تکست توضیح داده شده.
در آخر نصب هم روی دسکتاپ شما دوتا فایل PDF میاد که آموزش این برنامه داخل اون بصورت تصویری نوشته شده.

آخرین ویرایش:

norland_ir

Active Member
اقا وقتیکه میخوام اجراش کنم your nameو licence key میخواد البته زمانی که فتوشاپ رو باز میکنی و وارد فیلتر مخصوص میشی و گزینه enter key رو میزنی

norland_ir

Active Member
زمانیکه نصبش میکنی و بعد که فتوشاپ رو باز میکنی و میخوای از ایت فیلتر استفاده کنی باید گزینه enter key رو بزنی your name و licence key میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

norland_ir

Active Member
زمانیکه نصبش میکنی و بعد که فتوشاپ رو باز میکنی و میخوای از ایت فیلتر استفاده کنی باید گزینه enter key رو بزنی your name و licence key میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

NAKOOT

Well-Known Member
همون یه پست کافیه!
یکم دقت کنید، فایل instruction.txt از فولدر Fix رو اجرا کنید. توضیحات کامل داره چطوری اکتیو کنی.

norland_ir

Active Member
رفتم نشد؟؟؟؟؟؟ وارد کردم پیغام خطا میده لطفا راهنمایی کنید

NAKOOT

Well-Known Member
دوستان من خودم این پلاگین رو نصب کردم و خیلی راحت می شه باهاش کار کرد. مراحل نصب کاملاً تو فایل تکست توضیح داده شده.
در آخر نصب هم روی دسکتاپ شما دوتا فایل pdf میاد که آموزش این برنامه داخل اون بصورت تصویری نوشته شده.

Erfan

Active Member
مثل اینکه این تاپیک همینطوری باید در مورد پسورد و مسایل این چنینی ادامه پیدا کنه.

قفل !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا