دانلود کنید :یک بازی ریاضی

splinter cell

Well-Known Member
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان قدیمی و جدید انجمن

مقدمه:
جونم براتون بگه بچه که بودم عزیزجون(مهربون ترین مادر دنیا) یک اسباب بازی فکری برام خریده بود که اسمش بود فکر و بکر.نحوه بازی هم به این شکل بود که یک بازیکن چند تا مهره رنگی رو به ترتیبی که فقط خودش میتونست ببینه روی یک صفحه مشبک می چید و اون یکی بازیکن باید فکر میکرد تا بفهمه اون مهره های بکر پشت پرده چی هستند.
100 سال بعد ....:green:
حدود دو ماه پیش داشتم یکی از مجلات ریاضی رو ورق میزدم که چشمم افتاد به یک مقاله در مورد همین بازی فکر و بکر.با این اختلاف که دیگه از مهره های رنگی استفاده نشده بود و بجای اون باید یک عدد سه رقمی مخفی شده رو پیدا می کردی.
ناخودآگه با دیدن این مقاله حس نوستالوژیک دوران مدرسه برام زنده شد. و همونجا بود که تصمیم گرفتم در اولین فرصتی که پیش بیاد این بازی رو بسازم تا بقیه هم سن و سالهای خودم (بچه های دوران مشروطه و به توپ بستن مجلس)که شاید با این بازی خاطره دارند و همینطور بچه های نسل روغن نباتی و چیپس و سیم کارتهای ایرانسل که ممکنه این بازی فکری رو نشناسند بتونند از این نرم افزار فکری استفاده کنند.

درباره بازی:
در این بازی یک عدد سه رقمی به طور تصادفی توسط کامپیوتر تولید میشه و شما 15 بار شانس این رو دارید که حدس بزنید اون عدد چیه؟
با هر حدس شما بازی به طور هوشمند پاسخ شما رو با عددبکر خودش تطبیق میده و با سه نشان سبز و آبی و سیاه که بهتون میده شما رو راهنمایی میکنه.
در مراحل بعد شما باید از این راهنماییها استفاده کنید و حدس های منطقی تری بزنید(راهبرد حذف حالتهای نامطلوب در کتاب ریاضی). ترجیح میدم بقیه توضیحات رو از راهنمای بازی که در اون گنجانده شده بخونید.

در خاتمه باید عرض کنم این بازی رو اینجا قرار دادم شاید بعضی ها بتونند با دیدن اون ایده ای جدید برای کارهای بهتر و قشنگ تر به ذهنشون بیاد. خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو بیان کنید.
دوستدار همه شما:rose:

پیوست ها

• Fekr_O_Bekr.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 169
  • fekrObekr.gif
    fekrObekr.gif
    134.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • preview.jpg
    preview.jpg
    32.6 کیلوبایت · بازدیدها: 19

mahdi5789

Member
سلام
گرافیکش قشنگه خسته نباشی
اما یه کم سرعتش در اول کار پایین به نظر میرسه
فکر کنم ارتفاع کار هم زیاد باشه چون با مانیتورهای با عرض 768 بخشی از کار زیر نوار وظیفه ویندوز میره و معلوم نیست
در هر صورت دستت درد نکنه

m javad

کاربر متخصص
سلام و خسته نباشید
ما که از خیلی وقت پیشا ارادت داریم خدمتتون
البته به زمان مجلس و به توپ بستنش نمیرسه
کار جالبی بود
و من بیشتر از همه از اون آهنگ پایانی زمانی که عدد رو درست حدس میزنیم خوشم اومد:)
فقط یه سوال: شما چند سالتونه؟
از این بابت که از دوران بچگیتون صد سالی میگذره عرض میکنم!:green:
به هر جهت ممنون بابت این برنامه
و موفق باشید
(امیدوارم از شوخی من ناراحت نشید)

آخرین ویرایش:

AYANDEHSAZ

Member
خیلی بازی باحالی بود خسته نباشی

راستی من 16 سال بیشتر سن ندارم ولی بازی های فکر بکر رو بازی کردم و حتی هنوزم توی فروشگاه ها می فروشن

شما چطوری حساب کردین که دوران مشروطه شد؟ :green:

ولی بازی خیلی جالبی طراحی کردین

موفق باشین :rose:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
به به سلام محسن خان دیگه میخواستم به ناسا بگم دنبالت بگردن دادا :دی خودت که خوبی
بازی جالب شده اما بیشتر از خود برنامه از افکتای صوتی که استفاده کردی خوشم گرافیکشم دلچسب هستش

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی بازی جالبی بود خسته نباشی
ولی ضعف های زیادی هم داره
یکی اینکه بزرگه
یکی اینکه وقتی برنده میشی اون آهنگ رو که میزنه کلیدی نداره که اگر نخوای گوش بدی قطعش کنی.
یکی مشکل اساسی دیگه این هست که یک رقم رو در انتخاب دوم برای من زده بود صحیح ولی در کل تو حواب نبود!

موفق باشی

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
جناب nima_dsnrاين برنامه طوري طراحي شده كهبه شما نميگه كه كدوم عدد درست هستش مثلا وقتي كه شما عدد
123 رو وارد مي كنيد و يك علامت ها به ترتيب (نادرست نادرست درست) هستش به اين معني نيست كه عدد يك تو جواب هستش فقط بيانگر اين مسئله هستش كه يكي از اعداد يك يا دو يا سه تو جواب هستش حالا اينكه تو كدوم ارزش مكاني قرار داره رو بايد تو انتخاب هاي بعدي خودتون پيدا كنين .

nima_dsnr

کاربر VIP
یکی دیگ از ایرادهاش رو یادم رفت بگم
تووی راهنما وقتی اون تکستها دور موس میچرخن اگر اسکرول کنی به سمت پایین تکستها جا میمونن.

الف) نشان سبز
این قسمت رو بخون. دقیقا جای درست ارقام رو میگه.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام محسن جان بعده مدتها تو رو هم توی انجمن دیدیم البته با یه برنامه خوب و عالی

گرافیکشم جذاب بود خوشم اومد مرسی

AYANDEHSAZ

Member
سلام

ببخشید داشتم بازی می کردم به یه مشکل برخوردم گفتم بگم که برطرفش کنید

وقتی یه عدد رو تایپ می کنی اگه خواستی اون رو پاک کنی نمی تونی

مثلا می خوای یه عددی رو تایپ کنی دستت اشتباه می خوره روی عدد دیگه و حالا می خوای پاکش کنی اجازه نمی ده

این مشکل رو حتما رفع کنید

ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا