بعد از اجرای کرک میتوانی که به انترنت هم وصل شوی من الحان ازش استفاده میکنم.hafiz
آقا بابت لینک یه دنیا ممنون.
برم امتحان کنم اگه کار کرد که همیشه دعات می کنم
sd70
سعید جان من هم به فکر افتادم کاری کنم که نتونه به اینترنت وصل بشه اما نشد...
ممکنه خواهش کنم بیشتر توضیح بدی چجوری یه پروکسی الکی بهش بدم ؟
با سلام شما خيلي لطف داريد متشكرسعيد جان سلام
اميدوارم هميشه پيروز باشيد
اولا نهايت تشكر رو دارم بخاطر تنامي لينكهائي كه به من دادي كه 100% همه آنها كار مي كردند
يه برنامه قبلا داشتم در اين مورد كه خيلي خوب هم كار ميكرد. حالا اسمش رو يادم رفته بجاش يه برنامه ديگه برات ميزارم.دنبال برنامه اي هستم كه اولا MPEG يا DAT راjoin كند , و فايل خروجي آن كاملامنطبق با استانداردهاي mpeg و يا dat باشد و همچنين توانائي تبديل فايلهاي rmمخصوص فيلمهاي REALPlayer را به mpeg داشته باشد
البته به نظر من VCD Cutter از همه برنامه ها براي Split فيلم ها بهتره. من كه خودم از VCD Cutter استفاده ميكنم. خب اينم يه برنامه ديگه براي شما.و همچنين براي Split نمودن فايلهاي MPEG بصورت دقيق نه كاري كه VCD CUTTER مي كند
و همچنين تبدلي براي تبديل فايلهاي MPEG , DAT , و ياAvi به 3gp, البته بالعكس كه خيلي برام مهمتره
البته با حفظ نهايت كيفيت و اقعيتش نه سري برنامه هاي IMTOO نتيجه خيلي خوبي مي دادند نه برنامه XILISOFT
به عنوان مثال Sampleهاي داخل خود گوشي SONY ERICSON و يا Nokia بسيار كيفيت با لاتري دارند
اگر راهنمائي بفرمائئيد نهايت امتنان را دارم
من خودم اين پلاگين رو از اين لينكي كه براي تان ميزارم دانلود كردم. كاملا Full Version هستش و حتي چند تا فايل ويدئويي آموزشي هم داره.شرمنده سعيد جان چون نميخواهم فضاي سايت را زيادي اشغال كنم ناچارا همينجا آخرين درخواست ام را هم مي گويم
عزيز به دنبال برنامهاي هستم FACIAL STUDIO كه كارش ساختن چهره هاي 3 بعدي البته به همراه امكانات و كنترل بسيار زيادي در باره تنامي اجزاي صورت است اين برنامه قبلا به صورت plugn در 3dmax عرضه شده بود اما الان بصورت پكيج جداگانه به بازار عرضه شده
در صورت امكان نسخه رجيستر شده اش رو لازم دارم
اگر امكان اش هست به همراه Crack برام پيداش كنيد يك دنيا ممنون
راستس شرمنده اما تمام برنامه هائي رو كه گفتم نسخه رجيستر شده اش رو مي خوام
خواهش ميكنم. اين چه حرفيه شما لطف داريداز پرحرفيم معذرت مي خوام
قربان شما
ارسطو
مثلا كدومش؟این لینک هایی که شما می زاری اکثرا خراب .
سلام
من سریال یا کرک برنامه nod32 رو میخوام البته اگه نسخه جدیدش باشه ممنون میشم
متأسفانه دوست عزيز اين برنامه رو نتونستم پيداش كنم.با سلام
در صورت امكان به دنبال برنامه اي هستم به نامFace Station در صورت امكاننسخه دانلود و كرك اون رو ميخوام
ممنون
ارسطو
لطفا کرک برنامه all2mp3 رو برام بزارید.
------------
در ضمن میخواستم یه تکه از فایل mp3 رو جدا کنم... با VCD cutter نشد...
اگه برنامه ای دارید لطفا لینکشو بزارید.
ممنون