دانلود نوبه نوبه

rasulhajian

Member
با سلام

آقا یکی به من یک برنامه یا ترفندی رو یاد بده که با اون بشه مثلا اگه من چند تا دانلود دارم خودش به نوبت اونا رو دانلود کنه و زمانی که من پشت کامپیوتر نیستم خودش البته دونه دونه دانلود کنه یعنی بعد از تمون شدن یک دانلود بره به سراغ یکی دیگر

با تشکر

سلام دوست عزیز ببین برنامه های زیادی است اما بهترین ونا از نظر من DAP هست که از همه کاراییش بهتره به چند دلیل
- از 5 باند برای دانلود استفاده میکنه پس سرهت دانلودش بالاتره
- می تونی توی زمان خاصی شروع به دانلود کنه
- می تونه یعد از دانلود کارهایزیادی بکنه مثلا خودش سیستم رو خاموش کنه
البته برنامه های دیگه هم خوبا مثلا flash get

rasulhajian

Member
تمام امکاناتی که گفتی رو می دونم فقط می خوام بدونم چه طوری تنظیم کنم که بعد از دانلود یک فایل بره بعدی رو دانلود کنه

بعضی از سایت ها فقط اجازه می دن که دون دونه دانلود بشه یا اگر با هم دانلود کنم اون سرعتی که برای یکی صرف میشه کمتر هست

من بیشتر از اینترنت دانلود منیجر استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم .

با تشکر

خوب ببین دوست عزیز تو مثلا تو میری توی یک سایت می خوای موزیک دانلود کنی خوب مثلا 10 تا آهنگ رو گذاشته تو می ری روی یک آهنگ راست کلیک می کنی بعد می زنی Download all with DAP یعد یک لیست فایل برات باز میشه تو اون فایل هایی رو که می خوای انتخاب می کنی و پاین همون صفحه بهش می گی مه کجا دانلود کنه بعد می زنی روی download now شروع می کنه به دانلو اگر دیدی چند تا فایل داره با هم دانلود میشه - برنامه dap رو باز کن توی پاین صفحه یعنی status bar اونجا تعداد فایل هایی که می تونه با هم دانلود کنه رو داره و همین طور پوشه پیش فرز برای دانلود
2 - اگر خودت مثلا از جاهای مختلف فایل هایی رو زدی برای دانلود خوب برنامه dap رو باز می کنی بعد می زنی روی resume all یک علامت play داره و خودش اتوماتیک بر همون اساسی که فایل ها توش هستن یکی یکی شروع به دانلود می کنه
اینم از آیدی من اگر مشکل داشتی بازم بپرس خوشحال می شم یتونم کمک کنم [email protected]

rasulhajian

Member
خوب ببین دوست عزیز تو مثلا تو میری توی یک سایت می خوای موزیک دانلود کنی خوب مثلا 10 تا آهنگ رو گذاشته تو می ری روی یک آهنگ راست کلیک می کنی بعد می زنی Download all with DAP یعد یک لیست فایل برات باز میشه تو اون فایل هایی رو که می خوای انتخاب می کنی و پاین همون صفحه بهش می گی مه کجا دانلود کنه بعد می زنی روی download now شروع می کنه به دانلو اگر دیدی چند تا فایل داره با هم دانلود میشه - برنامه dap رو باز کن توی پاین صفحه یعنی status bar اونجا تعداد فایل هایی که می تونه با هم دانلود کنه رو داره و همین طور پوشه پیش فرز برای دانلود
2 - اگر خودت مثلا از جاهای مختلف فایل هایی رو زدی برای دانلود خوب برنامه dap رو باز می کنی بعد می زنی روی resume all یک علامت play داره و خودش اتوماتیک بر همون اساسی که فایل ها توش هستن یکی یکی شروع به دانلود می کنه
اینم از آیدی من اگر مشکل داشتی بازم بپرس خوشحال می شم یتونم کمک کنم [email protected]

دوست عزیز شما بفرمایید کی آن می شید من یک سری سوالات کوچولو رو ازتون بپرسم:)

salmanclever

Well-Known Member
پس فکر کردید اسم دانلود منیجر رو برای چی این گذاشتن برای اینکه این کارارو کنه دیگه
شما یک نموره سرچ می کردید به بهترین نتایج می رسیدید

جدیدترین ارسال ها

بالا