دانلود نرم افزار ساخت درختان سه بعدی - SpeedTree Cinema 6.2.3 x86/x64

ALI_TAKHTI

Active Member
به احتمال خیلی خیلی قوی بایستی تا کنون نام اسپید تری را شنیده باشید و خب معمولاً با شنیدن این نام یاد ساخت درخت، سبزه، بوته و ... می افتید. پلاگینی نیز با این نام برای مکس وجود دارد، که البته یک پلاگین قدیمی است و نرم افزار SpeedTree Cinema که در این پست معرفی می گردد، یک پلاگین و یا یک اسکریپت نیست بلکه یک نرم افزار کامل و در واقع یک استدیو کامل ساخت و شبیه سازی درختان و تمامی سبزیجات می باشد. نرم افزار SpeedTree نیز از آن دسته نرم افزارهایی است که رزومه بسیار قوی در کارنامه خود دارد. فیلم های چون Avatar , Harry Potter , King Kong و ده ها فیلم از قدرت این نرم افزار برای ساخت درختان و گیاهان استفاده کرده اند. روش منحصر به فرد این نرم افزار برای ساخت درختان شما را قادر می سازد که به سادگی اقدام به تولید گیاهان و درختان در پروژه های خود بکنید.
خروجی این برنامه تا حد بسیار زیادی واقع گرایانه بوده و مدل های تولیدی توسط این برنامه کاملاً در اختیار کاربر می باشد. کاربران می توانند مدل هایی را ویرایش کنند و یا در معرض نیروهای طبیعی مانند باد و ... قرار دهند. تمامی درختان در زمان تولید دارای UV بوده و شما می توانید به راحتی تکسچر برگ و تنه و ... را تغییر دهید. خروجی این برنامه به فرمت های OBJ و FBX بوده و شما قادر خواهید بود در تمامی نرم افزارهای مدلسازی و رندرینگ از آن استفاده نمایید. این برنامه دارای یک قسمت به نام SPeedTree Modelr می باشد که شما را قادر می سازد که مدل های درختان و گیاهان را بر اساس نیازتان تغییر دهید که در نوع خود یک مدل ساز بی نظیر با امکانات بسیار قدرتمند است.

http://dl.persiangfx.com/userfiles/software/3D/SpeedTree.Cinema.v6.2.3.x86.x64_persianGFX.com.exe

رمز فایل: www.persiangfx.com

پیوست ها

• 1355145604_speedtree-cinema.jpg
    1355145604_speedtree-cinema.jpg
    23.7 کیلوبایت · بازدیدها: 23

+plus

Member
با سلام وقتی درخت رو توی speed tree کار می کنی می بری 3dmax با vray رندر کنی طبیعی نمی شه با فرمت fbx تکسچر ها میان ولی طبیعی نیست منظورم اینکه که شبیه خود محیط نرم افزار نیست اگه می شه کسی آموزشی چیزی در این مورد داره واسه وانلود بزاره با تشکر.

darklight

کاربر فعال
من دانلود کردم و استفاده می کنم. نرم افزار خوب و سریعی هستش. آموزشی از شرکت cmiVFX برای این نرم افزار وجود داره که می تونید دانلود کنید (cmiVFX speedtree introduction). حدود یک ساعت آموزش تصویریه. اما من بیشتر به دنبال library pack اون می گردم ولی هر جا گشتم پیدا نکردم. اگه کسی مدلهای آماده با کیفیت بالاش رو داره من خریدارم. اگه لینک دانلود هم بذارید خیلی ممنون میشم.
اما اگه این مجموعه ها نبود کسی بتونه برام onysgarden superboundle 2203 رو با مجموعه های آمادش بذاره هم ممنون میشم. یا حتی اگه بشه که Forest Pack Pro 4 رو با مجموعه هاش بذاره. در هر صورت خیلی ممنون خواهم شد.

darklight

کاربر فعال
داداش نصبشو بگین
گیر افتادیم

نصبش خیلی راحته. باید اول فایل setup رو اجرا کنی و بعد از این که به طور کامل نصب شد به این مسیر میری:C:\Program Files (x86)\SpeedTree\SpeedTree Cinema v6\Win32 و بعد از پوشه کرک فایل SpeedTree Modeler Cinema.exe رو با اینی که اینجاست replace میکنی. بعد همین کاری برای C:\Program Files (x86)\SpeedTree\SpeedTree Cinema v6\Win64 و فایلی به همین نام در این پوشه انجام میدی البته حواست به اسم پوشه ها باشه و حتما کرک 32 رو توی فولدر win32 و کرک 64 رو توی فولدر win64 کپی کن. و بعد برنامه رو اجرا کن و ازش لذت ببر. از دوستان کسی در مورد اون دو نرم افزاری که سؤال کردم اطلاعاتی نداره؟ کیفیت خروجی فایلهای speedtree با sample هایی که داره و همچنین library آمادش خیلی بالا نیست مثلا برگها توی کار خیلی طبیعی نیستن و از اون مهمتر کارهایی مثل چمن و ... رو نمیدونم چطوری می تونم توش درست کنم و آیا اصلا میشه یا نه. برای همین اگه کسی در مورد اون دو تا نرم افزار onyxgarden و forest pack pro اطلاعاتی داره و یا از کرکشون خبر داره به ما هم بگه استفاده کنیم.

h.mohebi

New Member
با احترام
خواستم تاپیک جدیدی در باره مشکل با فرمت FBX بسازم دیدم میشه توی همین تاپیک هم سوال رو مطرح کرد !
بعد از خروجی FBX مثلا از همین نرم افزار Speed Tree که در ذیل تصویر تنظیمات درست برای خروجی FBX رو میگذارم بعد از خروجی ( که مطمئنم درسته ) در نرم افزار مکس متاسفانه انیمیشن ( حرکت باد ) انتقال داده نمیشه . آیا در خود مکس تنظیمات خاصی رو باید انجام داد (موقع Import FBX منظورمه ) آخه یکی از دوستان بدون تنظیم خاصی و در حالت طبیعی بدون دستکاری فایل FBX رو باز میکنه و انیمیشن هم همراه اون هست . داستان چیه ؟ ضمنا من تیک Animation رو در تنظیمات Import FBX در مکس غیر فعال نکردم ! یعنی دستکاری نکردم . اما همه چی میاد غیر از انیمیشن .
البته این مشکل رو ( واردنشدن انیمیشن ) از دیگر نرم افزارها هم دارم مثل پوزر و ...
لطفا راهنمایی کنید / ممنون

تصویر تنظیمات خروجی از Speed Tree ( درست ) با فرمت FBX
00.jpg

اگر مقدور هست یه تصویراز تنظیمات ( البته اگر تنظیم خاصی داره ) از پنجره Import FBX ( مکس ) بذارید ممنون خواهم شد ( به نظر نمیرسه تنظیمات خاصی بخواد چون بسیار چیزه ساده ایه ) اما مشکل من !!! ؟؟؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا