110mohammadali
Member
دانلود نرم افزارها کسب درامد bux وmulticilicker و نظر ایت الله مکارم درباره انها
با سلام بچه ها بعضی سایتها هست که برای دیدن تبلیغات و گرفتن زیر مجموعه به شما پول میدند اما بعضی نرم افزار به اون سایتها کلک میزنند و کسب درامد را بطور اسان اما حرام فراهم میکنند.بهتون توصیه میکنم دنبال اینکار ها نباشید درامدش حرامه و عاقبت روزگارتون را سیاه میکنه مال حروم این متن و عکس هم از استفتا در این باره:
سوال:
با سلام بعضی سایتهای اینترنتی که به زبان انگلیسی یا المانی هستند به ازای دیدن تبلیغات سایتهای خود پول میدهند حالا لطفا نظر خود را درمورد این سوالات بفرمائید:
1- ما زبان انگلیسی و آلمانی را نمیدانیم گرفتن پول در مقابل دیدن این تبلیغات چگونه است؟
2- اگر انها را گو بزنیم و بوسیله نرم افزار تبلیغات را بطور اتوماتیک مرور کنیم در زمانی که خودمان پشت کامپیوتر نیستیم واونها فکر میکنند یک انسان داره تبلیغات را میبینه درصورتیکه یک کامپیوتر داره می بینه اشکال داره این درامد ؟
3- بعضی از این سایتها فقط به کسانی که ادرس اونها در کشور المان باشد اجازه ثبت نام و فعالیت میدهند اگر ما یک ادرس جعلی در المان بدیم و کسب درامد کنیم درامد ما حلال است؟
4- اگر صاحبان سایتهای فوق درکشورهای محارب باشند درامد ما چه حکمی دارد؟
5- آیا آلمان و انگلیس هم جز کشورهای محارب هستند؟
باتشکر فروان از شما .
و من الله التوفیق
جواب:
بسم الله الرحمن الرحيم
:: با اهداء سلام و تحيت؛
جواب : اشکال دارد
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی; / بخش استفتاءات
این هم تصویر جواب از سایت ایشون که به ایمیل ارسال کردند:
این هم لینک مستقیم:
http://irapic.com/uploads/1220900136.jpg
دانلود نرم افزار کسب درامد
با سلام بچه ها بعضی سایتها هست که برای دیدن تبلیغات و گرفتن زیر مجموعه به شما پول میدند اما بعضی نرم افزار به اون سایتها کلک میزنند و کسب درامد را بطور اسان اما حرام فراهم میکنند.بهتون توصیه میکنم دنبال اینکار ها نباشید درامدش حرامه و عاقبت روزگارتون را سیاه میکنه مال حروم این متن و عکس هم از استفتا در این باره:
سوال:
با سلام بعضی سایتهای اینترنتی که به زبان انگلیسی یا المانی هستند به ازای دیدن تبلیغات سایتهای خود پول میدهند حالا لطفا نظر خود را درمورد این سوالات بفرمائید:
1- ما زبان انگلیسی و آلمانی را نمیدانیم گرفتن پول در مقابل دیدن این تبلیغات چگونه است؟
2- اگر انها را گو بزنیم و بوسیله نرم افزار تبلیغات را بطور اتوماتیک مرور کنیم در زمانی که خودمان پشت کامپیوتر نیستیم واونها فکر میکنند یک انسان داره تبلیغات را میبینه درصورتیکه یک کامپیوتر داره می بینه اشکال داره این درامد ؟
3- بعضی از این سایتها فقط به کسانی که ادرس اونها در کشور المان باشد اجازه ثبت نام و فعالیت میدهند اگر ما یک ادرس جعلی در المان بدیم و کسب درامد کنیم درامد ما حلال است؟
4- اگر صاحبان سایتهای فوق درکشورهای محارب باشند درامد ما چه حکمی دارد؟
5- آیا آلمان و انگلیس هم جز کشورهای محارب هستند؟
باتشکر فروان از شما .
و من الله التوفیق
جواب:
بسم الله الرحمن الرحيم
:: با اهداء سلام و تحيت؛
جواب : اشکال دارد
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی; / بخش استفتاءات
این هم تصویر جواب از سایت ایشون که به ایمیل ارسال کردند:

این هم لینک مستقیم:
http://irapic.com/uploads/1220900136.jpg
دانلود نرم افزار کسب درامد