دانلود منوال فریم ورک زند

i-php-i

Active Member
دوستان من 200 صفحه اول کتاب Zend Framework: A Beginner’s Guide در مورد فریم ورک زند خوندم.

چیزی که متوجه شدم سادگی بیش از حد فریم ورک زند هست. اصلا مطلب پیچیده ای توی این کتاب پیدا نکردم.

تنها موضوع این بود که این کتاب موارد رو بخوبی و به ترتیب توضیح نداده. مثلا بجای اینکه MVC رو به همراه همه کلاسهای مربوط به اون رو در ابتدا قرار بده و بعد به سایر موارد بپردازه، از هر بخش یه توضیحی داده.

با توجه به این کتاب، تنها مشکلی که توی یادگیری فریم ورک زند می بینم نبود یه منبع مناسب برای یادگیری هست.

آیا فریم ورک زند یه کتاب منوال داره که بشه دانلودش کرد و از روی اون مطالعه کرد و نیاز به کتابهای آموزشی دیگه نباشه؟

Masoud1365

مدیر انجمن
تو سایت خود زند هست !
خودم هم دارم یک کتاب زند مینویسم اگه قسمت بشه یه منبع فارسی هم پیدا میشه واسش تا چند وقت دیگه :دی

i-php-i

Active Member
تو سایت خود زند هست !
منظورتون فایل قابل دانلود هست یا منظورتون همون صفحات آموزشی در مورد این فریم ورک هست؟
خودم هم دارم یک کتاب زند مینویسم اگه قسمت بشه یه منبع فارسی هم پیدا میشه واسش تا چند وقت دیگه :دی
کتابی که دارید می نویسید دقیقا چه موقع تموم می شه و کی منتشرش می کنید؟

لطفا یه توضیحی در مورد کتاب بدید.

Masoud1365

مدیر انجمن
منظورتون فایل قابل دانلود هست یا منظورتون همون صفحات آموزشی در مورد این فریم ورک هست؟
منظورم داکیومنت خودش بود.
کتابی که دارید می نویسید دقیقا چه موقع تموم می شه و کی منتشرش می کنید؟

لطفا یه توضیحی در مورد کتاب بدید.
این کتابه خیلی وقت گیره هر وقت برسم یکمیشو مینویسم !
کلا چون داکیومنهایی که هستند گنگ هستن خیلی مثال و اینا دارم توش مینویسم ! معمولا هم مثال ها رو مثل خود داکیومنتها ساده نمی نویسم ! یکم سطحشو بالا گرفتم تا هر کی کتاب رو میخونه راحت بتونه پروژه حرفه ای انجام بده !

جدیدترین ارسال ها

بالا