دانلود مستقيم و پرسرعت از رپيدشير

parsgibit

Member
سلام ....

چند روزيه كه سايت www.rapidshare.4shakh.com رو به سرور جديد ، البته ويندوز با كانكشن 1000mbps انتقال داديم !
تغييرات ساده ظاهري هم در سايت اتفاق افتاده ، ولي چيزي نيست و سرويس همونه ، يه سري مشكلاتشم بر طرف شده !!!
كافيه لينكتونو بدين و لينك مستقيم بگيريد و لذت ببريد ! :D

اگر با مشكلاتي مثل :

duplicate مواجه شديد ، چند بار امتحان كنيد ، چون چندن بار لينك شما رو دانلود كردند ، به اين مشكل بر خورديد ....
براي رفع مشكل يه پي ام توي ياهو به من بديد ، تا سابقه اون لينك رو پاك كنم تا مشكلي نباشه و دقت كنيد كه وقتي به لينك گير بده ، به اين معني نيست كه به همه لينكا گير داده ....

اگر پس از كليك بر روي دانلود با ارور file not found ! 404 مواجه شديد ، اين ارور به خاطر قطع شدن كانكشن هستش دوباره سعي كنيد ، معمولا بعد از 3 بار امتحان دانلود شروع ميشه ....

اگر فايلي كه دانلود كرديد 1 كيلوبايت بود ! به من پي ام بديد ، چون پهناي باند 5 روزه اكانت رپيدشير تموم شده و بايد اكانت ديگري رو جايگزين كنم ....

درضمن با كليك بر روي تبليغات ، به ما كمك مي كنيد تا اين سرويس رو سالم و درست با كيفيت بالا تر از روز هاي قبل ارائه بديم ...

موفق باشيد :neutral:

irlogo

Active Member
با تشکر از شما

سرعت دان پایین بود ! قابلیت ایست نداشت ! سپاسگزارم

parsgibit

Member
با تشکر از شما

سرعت دان پایین بود ! قابلیت ایست نداشت ! سپاسگزارم
mmm
چه قدر بود ، من يه ريستارت كردم .... بايد بهتر شده باشه ...
چك كنيد ، سرعت اينترنت + سرعت دانلودتونو برام ارسال كنيد ، ممنون

jannesary

New Member
اصلا" این سایت بالا نمیاد!

میشه بگید در اینکار شما چه نفعی میبرید؟ از روی کنجکاوی :)

ممنون

parsgibit

Member
سلام

سرور Down شده بوده ... به خاطر فشار زياد

والا هيچ سودي نداره برامون ، فقط بازديد داره و يه سرويسيه ديگه ...

Shouli

Active Member
یه سری سایت ها مشابهه سایت شما هست که همین جوری هستش اسکریپته نه ؟

YTERROR

Active Member
یه سری سایت ها مشابهه سایت شما هست که همین جوری هستش اسکریپته نه ؟

بله مشابه اسکریپتهای سایتهای پروکسیه

سایتهای مشابه خیلی زیاده حالا به زبان فارسی مثلا: راپیدباز _ ایران راپید و .....

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا