دانلود مجموعه آموزشی انگلیسی در خواب

fhm

Member
به نقل از سایت فروش :
(( آلبوم يادگيري مكالمه انگليسي درخواب مجموعه اي است بي نظير وكامل از 18 درس وتمرين آموزش مكالمات زبان انگليسي كه درسها بصورت گفتاري وبه فرمت فايل هاي صوتي mp3 (( قابل استفاده باتمام وسايل پخش سي دي هاي صوتي )) وبه 2 زبان فارسي وانگليسي همزمان ارائه مي شود. اين صداها با تلفيق دو تكنولوژي زنده نمايي صحنه هاي صوتي درداخل جمجمه يا Binaural Sounds وتكنيك منحصر به فرد همسازي وهمگامي مغزي
Brain Synchronizing ازطريق هدفون براي مغزهنگام خواب ، قابل شنيدن مي باشند وبه دليل همراه داشتن امواج خاص فعال سازي ذهن هنگام پخش درس ها ، مغز شما رادرعالي ترين شرايط كاري ( يعني درخواب ودرزمان استراحت )‌وبه راحت ترين شيوه ، با واژه ها وجملات اساسي زبان آشنامي سازد.
شما وقتي از خواب بيدار مي شويددركمال حيرت مي بينيدكه نسبت به روز قبل هزاران لغت جديد برايتان معنادارشده اند وبه طور ناخودآگاه بخش اعظم مفاهيم مكالمات روزمره ونوشته هاي انگليسي را درك مي كنيد!!
متن درسها نيز براي مراجعه بصورت فايل قابل چاپ و تكثير درداخل مجموعه قرارداده شده است .
ديگريادگيري زبان انگليسي دشوار نخواهدبود.
به كمك ضمير ناخودآگاه درخواب انگليسي بياموزيد!! ))

دانلود کنید :

http://rapidshare.com/users/CHQMOT

پسورد پوشه :
learning

arh

New Member
سلام
خیلی خوبه ، ولی من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم
میشه یه راهنمایی بکنید

Mohamad

O-.-O
acount premuim می خواد یعنی پولی هستش من چون acount داشتم الان گزاشتم دانلود ببینم چی می شه دیگه

Mandana

Active Member
البته اگه دکمه ی free رو بزنین هم می تونین دانلود کنین.منتها resume support نیست
موفق باشید

efb20012002

New Member
سلام دوست عزیز - من سه فایل رو دانلود کردم ولی بقیه از داخل فولدر برداشته شده لطف کنید مجددا فایل ها را قرار دهید
با تشکر

khasete

New Member
کمک

سلام
با تشکر از سایت خوب شما همچنین تشکر می کنم از زحمات زییاد شما
من تازه ثبت نام کردم در سایت شما 1 مشکل داشتم از شما کمک میخاستم
مشکل من در مورد دانلود نرم افزار اموزش انگلیسی در خواب است من نتونیستم که این فایل رو دانلود کونم error میده من احتیاج زییادی به این فایل دارم ممنون میشم از همه که این فایل رو اگه دارن برای من یا امیل کنن یا سایتی رو به من نشان بدید که این فایل دانلود بشه لطفا کمی زودتر
با تشکر از همیه شما.

جدیدترین ارسال ها

بالا