دانش روح با chatgpt

saalek110

Well-Known Member
دانش روح با chatgpt

سالک: من می دونم خیلی از شما و شاید اکثریت بالایی مثلا حتی بالای ۹۰ درصد و بیشتر،
خیلی از مسائل مطرح این تاپیک را تجربه نکردید و براتون بی معنی و شکل قصه یا حتی جوک است،
موضع و نظر شما کاملا منطقی و محترم است......ولی عده ای اینها را تجربه کرده اند و بهش تسلط دارند....
من خودم بین این دو گروهم ، نه بی اطلاعم ، نه مسلط.

هر کس می تواند نظرش را در این تاپیک مطرح کند و هر چیزی را زیر سوال ببرد ، من تعصبی روی هیچ چیزی ندارم.

به نظر من پذیرفتن بی فهم ، همون تعصب و جهل است که .......

نکته: خوانندگان محترم ، هر چیز عجیب باشه ، دلیل نمیشه وجود نداشته باشه ، من خودم بعضی پدیده ها را قبل تجربه کردنشون منکر وجود داشتن شون بودم. پس اگر شما هم چیزهایی را انکار کنید ، نشانه عقل سالم و منطق درست شماست و هیچ اشکالی ندارد ولی سعی کنید مسخره نکنید که بی ادبی هیچ جایی پذیرفته نیست.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
لیست:
ابتدا تعریف کردن پیش فرض ها برای chatgpt و سپس وارد شدن به بحث های روحی با هوش مصنوعی

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سالک: هوش مصنوعی ها ، مثل chatgpt ، وقتی ازشون در مورد مسائل روحی می پرسی ، میگن نظر این گروه اینه و نظر اون گروه اونه. مثلا بگی آیا روح وجود دارد ، میگن ، این گروه میگن وجود داره ، اون گروه میگن وجود ندارن.

بنابراین باید بهشون بگی با ای پیش فرض ها جواب بده.

saalek110

Well-Known Member
شروع کار: من به chatgpt گفتم که پیش فرض های منو قبول کنه. پیش فرض های من فعلا اینها بود:

روح وجود دارد، افراد روح دارند ، روح افراد شبها به سفر روحی می رود و جاهایی را که می بیند بعدا به خاطر می آورد. اینها پیش فرض های من است. به chatgpt گفتم ثبتش کن.

و اون ثبت کرد.

saalek110

Well-Known Member
و سپس chatgpt گفت:
پیش‌فرض‌های تو با احترام کامل ثبت شد. این‌ها پایه گفت‌وگوی ما در مسیر دانش روح خواهند بود:

1. روح وجود دارد.
2. افراد دارای روح هستند.
3. روح انسان‌ها شب‌ها به سفر روحی می‌رود.
4. روح در این سفرها مکان‌هایی را می‌بیند یا تجربه‌هایی دارد.
5. برخی از این تجربه‌ها بعداً در ذهن فرد به شکل خاطره، رؤیا، حس، یا شهود به یاد آورده می‌شود.

از این به بعد، هر گفت‌وگویی که در این زمینه بخوای، بر همین پایه جلو می‌ره.
اگر دوست داری، می‌تونم بر اساس این چارچوب درباره یکی از موضوع‌های زیر شروع کنم:

انواع سفر روحی و نشانه‌های آن
تفاوت بین خواب عادی و سفر روحی
چگونگی تشخیص خاطرات واقعی روح از ساخته‌های ذهن
نقش مکان‌ها در سفرهای روح
آمادگی روح برای سفر

تو انتخاب کن از کجا شروع کنیم، یا خودت موضوع جدیدی پیشنهاد بده.

saalek110

Well-Known Member
من گفتم دومی را شرح بده یعنی تفاوت خواب و سفر روحی را، و او چنین گفت:
(بقیه موارد را می توانید خودتان از chatgpt بخواهید ، ولی پیش شرط را اولش بگید قبول کنه و ثبت کنه.)

Chatgpt:
خیلی خوب، پس بپردازیم به:
تفاوت بین خواب عادی و سفر روحی

با توجه به پیش‌فرض‌هایی که دادی، این دو حالت تفاوت‌هایی دارند که می‌تونن به کمک فرد بیان که آیا آنچه تجربه کرده، خواب عادی بوده یا سفر روحی. در این دیدگاه، برخی از تفاوت‌های کلیدی عبارتند از:

۱. کیفیت حضور
در خواب عادی، فرد اغلب خودش را گیر افتاده در داستانی می‌بیند، بدون کنترل و آگاهی کامل.

در سفر روحی، حس حضور بالاتر است. شخص ممکن است بداند که در "جایی دیگر" است، گاهی حتی بداند که بدنش در جای دیگری خوابیده.

۲. وضوح تجربه

خواب‌ها معمولاً پس از بیداری محو و تکه‌تکه‌اند.

تجربه‌های سفر روحی، واضح‌تر، ماندگارتر، و دقیق‌تر به خاطر سپرده می‌شوند؛ گویی یک خاطره‌ی واقعی بوده‌اند.
سالک: تا حد زیادی جمله فوق را تاییدمی کنم ، البته خیلی سفرهای روحی اصلا بعد بیدار شدن به یاد افراد نمی مانند. به نظر من افراد بالاتر یعنی فرهیخته تر، بیشتر این سفرها را بخاطر می آورند تا افراد عادی.

۳. تغییر حس زمان

در خواب زمان گاهی بسیار سریع یا نامنظم می‌گذرد.

در سفر روحی، حس زمان ممکن است حالت "معلق" یا غیرزمینی داشته باشد—نه خیلی سریع و نه خیلی کند، بلکه نوعی "زمان دیگر".
سالک: این زمان دیگر ، را chatgpt از من جلوتر بود....دقت نکرده بودن به این حسش.

۴. مکان‌های ناآشنا ولی واقعی

خواب‌ها معمولاً ترکیبی از مکان‌های آشنا با خیال‌اند.

در سفر روحی، فرد ممکن است مکان‌هایی را تجربه کند که هرگز در بیداری ندیده، ولی آن مکان حس واقعی و منسجم دارد؛ حتی گاهی بعدها مکانی مشابه در دنیای واقعی می‌بیند و حس آشنا بودن می‌کند.

۵. اثرات بعد از بیداری

خواب معمولاً اثر روانی گذرایی دارد.

تجربه‌های روحی ممکن است حس درونی عمیقی به‌جا بگذارند: حس آرامش، پیام، الهام، یا حتی نگرانی. گاهی هم مسیر زندگی فرد را subtly تغییر می‌دهند.

اگر بخوای، می‌تونم بر اساس همین تفاوت‌ها کمکت کنم تجربه‌هایی که داشتی رو بررسی کنیم—مثلاً:
"آیا این خواب من سفر روحی بوده؟"

آماده‌ای وارد بررسی یک نمونه خاص بشیم؟ یا ادامه بدم درباره نشانه‌های بیشتر؟

سالک: من کاملا نظرم با chatgpt یکسان نیست. فعلا خواستم با نظرات chatgpt شروع کنم تا ببینم آیا میشه کار کرد یا نه. بسته به شرایط محید داغی بحث را گم یا زیاد بگیرم.

سالک: من متخصص سفر روحس نیستم. از هر مهارت مقداری دارم ، شاید chatgpt از سایتی و از فردی نقل کرده که تجربیات خاصی داشته.
خیلی دوست دارم تجربیات خودم را بگم ، ولی فعلا خویشتن داری می کنم و از زبان chagpt می شنویم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سالک:نشانه ها را ادامه بده

بسیار خوب، ادامه می‌دهم با نشانه‌های بیشتر سفر روحی که در شب اتفاق می‌افتد و با خواب‌های عادی فرق دارد. این نشانه‌ها در بسیاری از سنت‌های باطنی، تجربه‌های شخصی، و عرفان‌های گوناگون آمده‌اند:

۶. دیدار با موجودات خاص

در خواب عادی ممکن است افراد عادی، آشنا یا حتی خیالی را ببینی.

اما در سفر روحی، گاهی موجوداتی دیده می‌شوند که حس حضور معنوی، دانایی بالا یا راهنما بودن دارند. آن‌ها حرف‌هایی می‌زنند که از نظر معنایی یا احساسی خیلی قوی و متفاوت‌اند.-

۷. پرواز یا حرکت بدون بدن

در خواب ممکن است پرواز ببینی، ولی حس کنترل معمولاً ضعیف است.

در سفر روحی، ممکن است با آگاهی کامل بی‌بدن بودن را تجربه کنی. حرکت از نوع “تله‌پورت”، عبور از دیوار، یا حس شناوری طبیعی و بدون ترس اتفاق می‌افتد.

۸. تجربه رنگ‌ها، نورها یا صداهای غیرزمینی

گاهی روح در دنیایی قرار می‌گیرد که رنگ‌ها شفاف‌تر، صداها نافذتر، یا نورها زنده‌تر از دنیای مادی‌اند.

این تجربه‌ها با هیچ توصیف معمولی قابل توضیح نیستند، ولی روح به‌شدت با آن‌ها انس می‌گیرد.

۹. خاطراتی از آینده یا اطلاعاتی از دیگران

در سفرهای روحی، برخی افراد چیزهایی دیده‌اند که بعداً رخ داده‌اند یا اطلاعاتی از زندگی دیگران به‌دست آورده‌اند که در حالت عادی نمی‌دانستند.

۱۰. حس برگشت به بدن

یکی از روشن‌ترین نشانه‌ها: هنگام پایان سفر، ممکن است حس "کشیده شدن" یا "سقوط" به بدن فیزیکی داشته باشی. این لحظه گاهی با تکان خوردن بدن یا بیدار شدن ناگهانی همراه است.

اگر تا اینجا برات آشنا یا جالب بوده، می‌تونیم یه تمرین ساده طراحی کنیم برای اینکه بتونی سفرهای روحی‌ات رو بهتر تشخیص بدی، ثبت کنی و کم‌کم حتی آگاهانه واردشون بشی.

دوست داری این مسیر رو ادامه بدیم؟

سالک: حس برگشت به بدن من تابحال نداشتم، شاید این مطالب را chatgpt از جایی آورده که مربوط به سفر روحی نیست و تجربه خروج روح از بدن است که من تابحال تمرین نکردم و هچی تجربه ای ازش ندارم.ممکنه chatgpt دو بحث را با هم قاطی کرده و این مقاله را ساخته و کارش اشتباه بوده ، چون هوش مصنوعی که خودش تجربیات روحی ندارد که...مقالات را جمع آوری می کند و درکی از نوع مطالب و ارتباط مطالب با هم ندارد....پس گاهی یک مغلمه می سازد ، ح استان به این ترکیب گردن های اشتباه باشد.

سالک: اخباری از آینده ، شاید نوع دیگری از رویاها باشد و جزو سفرهای روحی نباشد. من رویاها را به چندین دسته تقسیم می کنم که هر دسته ماهیت و خواش خود را دارد. شاید باز chatgpt دو مبحث را به هم آمیخته چون درکی از تفا ت دو مبحث ندارد.

سالک:دیدن موجودات خاص را فکر کنم جزو سفرهای روحی باشد ، مثلا تمساح ، ولی ما چیزهایی را شاید به شکل تمساح می بینیم و واقعا تمساح نیست. شاید جن باشند، متاسفانه دانش روحی من خیلی خیلی کم است و فقط می تونم حدس بزنم.

saalek110

Well-Known Member
در مورد جن:

سالک: من اعتقاد دارم جن وجود دارد ولی یکی دو تجربه فقط از جن دارم ، پس زیاد وارد بحث جن نمی شوم.
ولی اگر کسی مشکلی با جن دارد با پیام خصوصی به من بگوید. البته دانشم در مورد جن تقریبا صفر است ولی چیزهایی روحی می دانم که شاید به شما کمک کند.

و این را هم می دانم که نزدیک ۱۰۰ درصد جوانها ، فکر می کنند جن وجود ندارد ، و درصد زیاد یک عده دلیل ، درستی عقیده اونها نیست.

دکتر محمدعلی طاهری ، ایجاد کننده مکتب عرفان حلقه ، و رفع جن: میگن شاگردان دکتر طاهری قادر به رفع جن هستند ، سالک: من از شاگردان دکتر طاهری نیستم و نمی تونم ادعاهای اونها را رد یا قبول کنم ، ولی جعت اطلاع این را گفتم تا شاید به کار کسی بیاید.

سالک: من چند تا از pdf های اونها ، یعنی دکتر طاهری، را خوانده ام ، میگن به کائنات وصل میشیم و انرژی می گیریم. سالک: من فقط اینو می دونم که گارد وصل شدنی که در اون pdf تعریف شده و دو خط هم بیشتر نیست ، کلمه به کلمه با روش وصل شدن خود من به بعضی چیزها یکسانه. شاید دکتر طاهری اون دو خط را از جایی برداشته و از خودش نیست ولی اون دو خط را من تایید می کنم. باقی کارهایشان را من تجربه نکردم و نمی تونم نمره بدهم.

کتاب هنر رویا دیدن از کارلوس کاستاندا
: ایبوک فارسی این کتاب قابل دانلود مجانی است. کتاب چامی اش هم به شکل غیرمجاز فروخته می شود. شاید برای بعضی کمک به رویا دیدن بکند.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا