بی بی کد دانشکده شرکت بیمه عمر ، دفترهای مرکزی آمریکا

nightlord

Well-Known Member
سلام کردم ولی رندرش
چند وقتی بود که تو فکر زدن یه آرچویز بودم ، همیشه از این مجموعه که اثر کوین روش هستش خشم میومده ، تصمیم گرفتم مدلش کنم و یه رندر بگیرم.:paint:

نظر فراموش نشه لطفا:rose:

دانشکده شرکت بیمه عمر ، دفترهای مرکزی آمریکا
college life insurance company of america headquarters
معمار : کوین روش
این مجموعه در واقع 9 ساختمون باید باشه که کلا 3تاش ساخته شده ولی من 6تاشو مدل کردم.

از اونجایی که چمنو مدل کردم خیلی سنگین شد کار و رندرش دود از سیستم بلند کرد ، برا همین یه رندر بیشتر نگرفتم .:sad:

3Dsmax , Vray , photoshop , photoImpact

خوب از اونجایی که گرما بعضی اساتیدو اذیت میکرد ، تصمیم گرفتم کنار کار اول یه ترکیب کول هم داشته باشم . خیلی ربط نداره ولی اسماشونم صبح و عصر گذاشتم :paint:
باز هم نظر فراموش نشه:rose:

aftenoon
42868864355398320908.jpg

Morning
50288150752962954471.jpg

:rose:

پیوست ها

• 1b final.jpg
    1b final.jpg
    726.6 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • wire.jpg
    wire.jpg
    185.1 کیلوبایت · بازدیدها: 49
آخرین ویرایش:
سلامحمد

بابا آرتیست
بابا آمریکا
بابا بزرگ

خوشحالم کار جدیدتو میبینم
اون دفعه گفتم که رندر داخلی هه رو هم خیلی خوشم اومده بود.
اینم واقعا جالب شده.
از اینکه کارو اینقدر تغییر میدی تا با یه خستگی رئالیت کاری واقعی بشه خوشم میاد.
تمیز کار کردی. اون امضای مفصلت هم کارو شیک تر کرده :wink:
یه حس موذی بهم میگه کار یه چیزایی کم داره. میشه بهش طعم و جزئیات دیگه ای پیشنهاد کرد ...

پیشنهاد بنده (من معمار نیستم اما ارادتمند چرا)
کادر رو میشه جور دیگه ای هم بست. البته اینم خیلی جالبه. ابهت رو نشون میده. اما تکرارش از روبرو رو اگه با طعم پرسپکتیو تعدیل کنی شاید بهتر بشه. میدونم که نمای ساختمون کنار آب اینجوری خوبه و جور دیگه سخت اما ...

یا علی

gezler

Member
سلام . خسته نباشی .

کار جالبیه . بخش پایین کارت که لندسکیپ کار هست رو خیلی خوشم اومد . واقعا خوب شده . :rose:

اما از نور کلی کار !!! نه ..

احساس میکنم دارم از گرمای فضا یه جورایی خفه میشم . شدت رنگها خیلی زیاده ، چرا ؟؟؟؟؟؟ هدفت بوده ؟ :-?

nightlord

Well-Known Member
سلامحمد

بابا آرتیست
بابا آمریکا
بابا بزرگ

خوشحالم کار جدیدتو میبینم
اون دفعه گفتم که رندر داخلی هه رو هم خیلی خوشم اومده بود.
اینم واقعا جالب شده.
از اینکه کارو اینقدر تغییر میدی تا با یه خستگی رئالیت کاری واقعی بشه خوشم میاد.
تمیز کار کردی. اون امضای مفصلت هم کارو شیک تر کرده :wink:
یه حس موذی بهم میگه کار یه چیزایی کم داره. میشه بهش طعم و جزئیات دیگه ای پیشنهاد کرد ...

پیشنهاد بنده (من معمار نیستم اما ارادتمند چرا)
کادر رو میشه جور دیگه ای هم بست. البته اینم خیلی جالبه. ابهت رو نشون میده. اما تکرارش از روبرو رو اگه با طعم پرسپکتیو تعدیل کنی شاید بهتر بشه. میدونم که نمای ساختمون کنار آب اینجوری خوبه و جور دیگه سخت اما ...

یا علی

سلام محمد گل.خوبی ؟
نظر لطفته عزیز .
درسته محمد با پرسپکتیو خیلی بهتر میشه ولی وقتی خواستم یه دوربین برای نمای پرسپکتیو بزارم دو تا مورد بود که مشکل ساز بود . یکی اینکه نزدیکی دوربین به چمنها و تنظیمات متناسب وی ری زمان رندرو برد روی 100 ساعت:shock: . و مشکل دوم چون ارتفاع ساختمون خیلی زیاده و نحوه قرار گیریشون تو سایت به صورت موربه از دید پرسپکتیو باید یه لند اسکیپ مفصل طراحی می کردم که کادرو خوب جلوه بده که ... بقیه ماجرا رو خودت بهتر می دونی استاد .
البته دوبار سعی کردم از زاویه نزدیک رندر بگیرم که زمان زیادش منصرفم کرد .

سلام مدلینگ عالیی داشتی از کار تبریک می گم فقط چند صد بار تست رندر بگیر مطمعنان به رندر بهتری دست پیدا میکنی

مرسی از لطفتون :rose:. رندر خیلی زیاد گرفتم تا بهاین رسیدم ، شاید پست پروداکشن کار باعث شده نظر شما جلب نشه .

سلام . خسته نباشی .

کار جالبیه . بخش پایین کارت که لندسکیپ کار هست رو خیلی خوشم اومد . واقعا خوب شده . :rose:

اما از نور کلی کار !!! نه ..

احساس میکنم دارم از گرمای فضا یه جورایی خفه میشم . شدت رنگها خیلی زیاده ، چرا ؟؟؟؟؟؟ هدفت بوده ؟ :-?

مرسی:rose:

کار قبل از پست پروداکت رنگ شدید نداشت ، رنگ بندی هم ، چون این رنگبندی حس خوبی از کار بهم میده :-?. تو کارای بعدی سعی میکنم کمترش کنم

آخرین ویرایش:
سلام

در مورد فضاسازی آره میدونستم ولی خب گفتم بگم شاید میشد!
به نظر من میتونی رنگ های متفاوتی رو امتحان کنی... حس گرمی زیاد رو منم قبول دارم . میتونی از حس آرامش و ساحل و بیمه یه ترکیب ملایم و مهربون تر درست کنی. اگه یه جاهایی هم درصد متفاوتی نیاز داره با ماسک ...

یا علی

gezler

Member
بنظرم اگه روی همین خروجیت بیای یه دیگه پست کار کنی ، وی کمی ازSaturate کارت کم کنی حس بهتری میده ! .

حتی کلا یه دونه بدون فام رو از کارت تست کن ، شاید دوست داشتنی تر از این کار دوست داشتنیت شد .

بنظرم شاید اگه توی پلان اول کارت یه سری چیزهای دیگه هم ببینی کار بدی از آب در نیاد .

nightlord

Well-Known Member
سلام

در مورد فضاسازی آره میدونستم ولی خب گفتم بگم شاید میشد!
به نظر من میتونی رنگ های متفاوتی رو امتحان کنی... حس گرمی زیاد رو منم قبول دارم . میتونی از حس آرامش و ساحل و بیمه یه ترکیب ملایم و مهربون تر درست کنی. اگه یه جاهایی هم درصد متفاوتی نیاز داره با ماسک ...

یا علی

چشم . انگار چشمای من زیادی گرمشونه که اینجور دوست دارن :green:. به زودی یه ترکیب رنگ جدید هم به پست اول اضافه میکنم . تا گرما بچه ها رو اذیت نکنه:wink:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به .واقعا کار خوبی شده.مرسی.
ببین افکت ها خیلی خوب شده.اما بک گراند زیاد خوب نشده.یعنی کیفیت کار رو پائین آوزده.کارت شفاف نیست.انگار بک گراند با دوربین با iso بالا عکاسی شده و دون دون شده.
ولی در کل خوبه.اگه بک گراند بهتر بشه به نظرم پتانسیل تاپ گالری رو داره

دقیقا این کار پتانسیل تاپ رو داره
راستی با فرای رندر واسه این کار خوب میشه رندر گرفت حتما امتحان کن
و اینکه توی پست پروداکت یکم زیاده روی کردی
ولی حتما حتما حتما یک رندر حرفه ای بگیر واسه بگراندت بگرد از تو سایتا عکس های hd پیدا کن یادت نره
چند مدل نورپردازی رو امتحان کن
این کار واقعا حیف متریال آب و شیشه رو سعی کن 100 % به واقیعیت نزدیک کنی
بازم شرمنده اگه ایراد های کو چیکشو گفتم آخه کارتو خیلی دوست دارم

nightlord

Well-Known Member
سلام.به به .واقعا کار خوبی شده.مرسی.
ببین افکت ها خیلی خوب شده.اما بک گراند زیاد خوب نشده.یعنی کیفیت کار رو پائین آوزده.کارت شفاف نیست.انگار بک گراند با دوربین با iso بالا عکاسی شده و دون دون شده.
ولی در کل خوبه.اگه بک گراند بهتر بشه به نظرم پتانسیل تاپ گالری رو داره

عارف جان نظر لطفته :rose:. تو پست پرو داکت یه مقدار grain بهش دادم تا به عکس نزدیکتر بشه که فکر کنم به خاطر اون بی کیفیت به نظر اومده :-?. باشه دارم دوباره پست پروداکتش میکنم . می خوام اون پست اول باشه چون خودم ازش خشم میاد . یکی دیگه کنارش میزارم و اصلاحات رو روش انجام میدم

دقیقا این کار پتانسیل تاپ رو داره
راستی با فرای رندر واسه این کار خوب میشه رندر گرفت حتما امتحان کن
و اینکه توی پست پروداکت یکم زیاده روی کردی
ولی حتما حتما حتما یک رندر حرفه ای بگیر واسه بگراندت بگرد از تو سایتا عکس های hd پیدا کن یادت نره
چند مدل نورپردازی رو امتحان کن
این کار واقعا حیف متریال آب و شیشه رو سعی کن 100 % به واقیعیت نزدیک کنی
بازم شرمنده اگه ایراد های کو چیکشو گفتم آخه کارتو خیلی دوست دارم

سعی میکنم اصلاحش کنم بکگراندو . مرسی از اینکه نظر دادی عزیز

max vray

کاربر VIP
سلام کار خوبی شده و من در حدی نیستم که رو کارت نظر بدم فقط میتونم یگم خیلی زحمت کشیدی و خوب شده.
موفق باشی.

nightlord

Well-Known Member
پست اول آپدیت شد . یه ترکیب سرد هم برای بچه های خنک پسند اضافه کردم . امیدوارم این دیگه ok باشه آمریکایی شدیم رفت:green:

هی گای ! :eye:
بابا آمریکایی
...
آقا بفرما رندرت رو با چه پسوندی ذخیره کردی.
بگو 32 بیت.
اگه هم نه خب چه میشه کرد ...

اینا که میگم شاید سلیقت نباشه اما شاید هم باشه!
اطلاعاتی تصویری بهتره بیش از افکت های افزایشی معلوم باشه ... یعنی هر کاری ظریفترش رسوخ بیشتری در ذهن داره
کار یه جورایی کنتراست پایین هست
شیشه ها میتونن انعکاساتی داشته باشن
آسمون با آبی قدرتمند و خیره کننده و ابرهای واضح یه سقف خوب برای کادرت هست
در مورد نور هم زیادی افشاگری داره میکنه. اگه یه جاهایی هوا ابری باشه یا کلا ابری بشه من بیشتر دوست دارم
کارت به نظر من رویایی شده اما تو معماری فکر میکنم واقعی تر بشه جالبتره ... ابهت سازه ها رو در نظر بگیر ...

... نظرامو گفتم که شاید اشاره ای توش باشه که خوشت بیاد.
تصویر و فضای سرد تر بهش میاد
و کلا دستت درد نکنه!

یا علی

saeedmagic

Member
کاره خوبی شده بیشتر از کارت از جسارتت خوشم اومد رفتی سراغ یه کار خفن فقط ایرادهایی که به نظر من وجود داره یکی افراط تو پست پروداکشن و دیگری اینکه محیط رو خیلی بهتر می تونستی در بیاری موفق باشی

nightlord

Well-Known Member
هی گای ! :eye:
بابا آمریکایی
...
آقا بفرما رندرت رو با چه پسوندی ذخیره کردی.
بگو 32 بیت.
اگه هم نه خب چه میشه کرد ...

اینا که میگم شاید سلیقت نباشه اما شاید هم باشه!
اطلاعاتی تصویری بهتره بیش از افکت های افزایشی معلوم باشه ... یعنی هر کاری ظریفترش رسوخ بیشتری در ذهن داره
کار یه جورایی کنتراست پایین هست
شیشه ها میتونن انعکاساتی داشته باشن
آسمون با آبی قدرتمند و خیره کننده و ابرهای واضح یه سقف خوب برای کادرت هست
در مورد نور هم زیادی افشاگری داره میکنه. اگه یه جاهایی هوا ابری باشه یا کلا ابری بشه من بیشتر دوست دارم
کارت به نظر من رویایی شده اما تو معماری فکر میکنم واقعی تر بشه جالبتره ... ابهت سازه ها رو در نظر بگیر ...

... نظرامو گفتم که شاید اشاره ای توش باشه که خوشت بیاد.
تصویر و فضای سرد تر بهش میاد
و کلا دستت درد نکنه!

یا علی

والا محمد من معمولا هر کاریو هم با EXR هم با jpeg سیو میکنم ولی رو EXR بیشتر کار میکنم .
حرفت طلاست رفیق . همه نکته هایی که گفتیو قبول دارم .
هدفم یه جورایی یه کاره پرو پیمون از نور و رنگه . مثل بعضی تصاویری که بعضی مجله های معماری میزارن و آدم میگه کاش اونجا بودم:sad:

کنتراستش پایینه چون تو اول صبح یه مقدار افکت bokeh و نورای پراکنده بیشتر تاثیر دارن رو صحنه و صحنه یه مقدار مبهم میشه .

یه کار دیگه دارم میزنم که تو اون رندرم دریم نیست و بیشتر رئاله . نکته هایی که گفتیو تو اون رعایت میکنم .

مرگ بر آمریکا :green:
سلام خسته نباشی حتما یدونه با فرای رندر بگیر ببین چی درمیاد

جدیدترین ارسال ها

بالا