nightlord
Well-Known Member
سلام کردم ولی رندرش
چند وقتی بود که تو فکر زدن یه آرچویز بودم ، همیشه از این مجموعه که اثر کوین روش هستش خشم میومده ، تصمیم گرفتم مدلش کنم و یه رندر بگیرم.
نظر فراموش نشه لطفا
دانشکده شرکت بیمه عمر ، دفترهای مرکزی آمریکا
college life insurance company of america headquarters
معمار : کوین روش
این مجموعه در واقع 9 ساختمون باید باشه که کلا 3تاش ساخته شده ولی من 6تاشو مدل کردم.
از اونجایی که چمنو مدل کردم خیلی سنگین شد کار و رندرش دود از سیستم بلند کرد ، برا همین یه رندر بیشتر نگرفتم .
3Dsmax , Vray , photoshop , photoImpact
خوب از اونجایی که گرما بعضی اساتیدو اذیت میکرد ، تصمیم گرفتم کنار کار اول یه ترکیب کول هم داشته باشم . خیلی ربط نداره ولی اسماشونم صبح و عصر گذاشتم
باز هم نظر فراموش نشه
aftenoon
Morning

چند وقتی بود که تو فکر زدن یه آرچویز بودم ، همیشه از این مجموعه که اثر کوین روش هستش خشم میومده ، تصمیم گرفتم مدلش کنم و یه رندر بگیرم.

نظر فراموش نشه لطفا

دانشکده شرکت بیمه عمر ، دفترهای مرکزی آمریکا
college life insurance company of america headquarters
معمار : کوین روش
این مجموعه در واقع 9 ساختمون باید باشه که کلا 3تاش ساخته شده ولی من 6تاشو مدل کردم.
از اونجایی که چمنو مدل کردم خیلی سنگین شد کار و رندرش دود از سیستم بلند کرد ، برا همین یه رندر بیشتر نگرفتم .

3Dsmax , Vray , photoshop , photoImpact
خوب از اونجایی که گرما بعضی اساتیدو اذیت میکرد ، تصمیم گرفتم کنار کار اول یه ترکیب کول هم داشته باشم . خیلی ربط نداره ولی اسماشونم صبح و عصر گذاشتم

باز هم نظر فراموش نشه

aftenoon
Morning

پیوست ها
آخرین ویرایش:

. و مشکل دوم چون ارتفاع ساختمون خیلی زیاده و نحوه قرار گیریشون تو سایت به صورت موربه از دید پرسپکتیو باید یه لند اسکیپ مفصل طراحی می کردم که کادرو خوب جلوه بده که ... بقیه ماجرا رو خودت بهتر می دونی استاد .
. به زودی یه ترکیب رنگ جدید هم به پست اول اضافه میکنم . تا گرما بچه ها رو اذیت نکنه