دامین رایگان + هاست رایگان = Fahi5

Pooriaf

Member
دامین رایگان + هاست رایگان = ParsGB

www.ParsGB.com
همانطور که خودتون می دونید خرج های بسیاری برای سایتهایی همچون ParsGB.com (سرویس رایگان هاستینگ) انجام می شه که اکثر اونها هم نیاز به دعوتنامه یا... دارند (منظور سایتهای ایرانی در این زمینه هستش) ولی سایت ParsGB.com امکاناتی داره که من به شخصه این امکانات رو تو هیچ سایت ایرانی ندیدم (لزومی به مثال نداره)

برخی از امکانات ParsGB
- 1GB فضای کاملا رایگان
- ارائه دامین رایگان (org, com, us)
- وجود نداشتن هیچ گونه تبلیغاتی در سایت شما.
- ثبت نام سریع و آسان بدون نیاز چیزی (دعوتنامه و...)
- ارائه SubDomain به اسم نام کاربری (www.yourname.ParsGB.com)
- قابلیت اتصال دامین جداگانه (www.yourname.com)
- 10 گیگابایت پهنای باند
- پشتیبانی از فایلهای PHP
- stylesheets
- FTP connection
- phpMyAdmin
- MySQL Database
- statistics
- انجمنهای پشتیبانی (www.forum.ParsGB.com)
- از همه مهمتر ایرانی بودن سایت!

و اما بحث شیرین دامین رایگان
به لینک روبرو مراجعه کنید http://forum.ParsGB.com/showthread.php?tid=2

با تشکر از اینکه چشمتون رو خسته کردید
www.ParsGB.com

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
بابا بی خیال این جور یک نوع دزدی

بهتر بجای این جور توضیحات اینا رو یکی کی به زبان فارسی به یوزر ساده خودتون بگید :

و اما شرایط ساده برای سایت هایی که خواهان دامین رایگان هستند:
- اصول طراحی وب در سایت شما باید رعایت شده باشد.
- دارای بازدیدی ثابت، حداقل 100 نفر در روز باشد. (معیار: قسمت آمار Fahi5)
- سایت دارای محتوای مفید باشد.

اصول طراحی = با اینه که کاربر گزامی سایت رو خوب طراحی کن روی هاست ما آپلود کن بعد چند وقت خسته شدی یا همونجا سایت رو طراحی کردی روی هسات ما آپلود کردی بره تویی آرشیو کارهای ما ( بثول معروف طراحی برای خودت نیست طراحی رو فری به نام اونا انجام میدی )

دارای بازدید حداقل 100 نفر = یعنی شما جون یکن تبلیغات کن و .... بازدید سایت شما نه چون مشا سایت ندارید سایت شرکت بازدیدش بره بالا از هر تبلیفات دیگری بهتر و کم خرج تره این کار بعد بهت یک دایمن که فقط 6000 تومان قیمتشه در اختیارت بزاریم

سایت دارای محتویات مفدی = شما جون بکن که بانک اطلاعاتی این شرکت بهتر بشه و راحت بشه به دولت و ... فروخته بشه

خوب حالا یک سوال چرا باید یک فرد همه این کارای که مشا گفتین رو انجام بده و منت شما روش باشه و هیچ ضمانتی هم برای دان نشدن فردای سرور شما و چه تضمینی برای این کار وجود داره

و چرا نره 10 هزار تومان نده تا هم دامین به نامخودش باشه و هر چی بخواد بزاره و هر جورم دلش بخواد کار بکنه ؟

آیا می دونستید اگه سایت شما روزانه 100 بازدید داشته باهش با دریافت تبلیفات در ماهحداقل ماهیانه 5 الی 20 تومان حداقل در آمد دارید ؟

Pooriaf

Member
1-بابا بی خیال این جور یک نوع دزدی

بهتر بجای این جور توضیحات اینا رو یکی کی به زبان فارسی به یوزر ساده خودتون بگید :

2-
اصول طراحی = با اینه که کاربر گزامی سایت رو خوب طراحی کن روی هاست ما آپلود کن بعد چند وقت خسته شدی یا همونجا سایت رو طراحی کردی روی هسات ما آپلود کردی بره تویی آرشیو کارهای ما ( بثول معروف طراحی برای خودت نیست طراحی رو فری به نام اونا انجام میدی )

3-
دارای بازدید حداقل 100 نفر = یعنی شما جون یکن تبلیغات کن و .... بازدید سایت شما نه چون مشا سایت ندارید سایت شرکت بازدیدش بره بالا از هر تبلیفات دیگری بهتر و کم خرج تره این کار بعد بهت یک دایمن که فقط 6000 تومان قیمتشه در اختیارت بزاریم
4-
سایت دارای محتویات مفدی = شما جون بکن که بانک اطلاعاتی این شرکت بهتر بشه و راحت بشه به دولت و ... فروخته بشه
5-
خوب حالا یک سوال چرا باید یک فرد همه این کارای که مشا گفتین رو انجام بده و منت شما روش باشه و هیچ ضمانتی هم برای دان نشدن فردای سرور شما و چه تضمینی برای این کار وجود داره
6-
و چرا نره 10 هزار تومان نده تا هم دامین به نامخودش باشه و هر چی بخواد بزاره و هر جورم دلش بخواد کار بکنه ؟

آیا می دونستید اگه سایت شما روزانه 100 بازدید داشته باهش با دریافت تبلیفات در ماهحداقل ماهیانه 5 الی 20 تومان حداقل در آمد دارید ؟

1-دزدی هست؟!
24.gif

2-طراحی سایت شما به چه کار ما میاد؟ حتما می خوام تمپلیت شما رو بفروشیم
190.gif

3-برداشتتون کاملا اشتباه است در ضمن قیمت دامین هایی که FAhi5.com ثبت می کنه 6000 تومن نیست برید ببینید http://www.hostdepartment.com/
34.gif

4-بابا بیخیال به دولت فروخته بشه مگه ما...
5-هیچ منتی در کار نیست و برای ما مشکل سرور وجود نداره تضمینش اینه که > مثل اینکه به سایت یاهو بگید چه تضمینی داره که از سرویسهای Free mail شما استفاده کنم بعد یه وقت اکانتم رو نبندید؟
21.gif

6-یوزرهای Fahi5 آزاد هستند و هر طور که می خواند می تونن کار کنند و هرچی دلشون می خواد می تونن برزارن آیا تو قوانین نوشته شده که شما با از موضوع خاص پیروی کنید؟ و اگر تاپیک فروم Fahi5 رو خونده باشید گفته شده که به کارای موفق امکانات دیگری داده می شه (مالکیت دامین تغییر می کنه...)
7-خوب مگه روی سرورهای ما نمی تونن درآمد داشته باشند؟ مگه رو سایتشون از طرف ما تبلیغ قرار می گیره؟
90.gif

باز از اینکه وقتت رو گذاشتی تا درباره‌ی Fahi5 اینجا بنویسی ممنونم
23.gif

bia2pc

Member
سلام به نظر من که fahi5 کارش درسته.
من میخوام یه آپلود سنتر راه بندازم مثل راپید شیر تا پیغام خصوصی نوشتم اما pooriaf جواب ندادین.!!!

Pooriaf

Member
در حال تغییر ورِژن انجمنها هستیم
اگه چند ساعت قطع بود به زودی رفه میشه

Pooriaf

Member
سلام به نظر من که fahi5 کارش درسته.
من میخوام یه آپلود سنتر راه بندازم مثل راپید شیر تا پیغام خصوصی نوشتم اما pooriaf جواب ندادین.!!!
پیام شما جواب داده شد.
ضمنن فروم دوباره اکتیو شد.

bia2pc

Member
نامه فعال سازی نمیفریته فرومتون بدون اون هم نمیشه تاپیک زد من 100 بار امتحان کردم.
ممنون بای

Pooriaf

Member
اصلا برای راحتی میل فعالسازی برداشته شد (ثبت نام فوری)

Parham

Well-Known Member
» انتقال از انجمن مسائل عمومی‌ وب و اینترنت

آخرین ویرایش:

Salar

Active Member
سوالی داشتم!
این سایت تا چه زمانی هاست مجانی خواهد داد؟ آیا از آن گونه سایتهاست که پس از 1 سال قطع می شود؟

ممنون.
سالار

nomad

New Member
سلام سوال قشنگیه!!!! این بستگی به این داره که ما چه قدر یوزر بگیریم!!! ولی من به شخصه می گم این سایت تا دو ساله دیگه بالا می مونه!!!!!! :)

BetaMaster

Member
ممكنه بيشتر توضيح بديد

منظور شما چيست ؟ آيا اينست كه اگر تعداد كاربران زياد نشود ، خدمات اين سرويس قطع مي شود يا برعكس ؟
و آيا اگر قرار باشد اين سرويس قطع شود چند ماه قبل به كاربران خبر مي دهيد يا خير ؟

هدف شما از ارائه اين سرويس چيست ؟

مسلما فضاي خيريه نمي دهيد ! تبليغاتي هم (خوشبختانه) براي كاربران در سايتشان قرار نمي دهيد كه سود دهي داشته باشد! پس مخارج اين سرويس از كجا تامين مي شود ؟

ضمنا درمورد اينكه شما تضميني براي امنيت سايت هاي تحت پوشش سرويس مجاني مي كنيد ، اصلا توجيه مناسبي نياورديد . اگر يك آي دي ياهو پاك شود ، حد اكثر چند ايميل كوچك از دست مي رود ؛ مسلما كسي كه كار مهم داشته باشد از آي دي ياهو استفاده نمي كند ! ولي 1 گيگ فضاي رايگان با ديتابيس نامحدود چيزيست كه حتي من را وسوسه مي كند كه سايتم را به آن منتقل كنم ! باتوجه به مشكلاتي كه سرويس هاي رايگان بعضا براي كاربر ايجاد مي كنند و اين كه يك سايت كه مثلا يك انجمن دادرد حاوي ميليون ها بيت اطلاعات ارزشمند (حداقل براي صاحبش!) است، شما چه توجيهي داريد ؟

ضمنا شما كه يك گيگ فضا رايگان مي دهيد ، لطف كنيد قيمت سرويس هاي پولي + روش تهيه و ... را هم اعلام فرماييد تا كساني كه مي خواهند بتوانند با خريد فضا ، از پشتيباني با تلفن ، امنيت بيشتر و ... بهره مند شوند و ضمنا نگران دود شدن اطلاعات سايتشان نباشند !

TAEL

Member
من هر كاري مي كنم ، نمي تونم MySQL Database درست كنم. مشكل از چيه ؟

BetaMaster

Member
ديتابيس درست مي كنيد ، يوزر تعريف نمي كنيد !

مشكل از اينه

تازه بعد از ساختش بايد به اون يوزر و ديتابيس پرميشن بديد

به همين سادگي !

TAEL

Member
من وقتي روي MySQL كليك مي كنم ، اصلا توي اون بخش نميره چه برسه بخواد بسازه

BetaMaster

Member
مي تونيد با پيام خصوصي يوزر و پستون رو بفرستيد ببينم جريان چيه

nomad

New Member
آقا شما یوزر رو بگید با پسورد من خودم چک می کنم!!!!! بنده صاحب سایتم!!! :)

nomad

New Member
ممكنه بيشتر توضيح بديد

منظور شما چيست ؟ آيا اينست كه اگر تعداد كاربران زياد نشود ، خدمات اين سرويس قطع مي شود يا برعكس ؟
و آيا اگر قرار باشد اين سرويس قطع شود چند ماه قبل به كاربران خبر مي دهيد يا خير ؟

هدف شما از ارائه اين سرويس چيست ؟

مسلما فضاي خيريه نمي دهيد ! تبليغاتي هم (خوشبختانه)
براي كاربران در سايتشان قرار نمي دهيد كه سود دهي داشته باشد! پس مخارج اين سرويس از كجا تامين مي شود ؟

ضمنا درمورد اينكه شما تضميني براي امنيت سايت هاي تحت پوشش سرويس مجاني مي كنيد ، اصلا توجيه مناسبي نياورديد . اگر يك آي دي ياهو پاك شود ، حد اكثر چند ايميل كوچك از دست مي رود ؛ مسلما كسي كه كار مهم داشته باشد از آي دي ياهو استفاده نمي كند ! ولي 1 گيگ فضاي رايگان با ديتابيس نامحدود چيزيست كه حتي من را وسوسه مي كند كه سايتم را به آن منتقل كنم ! باتوجه به مشكلاتي كه سرويس هاي رايگان بعضا براي كاربر ايجاد مي كنند و اين كه يك سايت كه مثلا يك انجمن دادرد حاوي ميليون ها بيت اطلاعات ارزشمند (حداقل براي صاحبش!) است، شما چه توجيهي داريد ؟

ضمنا شما كه يك گيگ فضا رايگان مي دهيد ، لطف كنيد قيمت سرويس هاي پولي + روش تهيه و ... را هم اعلام فرماييد تا كساني كه مي خواهند بتوانند با خريد فضا ، از پشتيباني با تلفن ، امنيت بيشتر و ... بهره مند شوند و ضمنا نگران دود شدن اطلاعات سايتشان نباشند !

دو مورد در آمد من باید بگم که ما ماه اول رو تبلیغ نمی زاریم ولی اگه خدا بخواد و اونجوری که ما برنامه ریزی کردیم تبلیغات گوگل رو ماه آینده می زاریم!!!!!!
ضمانت اینه که ما یه گروه پشتیبانی داریم و تا الان هم هیچ مشکلی پیش نیومده!!!
در مورد پولی ، ما فعلا هنوز تصنینی نگرفتیم

مرسی و موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا