Fa دادن آدرس درایو بطوری که کل زیر مجموعه را بخواند

smmehri

Member
با سلام خدمت دوستان
چطور میشود آدرس یک درایو را داد بطوری که بشود تغییرات خواسته شده بر کلیه پوشه ها و زیر پوشه های آن درایو اعمال شود
مثلا چطور آدرس دهی کنیم که درایو D و تمام زیر فولدر هایش هاید شوند
ممنون ومتشکر
:rose:

arash-mmb-tz

Active Member
شما می توانید از پلاگین foldy
جهت کار با فایل ها و فولدر ها می باشد که عبارتند از : حذف کپی کات تغییر اسم و بدست اوردن زیرمجموعه فولدر و درایو ها
و...
برای دانلود در همین انجمن سرچ کنید

smmehri

Member
سلام مجدد

این هم فایل ها رو میخونه و هم کفولدر و هم کلی کاربرد دیگه و اینکه نخواسته باشیم از پلاگین استفاده کنیم .
من فقط یه دستور میخوام که بتونه یه دستوری رو مثل هاید کردن بر همه فولدر های یک درایو اعمال کنه
یه دستور مثل CBK_OpenDir یا BrowseForFolder که بتونه همه فولدر ها رو بخونه
ممنون میشم کمک کنید

arash-mmb-tz

Active Member
پلاگین foldy اصلا پلاگین سخنی نیست. اگر می خواهید با mmb این کار را بکنید، شاید از 40 خط برنامه‌نویسی بگذرد. اما شما با پلاگین فولدی می توانید این کار را در 5 خط برنامه نویسی انجام دهید . اگر می خواهید از پلاگین ها استفاده نکنید، به فکر ساخت پروژه های پیشرفته نباشید. ( اگر می خواهید با mmb فولدر ها رو مخفی کنید یا از پلاگین و یا از cmd استفاده کنید. در همین انجمن یا گوگل برای کار با cmd سرچ کنید)

آخرین ویرایش:

smmehri

Member
با سلام
میشه یه نمونه که بشه با کلیک بر روی یک باتوم تمام فولدرهای یک درایو را نمایش داد برام ارسال کنید
ممنون و متشکر

محمدمهدی

Well-Known Member
ظاهرا ایشون می خوان یه Tree از زیر مجموعه های یک شاخه داشته باشن.

برای اینکار اگه صرفا ظاهر کار مد نظرتون هست که شی Browser با آدرس local (یعنی آدرس داخل هارد کامپیوتر) می تونه از Explorer ویندوز استفاده کنه.

اما اگه پلاگینی احتیاج دارید که بازخورد براتون بفرسته دو تا پلاگین مینشاسم که اسم یکیش یادم نیست ولی اون یکی که پلاگین خوبی هست اسمش File_Explorer_PlugIn هست.

البته بازم اگه می خواهید Tree رو هم خودتون بسازید می تونید از ترکیب پلاگین Foldy Plugin و TreeObjectPlugIn جناب silvercover به علاوه ی IconOps استفاده کنید.:wink:

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
البته بازم اگه می خواهید Tree رو هم خودتون بسازید می تونید از ترکیب پلاگین Foldy Plugin و TreeObjectPlugIn جناب silvercover به علاوه ی IconOps استفاده کنید.
:)

------------------

برای کار روی فایلا یا پوشه های داخل یه آدرس همونطور که دوستمون گفتن میتونین از دستورای Cmd هم استفاده کنین.تو cmd بزنین help attrib تا آموزشش رو ببینین .
اینم یه مثال که همه ی فایلا و پوشه های داخل آدرس مشخص شده رو هیدن میکنه :

کد:
attrib +h "c:\TestFolder\*" /s /d

به اینجام میتونین یه سر بزنین . خیلی سایت جالبیه .

محمدمهدی

Well-Known Member
اینم یه مثال که همه ی فایلا و پوشه های داخل آدرس مشخص شده رو هیدن میکنه :
احسنت!:clap: خیلی راحت مشکل رو پیدا کردین. من بیچاره کلی فکر کردم تا سوالشون رو بفهمم آخرشم قصه ی حسین کرد رو گفتم. توضیحشون گمراهم کرد.:wink:

اگر اجازه بدین یه توضیح تکمیلی بدم.
بله، در مورد هر دستوری یه پارامتر گاهی به کل زیر شاخه ها اطلاق داده میشه اما کلا نمیشه کل زیر شاخه ها رو یه جا آدرس داد و منطقی هم نیست. فقط گاهی همون ستاره (*) یا *.* کافیه چون با نوشتنش منظور به کل فایلهای یه پوشه برمیگرده و همه کارها رو راه میندازه یا همون پارامتر. فقط اگه می خواهید با هر دستوری اینکار رو بکنید یه چیزی مثل دستور Dir لازمتون میشه. مثلا :
کد:
DIR "C:\Folder\" /AD/B/S
بعد میتونید اون رو با یه For توی ام ام بی یا توی همون CMD ترکیبش کنید. مثلا :
کد:
FOR /F "delims=" %%A IN ('DIR "C:\Folder\" /AD/B/S') DO attrib "%%A" +h

برای پیدا کردن اکثر پارامتر های دستورات CMD یه
کد:
/?
جلوی دستور بذارید تا راهنما بده.

فقط تاکید می کنم که پاسخ جناب BlueMMB عالی و کامله و من فقط توضیح اضافه برای پیش بینی موراد بعدی که ممکنه سوال بشه دادم.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا