بی بی کد داخلی

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

افرین رفیق اگه باز سوالی بود من در خدمتم برا شروع عالی یه

فقط رو uv کار کن --- نویز هم یه کم داره ولی کاره اوله دیگه آفرین به گنبدی :)

madmaster_3d

Well-Known Member
جواد کجا گفت کار اولشه؟
کارت قشنگه و من از این تابلوی محمد لا اله ... خوشم اومد. ندیده بودم تو کارهای بچه ها. البته یک جورایی به محیط نمیاد. :)
بریم سراغ ایراد ها
1.متریال ها جای کار داره . مخصوصا دیوار. میز . مبل گلدون و پرده و .......
2. متریال میز و کف زمین و بالای پرده ها ( چوب پرده ) انعکاسش ( رفلکتش ) زیاده. البته رفلکت زمین رو من تو واقعیت دیدم ولی میزو پرده ( چوبش ) خیلی زیاده مثل آینه شده و متریال کتاب خونت هم خوب نیست و خالیه. 4تا کتاب بخر اونجا بزار
3. لوسترت لامپاش خوشگل شده. البته یکمی به بادکنک میزنه ولی به نظرم خوبه بهش دست نزن
4.نور های مخفی سقف خو ب شده ولی وسطیه یک جوریه
5. لامپ هایی که به دیوار وصله از vraylihjt استفاده کردی که خوب عادیه ولی اگر از vray2side استفاده کنی خیلی فوق العاده میشه
6.نویز هم داره یکمی

امیدوارم ایراد هایی که گفتم به جا باشه.

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام مد مستر جان

من با امیر در ارتباطم آقا امیر تازه کار با و ری رو شروع کرده و داره اصولی یاد می گیره

خوبه شرمنده اگه بهت بر خوردااااا

آخرین ویرایش:

amir0172

Well-Known Member
من با امیر در ارتباطم آقا امیر تازه کار با و ری رو شروع کرده و داره اصولی یاد می گیره :lol:[/QUOTE]

این خنده برای چیه مثلا؟

خیلی جالب کار شده به نظر رو ویرایش اولیه تکسچر وقت نذاشتی . تکسچر مستقیم دانلود و استافده کردی و این اشتباه
یه مقدار طرحت خلوت میزنه البته چون رندر ضعیف کار شده . یه خورده شلوغ تر میزدی شاید 20% به محاسن کار اضافه میشد
چقدر روی پست پروداکشن کار کردی ؟

amir0172

Well-Known Member
خیلی جالب کار شده به نظر رو ویرایش اولیه تکسچر وقت نذاشتی . تکسچر مستقیم دانلود و استافده کردی و این اشتباه
یه مقدار طرحت خلوت میزنه البته چون رندر ضعیف کار شده . یه خورده شلوغ تر میزدی شاید 20% به محاسن کار اضافه میشد
چقدر روی پست پروداکشن کار کردی ؟
پست پروداکشن زیاد کار نکردم هنوز زیاد وارد نیستم

N.Abedi

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
نسبت به کار قبلی خیلی بهتر شده با نظر دوستمون هم درباره براقی متریال ها موافقم. نور داخلی های سقف هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز جای کار داره.
یک نکته ای که باید اضافه کنم همچنان در مورد کرکره هاست، اگه دقت کنیم پرده کرکره های معمولی و فانتزی، هر دو یه خورده انحنا دارند و مثل تیغه های صاف و stiff نیستند، اگه این مسئله در مدلسازی هم رعایت بشه باعث میشه که وقتی از کنار بهشون نگاه می کنیم طبیعی تر به نظر برسند و مثل این کرکره های سمت راست تصویر وسطشون یک دفعه لاغرتر به نظر نرسه.
تلاشت قابل تحسینه
موفق باشی :wink:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آفرین کار خوبی شده
نکاتش اینه عدد satiration توی بخش global ilumination رو باید کنترل کنی
معمولا این تن رنگ قرمز رو برای اتاق پذیرایی کم استفاده میکنن.میدونی کوتاه مدت قشنگه اما دراز مدت باعث آزار میشه.خوبه مکانی هست برای آرامش.
لوسرها با فضا نیخونه.هم کیفیت کم دارن هم اینکه اندازه متناسب نیست.مال اورموشن رو استفاده بکنی خوبه.البته یه سری لوسرهایی هست که الان لینک هاش اکسپایر شده .توی اتاق دانلود من بود یه زمانی
کف زمین کیفیت خوبی نداره.باید از نرم افزار floor genrator استفاده بکنی و تکسچرهای مخصوص خودش مال کمپانی cg source تقریبا جهان به اون سمت رفته
لامپ نور مخفی باید ظرافت بیشتری داشته باشه و بهتر هست invisble بشه.
رنگ بندی فضا به طور کلی خوب نیست.رنگ فرمز خیلی باید محدود فقط به عنوان چاشنی استفاده بشه.اگه به عنوان اصلی باشه باید به همون اندازه رنگ سرد مثل سیاه بزاری که تعدیل کنی.البته حداقل 50 درصد فضا سفید باشه 50 درصد مشکی و قرمز.
برای قوی شدن تو این عرصه باید خیلی کار ببنی.
سایت هایی مثل اورموشن ronenbekerman و ... برای همین هستن.کارها رو ببین.آنالیز بکن.
مقاله آقای میلاد کمباری هم حتما بخون.موفق باشی

amir0172

Well-Known Member
سلام.آفرین کار خوبی شده
نکاتش اینه عدد satiration توی بخش global ilumination رو باید کنترل کنی
معمولا این تن رنگ قرمز رو برای اتاق پذیرایی کم استفاده میکنن.میدونی کوتاه مدت قشنگه اما دراز مدت باعث آزار میشه.خوبه مکانی هست برای آرامش.
لوسرها با فضا نیخونه.هم کیفیت کم دارن هم اینکه اندازه متناسب نیست.مال اورموشن رو استفاده بکنی خوبه.البته یه سری لوسرهایی هست که الان لینک هاش اکسپایر شده .توی اتاق دانلود من بود یه زمانی
کف زمین کیفیت خوبی نداره.باید از نرم افزار floor genrator استفاده بکنی و تکسچرهای مخصوص خودش مال کمپانی cg source تقریبا جهان به اون سمت رفته
لامپ نور مخفی باید ظرافت بیشتری داشته باشه و بهتر هست invisble بشه.
رنگ بندی فضا به طور کلی خوب نیست.رنگ فرمز خیلی باید محدود فقط به عنوان چاشنی استفاده بشه.اگه به عنوان اصلی باشه باید به همون اندازه رنگ سرد مثل سیاه بزاری که تعدیل کنی.البته حداقل 50 درصد فضا سفید باشه 50 درصد مشکی و قرمز.
برای قوی شدن تو این عرصه باید خیلی کار ببنی.
سایت هایی مثل اورموشن ronenbekerman و ... برای همین هستن.کارها رو ببین.آنالیز بکن.
مقاله آقای میلاد کمباری هم حتما بخون.موفق باشی

سلام عارف جان
راهنمایی بسیار مفیدی بود ممنون
کارم هنوز خیلی ضعیفه ولی در حال تمرین و یادگیری هستم و چون رشته خودم هم معماری هست باید خیلی کارم رو قویتر کنم
تغییر عدد satiration چه تاثیری رو کار میذاره؟

AREF

satiration کم و زیاد رو تو مثال پائین ببین.سمت راستی کم و سمت چپ زیاد
color-bleeding-033.jpg

AREF

سلام.فلور جنریتور یه نرم افزار جانبی هست که روی مکس نصب میشه و میشه باهاش کف ها و الوارهای چوبی ساخت. جالب اینجاست که الوارها رو میشه به هر شکلی در آورد و مثلا رندوم هر کدوم uvw خودشون رو داشته باشن. در این صورت دیگه مشکل تکسچر تکراری نخواهی داشت
ویژگی دیگه اینه که مثلا فرض کن یه سطح چوبی داری بالای 400 تا دونه الوار. قرار هست هر کدوم یه چوب بگیره که تکراری نشه.اون وقت خیلی وقت گیره که دونه دونه براش تعریف کنی
اما در کنار فلور جنریتور یه نرم افزاری هست به نام multi texture که توی مکس نصب میشه.موقع مپ دادن دکمه داره ! میزنی فولدر باز میشه همه تکسچرها رو با هم انتخاب میکنی و تمام!!
نتیجه میشه مثل کار زیر
Gift for a friend view primary.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا