بی بی کد داخلی کتابخانه

سلام ، یه پروژه دانشجویی با موضوع کتابخانه بود که رندر داخلیش رو من گرفتم و گذاشتم تا دوستان نقد و نظرات خودشون رو اعلام کنند . زمان رندر در زیر تصاویر هست ، بعضی از رندرها به نظرم زیادی طول کشیده اگر دلیلش رو میدونید بگید ( لازم به ذکر هست که میخواستم کیفیت تصاویر بالا در بیاد ) . در مورد رنگ ، چیدمان و ... هم نظر بدید . ممنون

پیوست ها

• asansor.jpg
    asansor.jpg
    179.7 کیلوبایت · بازدیدها: 72
  • ketabkhaneh kodak.jpg
    ketabkhaneh kodak.jpg
    186.4 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • nabinayan.jpg
    nabinayan.jpg
    148.6 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • nashriat.jpg
    nashriat.jpg
    88.5 کیلوبایت · بازدیدها: 59

max vray

کاربر VIP
سلام
رندرای خوبی گرفتی.
علت تایم زیاد رندرت که 21 ساعت بود وجود ابجکت های زیاد و دیسپلیس کف هستش.
فضای مخصوص کودکان ارتفاع پنجره هاش زیاده.
نور کتابخونه کم هستش.
تکسچر سرامیک کف خیلی تکرارش مشهوده.
نور پردازی کارات کمی مشکل داره اما در کل کارات خوب شده.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.یه مقدار درباره تنظیمات رندر و مدیریت پروژت صحبت کن ببینیم مشکل چیه.من صحنه داخلی با حداقل 400 تا شیدر و سنگین ترین آبجکت با دیتیل رو گرفتم با سیستم 4 هسته ای قدیمیم 5 ساعت! یه جای کار میلنگه اینقدر کند شده.
رندر آسانسور خوب نشده.نویز داره رنگ بندی جالب نشده
وقتی که از filter cotmul rom استفاده میکنی حتما تیک sub pixel رو بزن تا نقطه سفید با دور گیری سیاه تو نقاط براق درست نشه
رندر کتاب خونه به دل میشینه
موفق باشی.

neo_a13

New Member
سلام
اول بریم سر آسانسور
1. عدم توجه به تنظیمات مناسب نرم افزاری
2. چرا چرخ های صندلی سفیده ؟معمولا مشکیه
3.تکرار تکسچر زمین مشخص
4.کیفیت تکسچرها پایین
5.عدم رعایت ایجاد سوختگی نور در تصویر
دوم اتاق بچه ها
2.عدم رعایت ایجاد سوختگی نور در تصویر
3.عدم توجه به چیدمان مناسب با فضای کودک (هیچ وقت محل بازی بچه ها انقدر شلوغ و تودرتو نست به نظرت تو این فضا توپ بسکتبال نقشش چیه با توجه به گروه سنی ؟و این همه تاب های قطور واسه قشر کودک ؟
ولی هنشینی رنگهای استفاده شده بهتر از بقیه ما جراست
نوبت کتابخانه
3.عدم چیدمان مناسب (چطور میشه از پشت اون میزهای آخر کتاب برداشت ؟)صندلی ها مربوط به فضای کتاب خونه نیستن
4.عدم استفاده متریال واقع گرایانه (معمولا جلد مجلات رفلکت دارن )
آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز

ahoorass

Member
سلام neo jan اگه زحمت نيست ممنون ميشم درباره نكاتي كه در مورد سوختگي نور گفتي بيشتر بدونم - اگه توضيحات با عكس باشه بهتره - در ضمن راه حل اين كه دچار اين مشكل نشيم برامون توضيح بده .
:-?:-?:rose::-?:-?

سلام.یه مقدار درباره تنظیمات رندر و مدیریت پروژت صحبت کن ببینیم مشکل چیه.من صحنه داخلی با حداقل 400 تا شیدر و سنگین ترین آبجکت با دیتیل رو گرفتم با سیستم 4 هسته ای قدیمیم 5 ساعت! یه جای کار میلنگه اینقدر کند شده.
رندر آسانسور خوب نشده.نویز داره رنگ بندی جالب نشده
وقتی که از filter cotmul rom استفاده میکنی حتما تیک sub pixel رو بزن تا نقطه سفید با دور گیری سیاه تو نقاط براق درست نشه
رندر کتاب خونه به دل میشینه
موفق باشی.
سلام عارف جان ، من این کار رو با یه سیستمی با مشخصات زیر گرفتم : ram 8gig - cpu core i7 تصاویر تنظیمات رو هم گذاشتم . ممنون از راهنمای و کمکت .
در مورد رندر آسانسور هم چون وقت نبود نمیتونستم بیش از این روش کار کنم .

پیوست ها

• 4.png
    4.png
    69.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 3.png
    3.png
    65.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 2.png
    2.png
    67.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 1.png
    1.png
    55.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
سلام
اول بریم سر آسانسور
2. چرا چرخ های صندلی سفیده ؟معمولا مشکیه
3.تکرار تکسچر زمین مشخص
4.کیفیت تکسچرها پایین
5.عدم رعایت ایجاد سوختگی نور در تصویر
دوم اتاق بچه ها
3.عدم توجه به چیدمان مناسب با فضای کودک (هیچ وقت محل بازی بچه ها انقدر شلوغ و تودرتو نست به نظرت تو این فضا توپ بسکتبال نقشش چیه با توجه به گروه سنی ؟و این همه تاب های قطور واسه قشر کودک ؟
ولی هنشینی رنگهای استفاده شده بهتر از بقیه ما جراست
نوبت کتابخانه
3.عدم چیدمان مناسب (چطور میشه از پشت اون میزهای آخر کتاب برداشت ؟)صندلی ها مربوط به فضای کتاب خونه نیستن
4.عدم استفاده متریال واقع گرایانه (معمولا جلد مجلات رفلکت دارن )
آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
سلام neo جان
قبل از همه چیز باید بگم که طراحی این پروژه رو من انجام ندادم ، من فقط وظیفه سه بعدی کردن رو داشتم و در طراحی هم کمی کمک کردم و خیلی نکات نظر طراح بود . با این حال همه موارد رو قبول دارم ولی چند نکته هست که باید بگم .
2. چرا چرخ های صندلی سفیده ؟معمولا مشکیه - جواب : درسته ، ولی این آبجکت خود arch model هستش .
ولی هنشینی رنگهای استفاده شده بهتر از بقیه ما جراست - جواب : این فضا سالن مطالعه و پرورش خلاقیت کودک و نوجوان هست و توپ ها رو هم بیشتر به خاطر نوجوانان گذاشتم البته نه این که درون سالن بازی کنند . در مورد کتاب ها هم درست میگی ولی چون آبجکتی غیر از این نداشتم مجبور شدم که از هم این ها استفاده کنم .
نوبت کتابخانه

3.عدم چیدمان مناسب (چطور میشه از پشت اون میزهای آخر کتاب برداشت ؟)صندلی ها مربوط به فضای کتاب خونه نیستن - جواب : این سالن نشریات هست . ولی نکاتت رو قبول دارم .
در کل خیلی ممنونم از نظراتت که واقعا مفید بود . :rose:

AREF

سلام.ببین تنظیماتت خیلی اشتباه داره.واسه همینه کند شده
اولین مشکلش بحث antialiasing هست.باید adaptive DMC بزاری.عدد min 1 ,عدد max 100
میزان threshold هم 0.01 کافی هست.مگر اینکه خیلی صحنه خاص باشه
برای انجین gi روی حالت irradiance map توضیح ندادی چی هست
اما روی medium بزار کافی هست.عدد hsphre رو برای صحنه های پر دیتیل بالا بگیر حداکثر 50 interplation رو هم روی 20 کافیه.حداکثز 30
برای اطلاعات بیشتر حتما این پست کتاب جامع وی ری رو بخون.همه صفحاتش رو.ضرر نداره.
Majid Online Vray Book

پیوست ها

• hi8x3b0y.jpg
    hi8x3b0y.jpg
    78.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 10mdkbb2.jpg
    10mdkbb2.jpg
    83.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • m3humv6z.jpg
    m3humv6z.jpg
    92.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23
سلام عارف عزیز ، من اون تنظیماتی که شما پیشنهاد دادی رو اعمال کردم ولی کیفیت تصویر در قسمت استیل ها مثل تصویر اول نشد . شما علتش رو میدونید ؟

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    191.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

AREF

سلام.ببین انگار یه نوری چیزی حذف شده.اما بازهم زیاد هست.این صحنه هارو من حداکثر توی 20 دقیقه رندر میگیرم.
سیستمم معمولی هست.سندی بریج
من یه بار یه رندری سنگین بود.خیلی اذیتم میکرد.یه فایل جدید باز کردم.سری به سری آبجکت ها رو انتقال دادم. از 18 ساعت رندر ( یه هتل با 300 تا درخت و گل و ... ) و یه سری تکنینک های بهینه سازی به 18 دقیقه رسید! خودم تعجب کردم.بارها و بارها تست کردم
میدونی مشکل کجابود؟
تعداد لامپ ها زیاد بود و همشون از نوع فتومتریک بود.همشون رو به vray IES تغییر دادم
12 تیپ درخت بود.کردم 3 تیب با تکسچر وشیدر یکسان.هم رنگ طبیعی شد هم منظم شد هم تکراری نشد.
تمام ریز شاخه های درخت رو پاک کردم بعد پروکسی کردم
یه سری متریال های چندلایه رو معمولی حتی بدون رفلکت کردم.
....
تو هم مدیریتت رو باید قوی کنی.مثل آجکتهای ریز یا چیزهایی که چشم نمیاد رو بدون رفلکت درست کن.
اونهایی که مهم هست مثل بدنه استیل سابدیوایز بالا بده تا دون دون نشه

جدیدترین ارسال ها

بالا