سلام
اول بریم سر آسانسور
1. عدم توجه به تنظیمات مناسب نرم افزاری
2. چرا چرخ های صندلی سفیده ؟معمولا مشکیه
3.تکرار تکسچر زمین مشخص
4.کیفیت تکسچرها پایین
5.عدم رعایت ایجاد سوختگی نور در تصویر
دوم اتاق بچه ها
2.عدم رعایت ایجاد سوختگی نور در تصویر
3.عدم توجه به چیدمان مناسب با فضای کودک (هیچ وقت محل بازی بچه ها انقدر شلوغ و تودرتو نست به نظرت تو این فضا توپ بسکتبال نقشش چیه با توجه به گروه سنی ؟و این همه تاب های قطور واسه قشر کودک ؟
ولی هنشینی رنگهای استفاده شده بهتر از بقیه ما جراست
نوبت کتابخانه
2.عدم رعایت ایجاد سوختگی نور در تصویر
3.عدم چیدمان مناسب (چطور میشه از پشت اون میزهای آخر کتاب برداشت ؟)صندلی ها مربوط به فضای کتاب خونه نیستن
4.عدم استفاده متریال واقع گرایانه (معمولا جلد مجلات رفلکت دارن )
آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
سلام neo جان
قبل از همه چیز باید بگم که طراحی این پروژه رو من انجام ندادم ، من فقط وظیفه سه بعدی کردن رو داشتم و در طراحی هم کمی کمک کردم و خیلی نکات نظر طراح بود . با این حال همه موارد رو قبول دارم ولی چند نکته هست که باید بگم .
2. چرا چرخ های صندلی سفیده ؟معمولا مشکیه -
جواب : درسته ، ولی این آبجکت خود arch model هستش .
3.عدم توجه به چیدمان مناسب با فضای کودک (هیچ وقت محل بازی بچه ها انقدر شلوغ و تودرتو نست به نظرت تو این فضا توپ بسکتبال نقشش چیه با توجه به گروه سنی ؟و این همه تاب های قطور واسه قشر کودک ؟
ولی هنشینی رنگهای استفاده شده بهتر از بقیه ما جراست -
جواب : این فضا سالن مطالعه و پرورش خلاقیت کودک و نوجوان هست و توپ ها رو هم بیشتر به خاطر نوجوانان گذاشتم البته نه این که درون سالن بازی کنند . در مورد کتاب ها هم درست میگی ولی چون آبجکتی غیر از این نداشتم مجبور شدم که از هم این ها استفاده کنم .
نوبت کتابخانه
3.عدم چیدمان مناسب (چطور میشه از پشت اون میزهای آخر کتاب برداشت ؟)صندلی ها مربوط به فضای کتاب خونه نیستن -
جواب : این سالن نشریات هست . ولی نکاتت رو قبول دارم .
در کل خیلی ممنونم از نظراتت که واقعا مفید بود .
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)