دات كام یا دامین های دیگه ؟؟

سلام ..
من یك دامین .WS دارم ، اما جدیدا شك كردم كه آیا فعالیتم رو روی همین دامین ادامه بدم یا اینكه اسم رو عوض كنم و یك دامین دات كام بگیرم ؟؟ چون كه اینجوری كه معلومه دامین های دات كام بهتر در ذهن مردم باقی می مانند . از طرفی این روزها مثل اینكه دامین های دات دبلو اس را مجانی می دهند .. 8O واقعا نمی دونم چی كار كنم ؟

نظر شما چیه ؟ من چی كار كنم ؟؟

miladanimator

Active Member
چاكر عمو آرمان و مشرقش
به نظر من دات كام بگيري بهتره
آخه وقتي به كسي ميگي سايت مشرق اولين آدرسي كه بزنه مشرق.كام نه مشرق....

pooyait

Member
سلام
ببينيد
دومين دبليو اس مخصوص كشور سامواي غربي است
مثه دومين دات آي آر خودمون
به همين لحاظ اعتباري نداره
يهو ديدي فردا درش رو بستند
پس يهتره يكي از دومين هاي بين المللي را ثبت كني

مويد و پيروز

در جواب پویا عزیز بگم كه .WS مخفف WebSite هست و این رو ICANN به عنوان نسل بعدی دامین های پر مصرف و پر طرفدار ( مثل دات كام ) معرفی كرده .. در ضمن كشور ساموای غربی ، آب ندارن بخورن ! اینترنت و دامین می خوان چی كار ! دات دبلیو اس فقط مخفف WebSite هست ( طبق معتبر ترین منابع مثل Godaddy ، tucows ، internic ، Ripe ، ICANN )
اما خوب هنوز جا نیوفتاده ، مشكل منم همینه !
در ضمن می شه بگید كه چرا سایت Godaddy به غیر از این همه دامین بین المللی مثل .COm و .NET دامین مربوط به یك كشور جهان بیستم رو هم رجیستر می كنه ؟؟؟

iranexplorer.net

Active Member
نظر شخصي من اينه كه ws. خيلي زيباتر از com. هم هست. هيچ وقت به فكر تغيير دامنه نباشيد.

pooyait

Member
سلام

دوست عزيز شما مي تونين بگين كه .com مخفف چيه؟
مسلماٌ اطلاعاتي كه من دارم به اندازه اي هست كه اين مطلب رو ارايه كردم.
ضمن اينكه آب نداشتن ملاك نون نخوردن نيست
و قابل توجه شما دوست عزيز پيشرفت اينترنت تو كشوري مثه ما در مقايسه با خيلي از كشورهاي فقير دنيا مثل همين ساموآي غربي تقريباٌ ميشه گفت صفره

ولي من قصد ندارم شما رو مجاب به ثبت دومين ديگه‌اي بكنم. چون خود من در جايي كه شركتي به نام پويا ثبت كردم و دومين شركت رو هم ثبت كردم ولي به لحاظ اطلاع رساني بودن و فعاليت در زمينه اطلاع رساني دومين دات اينفو رو ثبت كردم.
و باز هم قابل توجه كه اكثر ريجيسترهاي دنيا تقريبا دارن به اين توافق مي رسند كه زمينه فعاليت افراد با نام دومين همخواني داشته باشد.
هر چند غير ممكن به نظر ميرسد
به هر حال من نظر شخصي خودم رو بيان كردم(البته با توجه به اطلاعات ناقصم).
اميدوارم اين مطالب باعث رنجش خاطر شما و ديگر دوستان نشود.

منصور باشيد.

pooyait

Member
با سلام مجدد

در تكميل عرايضم مي خواستم اين لينك رو هم جهت سنديت عرايضم ارايه كنم
شايد شما هم مجاب بشيد
http://www.101domain.com/whois-ws.php
ضمن اينكه تو اين صفحه علاوه بر اين دمين ساير دومين هاي كشورهاي ديگر رو هم ميتونيد بشناسيد تا خداي نكرده به جاي دومين اصلي غالب نفرمايند.!!!!!!

بازهم از همه دوستان معذرت ميخوام

پيروز باشيد

پویا جان ، من اصلا قصدم توهین به شما یا به اطلاعات شما نبود ، من دقیقا این دو مطلب رو قبلا خوانده بودم كه یك جا نوشته بود كه WS. مخفف WebSite هست و یك جا نوشته بود West Samoa هست .. اما من فكر می كردم كه كشور West Soama از این تشابه اسمی دارد سو استفاده را می كند وگرنه چه دلیلی دارد كه دامین مربوط به یك كشور تقریبا نا شناس در حد دامین های COM. در تمام وب سایت های دنیا رجیستر شود ؟
این در حالی هست كه دامین US. را بعضی وب سایت ها رجیستر نمی كنن اما WS. را می كنند .

قصدم توهین یا اعتراض به شما نیست پویا جان ، مطمئن هستم كه شما اطلاعات كامل و جامع تر از من در این زمینه دارید .. اما بهتره كه حالا كه این بحث پیش اومد ، به یك نتیجه ای برسیم و ببینیم كه واقعا تكلیف این WS. چیه ؟

و بالاخره تكلیف من چیه ؟ من دوست ندارم دامین ام كه به زبان شیرین فارسی توش چیز هست مال كشور دیگه ای باشه !!

pooyait

Member
سلام

عرض كنم منو ببخشيد اگه احيانا تند رفتم.
شرمنده.
واقعا عذر مي خوام

آرمان جان براي اين مشكل راه ساده اي وجود داره
اونم اينه كه شما يه دومين ديگه ثبت كنين و بعد اينو روي اون پارك كنيد.

البته هر دوميني به جز آي آر!
چون اصلان هيچ تضميني براي ثابت موندنش وجود نداره

به هر حال ببينيد هر دوميني كه ماله يه كشور هست تابع شرايط اون كشوره و ممكنه بنا به درخواست دولت اون كشور مسدود بشه.
پس بهتره تو انتخاب دومين دقت زيادي بشه تا خداي ناكرده مشكلي پيش نياد

موفق باشيد

masterboy

Member
دوست عزيز
دومين دبليو اس نه تنها مجاني نيست بلكه از دات كام هم گرونتره

در زمن مال كشور خاصي نيست و مخفف وب سايت هستش Web Site

pooyait

Member
سلام

حالا بيا و درستش كن
عزيز من يكم بالاتر رو مي خوندي بعد مطلب رو ارايه مي دادي

حالا بازم بگو مخفف وب سايته

masterboy

Member
من با مطلب بالا كاري ندارم ولي خود اوپن اس آر اس ميگه مخفف وبسايته

pooyait

Member
سلام

دوست عزيز
اوپن اس آر اس يكي از شركتهاي معظم در زمينه ثبت دومين مي باشد ولي مرجع قانوني و قانون گذار در زمينه اينترنت اين شركت نمي باشد.

موفق باشيد

من خودم اینجوری فكر می كنم كه :
Ws. در اصل دامین مربوط به كشور سوامای غربی هست .. وب سایت های ثبت دامین از تشابه مخفف وب سایت با سوامای غربی سو استفاده كردند و اون رو دارن به جای مخفف وب سایت به مردم می فروشند .

جدیدترین ارسال ها

بالا