خیلی مهم

sam_sam

Banned
خدایی میگم بعضی هاتون آخر شعور و معرفت هستین باورتون نمیشه . هنوز 30 مین نشده که من وبلاگ زدم یه آدم با شعو.ر و عقده ای اومد هر چی از دهنش در اومد به من گفت ! که چی چرا به جواب سئوال من را ندادی ! تو همونی که شعور ت بیش از اندازه است آدم نیستی ؟ ارث بابات را میخوای ! ما وقت بزاریم یاد بدیم آخرش هم به مزاقتون خوش نیاد فحش بارمون کنید ؟ تقصیر شما نیست من و امثال من شما را بد عادت کردیم . حالا یه جا دیگه وبلاگ زدم بیا اونجا هر چی دلتون میخواد بگین . خدایی بعضی وقتها آدم گریش میگیره چرا ایرانی است . آخه نمیشه حرف هم زد بد بختی اینجا نمیشه تر و خشک را با هم سوزاند . هر کسی چوب خودش را میخوره .
حیف فقط حیف نمیشه حرفی زد .
به هر حال میگم اگر دستت را تا بازو عسل کنی بزاری دهن این جماعت آخرش اگر گاز نگیرن باید تشکر هم کنی . من تشکر نکردم گازمون هم گرفتن . خوش باشین همتون . نمیشه اینجا تر و خشک را با هم سوزوند . ولی به هر حال میسوزن . یعنی خیلی زشت بخوای به بقیه کمک کنی دوستانه بد از ترس اینکه دوستان اظهار لطف نکنن بگردی یه جایی پیدا کنی که هر کسی خواست نظر بده اول زندگیش را بنویسه بعد از نویسنده اجازه نمایش بگیره !!
هی خدا این جماعت را به راه راست هدایت کن ! برین حال کنین
این وبلاگ جدید است .
http://cgtalk.blogfa.com/

این هم میل من :
[email protected]

دیگه لازم نیست زحمت بکشی و اونجا تشریف بیاری چون خوشبختانه امنیت وجود داره اونجا .

آقایان طوفان - پرهام گل - و بقیه ادمین های مهربان با اجازه همه ما رفتیم که رفتیم . خوبی بدی هر چی دیدن دیگه ببخشین . حرفی و حدیثی هم پیش اومد دیگه ببخشید . بدی به دل نگیرین یه موقع

با اجازه بزرگتر ها ما هم رفتیم . بای بای

Parham

Well-Known Member
نمیدونم که کار چه کسی‌ بوده ، اما امیدوارم که همیشه موفق باشی‌ هر کاری که میکنی‌ و هرجا که هستی‌ ... خوب و خوش و سلامت باشی‌ ...

ToFaN

Well-Known Member
سام جان از اين نمونه آدم ها زيادن رو نت بهر حال نبايد خودتو ناراحت امثال اينا كني
اميدوارم موفق باشي عزيز
اون داميني كه گرفتي چي شد مگه؟ با هاست ؟

sam_sam

Banned
منتظر شما هستم . گفتی برات راه میندازمش. هر وقت که وقت داشتی عمر کن در خدمتم .

sam_sam

Banned
والله من 50 گیگ مونده همینطوری . نمیدونم چطوری باید راهش بندازم . دامین هم دارم .
ولی خوب اینکاره نیستم . کار من نیست .میدونی مثل بچه ها فکر کردم به همین راحتی است . پول میدی فضا میخری بعد مثل سایت شما راحت آپلود میکنی همین ! ولی بعد دیدم نه خیلی فرق داره . به هر حال من که بدم نمیاد از کمک شما ها بهره مند بشم . منتظرم مرسی. هر وقت که وقت داشتین

سام اونی که فحش داده من نبودما! من نوکرتم هستم خواستم سو تفاهم پیش نیاد

کاویان

New Member
پریمیر

سلام دوست عزیز
من اینجا مطلب آموزشی ندیدم!! تعاریف تکه پاره کردن که نشد آموزش و مطلب!!
لطفا این نامه های بیهوده را پاک کرده و مطالب آموزشی بنویسید ...
من پریمیر کار هستم ....
پریمیر با فتوشاپ رابطه بسیار تنگاتنگی دارد همانطور که اتوکد با مکس دارد!

cs_mohsen

Member
استاد عزیز سامی

به هر حال با همه اون شرایط که خودتون می دونید
از زحماتتون تشکر می کنم و براتون آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم همیشه شاد باشی
ببخشید من قول داده بودم تو تاپیک های شما پست ندم چون متاسفانه گفتید می خوام برم تو تاپیک های شما برای آخرین بار پست زدم

آخرش یک حرف می مونه این سه خط همش یعنی دوستتون دارم هم شما استادان این انجمن وهم سایر اعضا
موفق باشید

:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا