بی بی کد خیابون (نظر و کمک یادتون نره)

nsk-co

Active Member
سلام بر دوستان گلم

من فتوشاپم خیلی ضعیفه
می خوام معجزه فتوشاپ رو تو این کار ببینم
البته اگه بشه ممنون می شم
بعد به نظر شما از 1-10 به این کار چند میدین
البته یکم تکبر محضه ولی 10 منظورم کار رئاله
من آدم انتقاد پذیریم خیلی خوشحال می شم نظر بدین
با تشکر:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    662.2 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • 2.jpg
    2.jpg
    661.5 کیلوبایت · بازدیدها: 69
  • 3.jpg
    3.jpg
    733.6 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • 4.jpg
    4.jpg
    662.6 کیلوبایت · بازدیدها: 78

Hamed

Active Member
سلام
به به جیگر طلا چطوری یا نه میبینم میخواستی بترکونی خودت ترکیدی....چیز نه... چه کار خوبی....من دوست دارم شوخی میکنم
من چندتا نکته بگم و زیاد دور افشانی نکنم...اگر گوش کردی که تو بردی اگرم که نه خوب به منچه:lol::wink:
1 -رندرات خامن(رفع مشکل روی متریالات خوب کار کن هر جنسی توی هر جایی یه خاصیت شاخصی داره که باید رعایت بشه)
2 - 1 - مدلینگه خوب 2-لایتینگ خوب 3 -رندرینگ خوب بعد فتوشاپ کاملش میکنه(برنامه های قدرتمند تری هم هست بعدشم فتوشاپ برای مکس یعنی ترفند زدن نه کار کردن عادی توی فتوشاپ) نه هر کاری کردی کردی فتوشاپ با دوتا فیلتر رو یه کنتراس ماث مالیش کنه بره پی کارش اینجوری بود من تا الان یه مسترمن مکس بودم
3 - خوب به عکس های واقعی نگاه کن ببین چقدر سایه ها اونا با کارای تو متفاوتن (نرم و اندازه )
4 - فیلد کاریتو مشخص کن و تمرکز کن یا اکستریور یا اینتریور یاصنعتی و....بعد رو یکی پرفکت شدی برو بعدی
دقت کن بعضی ها فقط یه پذیرایی رو با فقط یه متریال پارکت بدونه هیچ آبجکتی رندر میکنه میزاره آدم کف میکنه به خودت بگو چرا؟؟؟

منتظر کار بعدیتم
علی علی

saeedmagic

Member
منظورتو نفهمیدم یعنی چی معجزه فتوشاپ رو ببینی؟
بعد بگو چند روز کار کردی رو این کار و از چه برنامه هایی استفاده کردی؟ که ایراداتو من و دوستان بگیم!
----------
اینم اضافه کنم حامد جان کامل گفتند همه چیزو مرسی حامد

poriaabaci

Member
بدون فوتوشاپ که اصلا نمیشه راحتم هست که خوب اول اونو تکمیل کن رندرات تا رئال شدن فاصله داره رئال کار کدن این نیستت که تو واقعیت یه خورشید داریم این جا هم یه سان بزاریم بابی چندین منبع نوری داشته باشی با سایه زنی های نرم:rose:

Saeed

Well-Known Member

ممنون بابت دعوت :rose: کاره آخری (سمت چپی) بیشتر نظرمو جلب کرد :دی ! یکمی روی آسمان و ابرهای +

اون مردی که کنار اتوبوس ایستاده کار کنی خیلی بهتر هم میشه :دی

موفق باشید ...

سپاس

.:BehzAd:.

Active Member
سلام بر دوستان گلم

من فتوشاپم خیلی ضعیفه
می خوام معجزه فتوشاپ رو تو این کار ببینم
البته اگه بشه ممنون می شم
بعد به نظر شما از 1-10 به این کار چند میدین
البته یکم تکبر محضه ولی 10 منظورم کار رئاله
من آدم انتقاد پذیریم خیلی خوشحال می شم نظر بدین
با تشکر:rose:

آقا دمت گم کات خیلی خوب شده.مدل متشین مزدا 3 رو از کجا آوردی یه لطف کن و فقط اون مدل ماشین و واسم بزار

nsk-co

Active Member
سلام
به به جیگر طلا چطوری یا نه میبینم میخواستی بترکونی خودت ترکیدی....چیز نه... چه کار خوبی....من دوست دارم شوخی میکنم
من چندتا نکته بگم و زیاد دور افشانی نکنم...اگر گوش کردی که تو بردی اگرم که نه خوب به منچه:lol::wink:
1 -رندرات خامن(رفع مشکل روی متریالات خوب کار کن هر جنسی توی هر جایی یه خاصیت شاخصی داره که باید رعایت بشه)
2 - 1 - مدلینگه خوب 2-لایتینگ خوب 3 -رندرینگ خوب بعد فتوشاپ کاملش میکنه(برنامه های قدرتمند تری هم هست بعدشم فتوشاپ برای مکس یعنی ترفند زدن نه کار کردن عادی توی فتوشاپ) نه هر کاری کردی کردی فتوشاپ با دوتا فیلتر رو یه کنتراس ماث مالیش کنه بره پی کارش اینجوری بود من تا الان یه مسترمن مکس بودم
3 - خوب به عکس های واقعی نگاه کن ببین چقدر سایه ها اونا با کارای تو متفاوتن (نرم و اندازه )
4 - فیلد کاریتو مشخص کن و تمرکز کن یا اکستریور یا اینتریور یاصنعتی و....بعد رو یکی پرفکت شدی برو بعدی
دقت کن بعضی ها فقط یه پذیرایی رو با فقط یه متریال پارکت بدونه هیچ آبجکتی رندر میکنه میزاره آدم کف میکنه به خودت بگو چرا؟؟؟

منتظر کار بعدیتم
علی علی

ممنون از لطفت و راهنمایی های ارزنده
واقعاً لطف کردی

nsk-co

Active Member
از تمامی دوستانی که نظر دادند و میدن ممنونم
من این عکس ها رو گذاشتم که عیبم برام معلوم شه
دوستان لطف دارین

*farshid*

کاربر VIP
من دقیقا نمیدونم اینو واسه چی زدی
اگه کار معماریه که هیچ ... ولی اگه میخوای واقعیت رو شبیه سازی کنی فرسنگها با یه کار خوب فاصله داره (اغراق کردم شاید چندصد متر :))
فوتوشاپ تا یه حدی میتونه کیفیت کارتو بالا ببره ...
شما خیابون رو ساختی ولی کم ساختیش!!
یعنی دیتیلی که یه خیابون باید داشته باشه رو نداره
دونه دونه ی جدول ها باید ساخته شن... بعضیهاشون شکسته . هر کدومشون باید یه شخصیت ویژه ای داشته باشن!
تکسچر پیاده رو باید یه تکسچر خوب باشه ... جچوری ؟ یعنی وسطش یه کیفیتی داشته باشه کنج دیوار یه کیفیت دیگه (کثیفی سابیدگی و ...)
روی زمین باید خرت و پرت های معمول رو ببینیم ... معمولترینش همون سنگریزه و شن و ... است

طبیعیترین قسمت کارت درختا و ماشین ها هستند ... اونا رو بردار و راحت تر در مورد کارت فکر کن .... ببین به غیر مدلهای آماده چه چیزی میتونه کارتو زیباتر کنه ؟

و اینکه معمولا وقتی یه آبجکت دیده میشه و پشتش آسمون، این تصور تو ذهن ایجا میشه که کار تو یه بیابونی چیزی مستقر شده ... سعی کن کارت فورگراند سوژه و بکگراند رو با هم داشته باشه ... یعنی عمق بده به کارت

خط آسمون این کار هم خیلی ازاردهنده و خسته کننده شده ...

چون نمیدونم واسه چه کاری اینو انجام دادی بیشتر نمیتونم نظر بدم ...
ولی در کل مشخصه تکنیک رو بلدی ... از این به بعد رو جنبه های هنری کارتم بیشتر کار کن
موفق باشی و کامیاب

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خدمت آقا نیما.
کار خوبی شده مرسی.
نکاتی که داره بیشترینش اینهاست
کارت کنتراست نداره.یعنی نور روزت جسارت نداره.نور باید بزنه صفحه رو تیکه پاره کنه نه اینکه ملیح نوازش کنه.البته باید دقت بشه شدت نور باید طوری باشه که اور برایت نشه.یعنی توی سفید ترین نقطه باید دیتیل مصالح دیده بشه.
- اینهایی که فرشید گفت همه قبول اما برای کار بازای غیر ممکنه.بخاطر اینکه فرصت نمیدن.من الان فردا باید برم نوشهر مازندران یه شهرک ویلایی رو تو 3 روز ببندم.مطمئنا باید 3 روز ببندم چون امتحان ترم دارم تحویل موقت طراحی معماری دارم... پس وقت نمیشه به این دیتیل ها بپردازیم.
- توی کارهات برای اینکه واقعی بشن ماشین های ایرانی یا حتی شده پلاک های فارسی باشن.
متاسفانه متاسفانه ما ایرانی ها تلاش میکنیم اما اون رو رایگان در اختیار دیگران نمی زاریم.من توی گالری سه بعدی دیدم چند نفر واقعا خوب ماشین های ایرانی رو مدل کردن.اما وقتی بهشون میگی آپلود کنن بچه ها استفاده کنن اصلا به پستت جواب نمیدن! چرا؟! چون پیش خودشون میگن (چه زرنگ مفت مدل میخواد! )
- پیشنهاد من اینه یه خورده با شدت نور ور برو و دوباره رندر بگیر.

*farshid*

کاربر VIP
عارف جان من احساس کردم این کار بازاری نیست واسه همین هم اون نقد رو نوشتم... دقت کن ... سطر اولشم نوشتم اگه کار معماریه که هیچ... یعنی برای کار بازاری کافیه...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
عارف جان من احساس کردم این کار بازاری نیست واسه همین هم اون نقد رو نوشتم... دقت کن ... سطر اولشم نوشتم اگه کار معماریه که هیچ... یعنی برای کار بازاری کافیه...

آره بازایه.چون نیما تلفنی بهم گفته بود!:green:واگرنه با کار هنری خیلی فاصله داره.اما نکاتی که گفتی خیلی برام مفید بوده.دارم کم کم روش کار میکنم.تکونم دادی!!

nsk-co

Active Member
سلام ممنونم از لطف شما دوستان
فقط یک نکته من علی هستم
شما گفتین نیما
این کار هم مال بازار است
شهر ماشین

Farrokh

Active Member
سلام
کار نسبتا بزرگی هست
ولی اصلا خوب کار نشده

نور که خیلی بی رمق هست
معابر تنگ رو با گذاشتن یک اوتوبوس و یه ماشین دیگه کنارش خیلی تنگ تر نشون دادید
سطوح ساختمان ها یکدست و تکراری
طراحی خسته کننده

ولی از طرفی یه سری نکات هم خیلی خوب هستند
مثلا سعی کردید پویایی و حرکت رو توی مجموعه نشون بدید

یا آدم دو بعدی رو خوب به کار بخورونید یا به جای اون آدم سه بعدی بذارید
موفق باشید

nsk-co

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
اول از همه ممنونم از تمامی دوستان بخاطر نقد زیباشون
دوم : فرخ جان به نظر من شمشیر به دست انتقاد کردن
طرح این کار از طرف طراح آن ارائه شده و از زمان تحویل کار تا ارائه نهایی آن 7 روز وقت بوده ( در ضمن من صبح تا ظهر در یک اداره مشغول به کار هستم )
بازم ممنون از انتقادات گرم شما دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا