با سلامي دوباره !
جناب آقاي saied PARSMAN مي دونم منظور شما چيه
ولي اگر شما از يك بعد ديگه
حرف من بنگريد ، مي فهميد كه هدف من از اين صحبت ها كه كردم چيه !
نمي دونم شما از چه زماني با مجيد آنلاين آشنا شديد ، ولي من خودم درست روز 3/10/82
با اين سايت آشنا شدم . به راحتي مي تونم بگم كه مجيدآنلاين اون زمان ، فعاليتي در
حدود دو برابر فعاليت كنوني داشت . صحبت اينجاست كه اونزمان اعضاي بسيار خوبي بودند كه
حداكثر توان خويش رو در مجيدآنلاين پياده مي كردند . اين عزيزان همون هايي هستند كه
همكنون هر ماه يك بار يه سر به مجيدآنلاين ميزنند تا ببينند كي به چيه !
فكر مي كنيد ، چرا اين اعضا ي فعال كم كم پراكنده شدند ؟ رفته رفته در پا ورقي پيغام هاشون
اسم دو يا چند آدرس پيدا شد و فبه ها ....
حالا اگر بنگريد ، ميبينيد كه اكثريت اونا سايت خود رو با تقليد از هدف مجيدآنلاين ساختند .
كه چي ؟ مي خواييد بدونيد براي چي ؟ بخاطر شهرت ، بخاطر خود خواهي و......
البته جسارت نشه ها !
حالا شما ميگيد ممكنه عقيده متفاوت داشته باشه ! خوب منم مي گم داشته باشه و دليل بر
اين نمي شه كه سايت جديدي بزنه . الحمدالله آقا مجيد تا اونجايي كه من مي دونم
روي هيچ كسي رو كه در زمينه پيشرفت سايت اقدام كرده ، زمين نينداختند !
حالا چي ميشه اون آموزشي رو كه قراره بده ، رو تو مجيدآنلاين بده . اگر ايده داره ،
اونو تو مجيدآنلاين پياده كنه و با اسم خودش ثبت كنه ؟
حالا مي مونه دو سه مورد كه اونم سايت هايي هستند كه هدف كليشون با مجيدآنلاين متفاوته
ما اگر بياييم جنبه خدمات سايت رو بررسي كنيم ، اين موضوع ها رو ميتونيم نتيجه بگيريم :
1 . اگر شخصي سوالي داشته باشه ، بايد در انجمن سايت هاي متفاوت بيان كنه تا به جوابش
برسه . البته خدا رو شكر كه مجيد آنلاين اونقدر كاربران گل داره كه اين مشكل نمي تونه دامن
گير بشه ، ولي شما كه تازه انجمن زديد ، چطور مي تونيد اونقدر كاربر ماهر جمع كنيد كه
جوابگوي ساير كاربران باشند . حالا اگر كسي اومد و جوابش رو تو سايت شما پيدا نكرد ، ديگه
ممكنه بار دومي در ميان نباشه و كاربر فراري بشه !
2. اكثر كسايي كه سايت شخصي راه ميندازند و ... به دنبال اين هستند كه از طريق تبليغات و
اين حرفا ، كسب درامد كنند . حالا اگر فعاليت اينترنتي اين گروه از اشخاص رو بررسي كنيم ،
ميبينيم كه حداقل سه چهارم وقت خودشون رو براي آپتوديت و اشغال زدايي سايت و ... مصرف
مي كنند . اما اگر اين گونه اشخاص به جاي تلف كردن وقت خود و بيان اطلاعاتي كه اكثريت آنها
در سايت هاي ديگر نوشته ميشه ، بيان و در سايتي مانند مجيد آنلاين ضمن بالا بردن اطلاعات
خود به ديگران هم كمك كنند ، پيشرفت چشم گيرتري خواهند داشت و اون اطلاعات كسب
كرده رو مي تونند زمينه ساز درآمد آينده خود كنند ( مانند طراحي وب و ...)
و ...
البته نبايد انتظار داشت كه همه اين نگرش را داشته باشند! ( اين نگرش شخصيه منه )
من اين موضوع رو هم تصديق مي كنم كه اگر همه به يك چيز گرايش پيدا كنند ، چشمه اون كور ميشه !
اما اگر همه سعي كنند كه هدف مناسبي رو در طراحي وب خود بكار برند ، مي توان اميدوار بود
كه پيشرفت در عرصه اينترنت چشمگير باشد !
در اين مورد هم مي تونم يك مثال بزنم : اونم دوست عزيزمون معين هستش ! معين جان كاري
متفاوت كرده . هدف اصلي سايت ايشون مباحثي مانند كرك و ... هست كه تقريبا شاخه اي متفاوت هست :arrow:
در كل من ترفدار كار گروهي هستم . و نميگم حتما بايد همه بيان مجيد آنلاين ! بلكه يك عده با هم جمع بشن و يك گروه كامل بسازند .
حالا ميگيد خوب قات زده ها ! مي دونم حرفام ارزش يك ريال هم نداره ، ولي همش حرف دلم بود .
ممنون مي شم اگر نظراتتون رو در مورد حرفهاي من اراپه بدين .
سعيد جان اين ( ميهن !! ) كه ميگيد ، شيرينيه كلام بود ، نه اينكه ندونم
موفق باشيد