خوشنویسی در فتو شاپ

photoshop cs3

Active Member
سلام
دوستان اسن سوالیه که واقعا یه مدته ذهن منو مشغول خودش کرده که چجوری میشه طرحهای خوشنویسی با کیفیت بالا درست کرد !

من از کلک 2010 برای اینکار استفاده میکنم اما طرحههایی که درست میکنم به دلم نمیشینه !

لطفا این چند تا سوال رو جواب بدین یا یک منبع خوب معرفی کنید :

1- نحوه استفاده صحیح ار نرم افزار کلک برای درست کردن خروجی مناسب و استفاده از اون در فتوشاپ !

2- چجوری میشه افکت های قشنک به کار داد مثلا این عکس :

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016041_513734195342547_1678789460_n.jpg

افکت خاصی با پلاگینی چیزی انجام شده یا نه ؟ صرفا استفاده از gradiant و pattern و اینهاست ؟ اگه ممکنه کامل توضیح بدین ، یا لینک آموزش بدین :دی

3- فونتی که تو این عکس استفاده شده چیه ؟

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003966_511246475591319_88628597_n.jpg

چند تا فونت مشاهبه و پوستر خور یا مناسب واسه طراحی معرفی کنید :دی

4- خوشنویسی که تو عکس اول یود با چه نرم افزاریه ؟

با تشکر :oops:

+Mohammad+

Well-Known Member
در مورد خوشنویسی و نرم افزار کلک
شما توی همون نرم افزار کلک وقتی متن خودتون رو نوشتید باید خروجی Ai بگیرید .. برای این کار باید از همون اولین منو گزینه ی ارسال رو انتخاب کنید...
خروجی به صورت وکتور خواهد بود و شما می تونید توی ایلوستریتور تبدیلش کنید به فایل EPS و اون رو بیارید توی فتوشاپ بهش وضوح بدید و با بهترین کیفیت ازش استفاده کنید...

در مورد افکت اون تصویر ... خب روش های مختلفی هست که به متن اینجور افکت ها رو اعمال کنیم ... ولی راحت ترین و بهترین روش همون Mask هستش ... که شما متن رو ماسک می کنید و اون تصویر که حالت کثیف داره به لایه اعمال می کنید که در نهایت به این شکل در میاد.

در مورد فونت اون تصویر : اون فونت Neirizi هستش که اگه توی نت سرچ کنید می تونید دانلودش کنید.

فونت مناسب برای پوستر هم بسته به موضوع کار شما ( مذهبی و ... ) باید از فونت های معلی - نستعلیق - شکسته - نیریزی - و... استفاده کنید

موفق باشید.

photoshop cs3

Active Member
در مورد خوشنویسی و نرم افزار کلک
شما توی همون نرم افزار کلک وقتی متن خودتون رو نوشتید باید خروجی Ai بگیرید .. برای این کار باید از همون اولین منو گزینه ی ارسال رو انتخاب کنید...
خروجی به صورت وکتور خواهد بود و شما می تونید توی ایلوستریتور تبدیلش کنید به فایل EPS و اون رو بیارید توی فتوشاپ بهش وضوح بدید و با بهترین کیفیت ازش استفاده کنید...

در مورد افکت اون تصویر ... خب روش های مختلفی هست که به متن اینجور افکت ها رو اعمال کنیم ... ولی راحت ترین و بهترین روش همون Mask هستش ... که شما متن رو ماسک می کنید و اون تصویر که حالت کثیف داره به لایه اعمال می کنید که در نهایت به این شکل در میاد.

در مورد فونت اون تصویر : اون فونت Neirizi هستش که اگه توی نت سرچ کنید می تونید دانلودش کنید.

فونت مناسب برای پوستر هم بسته به موضوع کار شما ( مذهبی و ... ) باید از فونت های معلی - نستعلیق - شکسته - نیریزی - و... استفاده کنید

موفق باشید.

سلام
ممنون بابت جواب ، واسه اون روش mask کردن که گفتین آموزش هست ؟ البته من منظورم بیشتر رو اون حالت جوهر خوشنویسی بود !
این متن هم با همین فونت های کلک نوشته شده ؟ http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/078/d/6/happy_nowruz_1391_by_erfanix-d4t8fzj.jpg

فونت تو مایه های نیریزی میخواستم ! موضوع کارام هم یه جورایی سنتیه ! ممنون

راستی اون خوشنویسی که تو عکس پست قبل بود با کلکه ؟
یه خورده شکل حروف با چیزی که کلک مینویسه فرق داره ! کیفیتش هم بهتره !

به نظر من که ان خوشنویسی کار دسته البته شما میتونی از میرعماد استفاده کنی خروجی میر عماد بی نهایت با کیفیتر از کلکه ضمن اینکه فونتهای شکسته و و غیره هم داره

photoshop cs3

Active Member
به نظر من که ان خوشنویسی کار دسته البته شما میتونی از میرعماد استفاده کنی خروجی میر عماد بی نهایت با کیفیتر از کلکه ضمن اینکه فونتهای شکسته و و غیره هم داره

ممنون ؛ چه ورژنی از کلکو استفاده کردین ؟ کلک 2010 خیلی قابلیت هایی خوبی داره ! اما رو کیفیت نظری نمیدم ! بازم فرقی بین میرعمادو کلک حس نمیکنم !

+Mohammad+

Well-Known Member
سلام
ممنون بابت جواب ، واسه اون روش mask کردن که گفتین آموزش هست ؟ البته من منظورم بیشتر رو اون حالت جوهر خوشنویسی بود !
بله جستجو کنید آموزش کار با Mask موجوده ...
این متن هم با همین فونت های کلک نوشته شده ؟ http://fc03.deviantart.net/fs71/f/20...ix-d4t8fzj.jpg
شرمنده لینک ف ی ل ت ر بود و من هم از فیلترشکن استفاده نمیکنم...
فونت تو مایه های نیریزی میخواستم ! موضوع کارام هم یه جورایی سنتیه ! ممنون
خوشبختانه توی ایران سرویس های خوبی در این رابطه داره ارائه میشه ... فقط نمی دونم چرا شما زحمت جستجو کردن رو به خودتون نمیدید!!!
http://irfont.ir/
http://www.fontyab.com/
راستی اون خوشنویسی که تو عکس پست قبل بود با کلکه ؟
یه خورده شکل حروف با چیزی که کلک مینویسه فرق داره ! کیفیتش هم بهتره !
ممکنه با کلک بوده باشه ... ممکنه با میرعماد ... و...
ولی با کلک هم میشه چنین چیزی رو درآورد!

موفق باشید

lastwall

New Member
درود
به نظرم هیچی به پایه کلک نمیرسه..
اگه می خواید یه کار خوب در بیارید به نظرم برنامه Pdffactory یا مشابه رو بریزید و از کلک به جای اکسپورت پرینت PDF بگیرید..
و سپس میتونید AI کاملا مو به مو ویرایش کنید نوشتتونو..که دقیقا نزدیکش کنید به نوشته دستی و هنرمندانه
برای درآوردن افکت هایی هم که نشون دادید..
خوب از تکسچر و پترن و گرادینات بگیر تا استفاده از براش های مختلف و ماسک کردن وکتورهای مختلف میشه همچین چیزایی و حتی زیبا تر درآورد..
که براحتی با یه سرچ میتونید آشنا شید باهمشون

photoshop cs3

Active Member
درود
به نظرم هیچی به پایه کلک نمیرسه..
اگه می خواید یه کار خوب در بیارید به نظرم برنامه Pdffactory یا مشابه رو بریزید و از کلک به جای اکسپورت پرینت PDF بگیرید..
و سپس میتونید AI کاملا مو به مو ویرایش کنید نوشتتونو..که دقیقا نزدیکش کنید به نوشته دستی و هنرمندانه
برای درآوردن افکت هایی هم که نشون دادید..
خوب از تکسچر و پترن و گرادینات بگیر تا استفاده از براش های مختلف و ماسک کردن وکتورهای مختلف میشه همچین چیزایی و حتی زیبا تر درآورد..
که براحتی با یه سرچ میتونید آشنا شید باهمشون
من مشکلم ابنه که نمیدونم چی سرچ کنم اگه میشه با دادن لینک کمک کنید !

nima_dsnr

کاربر VIP
تقریبا همه چیز گفته شده
راههایی که میشه کلا توی فتوشاپ خوشنویسی کنی یا با استفاده از نرم افزاره مثل {چلیپا} و {کلک} و {میرعماد} و یا استفاده
از فونت هایی که مربوط به اینکار هست مثل IranNastaliq یا اگر هیچ کدوم از اینها پسندت نیست باید با دست بنویسی و روش کار کنی.
در هر دو صورت چه دستی چه با استفاده از نرم افزار باید یکمی خطاطی و قواعدش رو بلد باشی تا بتونی یک خط زیبا رو بنویسی.
یکی از دلایلی که هرچی مینویسی پسند نداری اینه که شاید با قواعد خطاطی آشنایی نداری.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
چلیپا خیلی خوبه من با اون کار میکنم ، پیش یک خوشنویس حرفه ای بردم اونو تایید کرد ...

photoshop cs3

Active Member
یه سوال دیگه : تو نرم افزار کلک چطوری میشه پاینن حرف م رو بلنذ تر کرد ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا