خواهش از آقا مجيد

4bagh

Member
به نظر من مامبو ، جوملا ، نیوک و ...
از اون طرف هم vb , Mybb , PhpBB
همه ی اینا می تونه یک گزینه خوب باشه !!

kambiz-g

Member
به نظر من مامبو ، جوملا ، نیوک و ...
از اون طرف هم vb , Mybb , PhpBB
همه ی اینا می تونه یک گزینه خوب باشه !!
به نظرم اگه اينطور باشه بهتره
چون اگه بخواد برايه هر كدو مسابقه به صورته مجزا برگزار بشه
تعداده شركت كننده ها خيلي پايين مياد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از پيشنهادات دوستان ممنونم

همونطوري كه قبلا هم عرض كرده بودم با مديران صحبت كردم و يك سري از مديران اعلام آمادگي براي برگزاري مسابقه رو كردن كه به زودي شاهد نتايج اون خواهيم بود

ممنونم

مجيد

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
سلام ؛
منم موفقم، در اینجا قبلا مطرح کردم: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72668

در زمینه طراحی وب ، بجای مسابقه طراحی قالب ، که باز هم جنبه گرافیکی به خودش میگیره ، برای اینکه مسابقه از حال و هوای گرافیک بیرون بیاد پیشنهاد میکنم یه قالب گرافیکی آماده و ساده به صورت یک عکس (با فرمت psd) روی سایت قرار بگیره تا بقیه اون رو در غالب وب به کمک xhtml/css یا html پیاده سازی کنند. و اینجا کسی موفق تره که کلیه استانداردها رو رعایت کنه و بتونه از تمام ترفند ها به نحو احسنت استفاده کنه.
یا در زمینه برنامه نویسی وب، موضوعات مختلفی مورد سوال مسابقه باشه، مثل نوشتن یک لینکدونی ساده، یا یک سیستم خبری ساده، که البته در مسابقه، مهمتر از امکانات و ظاهر برنامه نوشته شده، میتونه نحوه کد نویسی، خوانا بودن کدها، استاندارد نویسی، جداسازی قالب از محتوا و اینطور مسائل در اولویت باشه.

نبی

درود بر شما
پیشنهاد بسیار عالی بود
کاملا موافقم، در صورتی که حامی مالی مناسبی پیدا نشد، بفرمایید تا چند عدد بیا بیم

NabiKAZ

Well-Known Member
من با نوید موافقم!!!

ولی با قسمت دوم یعنی برنامه نویسی ها نه طراحی ها!!!

اگر منظورت از نوید همون نبی بوده در تکمیل فرمایشات شما باید عرض کنم که...

خب! هر طراح ممکنه برنامه نویس خوبی نباشه، و هر برنامه نویس ممکنه طراح خوبی نباشه، در مورد گرافیست هم به همین ترتیب.
در واقع طراحی یک سایت میتونه سه بخش کلی داشته باشه:

1.گرافیک.
2.طراحی. (منظورم html ، css,... است)
3.برنامه نویسی.

هر کدوم از اینها مسابقه خاص خودش رو طلب میکنه.
و اول باید کلیات مشخص بشه.

نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
يكي از جنبه هاي مهم طراحي يا ديزاين وب گرافيك هست كه اين مي تونه هنر ديزاينر رو نشون بده !
براي همين به نظر من برگزاري مسابقات طراحي قالب براي مامبو و جوملا از بهترين هاست ....

حرف شما کاملاً صحیحه اما فکر میکنم جوابتون رو در نوشته بالا دادم.

پیشنهاد میکنم استثناً اون دیزاینر عزیز نبوغ گرافیکی خودش رو در مسابقات گرافیکی به نمایش بزاره. و این یه بار به طراحان و کد نویسان و برنامه نویسان وب، فرصت عرض اندام داده بشه !!!

پس خواهشاً دیگه کسی در این تاپیک این کلمه رو تکرار نکنه : "گرافـــیک" !!!!!!!!

پ.ن: خواهش دوم اينکه موضوع تاپيک اصلاح بشه تا من به اشتباه تاپيک جديد ايجاد نکنم !!!

NabiKAZ

Well-Known Member
درود بر شما
پیشنهاد بسیار عالی بود
کاملا موافقم، در صورتی که حامی مالی مناسبی پیدا نشد، بفرمایید تا چند عدد بیا بیم

حسین جان یه چیزی رو دقت کردی ؟ اینکه ما دو تا چقدر با هم تفاهم داریم !!!
39.gif

منظورت از حامی مالی، ثبت دومین به عنوان جایزه از طرف شماست ؟! این بولک دومینت تموم نشد؟ چقدر جایزه دومین ثبت میکنی
39.gif

چاکریم !
17.gif

نبی

جدیدترین ارسال ها

بالا