خواندن اطلاعات فشرده و رمزی

Ehssan_it

Well-Known Member
سلام
یک سوال در رابطه با خواندن اطلاعات از سی دی
من اطلاعاتی که باید از روی سی دی و از طریق اتوران اجرا کرد را به صورن فشرده zip در اوردم و روی فایل zip هم رمز گذاشتم حالا چطوری باید اطلاعات رو از تو اون فایل zip خوند
لطفا با مثال
لطفا فوری عجله دارم
ممنون

آخرین ویرایش:

Unknow-Man

Member
سلام
دوست عزیز توی تاپیک ها بگردی چیزی را که میخای پیدا می کنی. یادمه اقا امید یه پلاگین گذاشته بود. اسمشم فک کنم Send Zip بود. دقیق نمی دونم. یه جستجو بکن.

silvercover

کاربر متخصص
اگه فایل زیپ شما پسور دار هست که با پلاگ این نمیشه و باید از ابزارهای command line مثل 7Zip یا WinRAR (نسخه command line اون) استفاده کنین.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی سیلور جان اگه هم یک نمونه بزاری که جواب سوال خیلی ها رو دادی چون این مطلب تا به حال در خیلی از تایپیک ها مطرح شده و هیچ جواب درستی هم نداشته .

Ehssan_it

Well-Known Member
ممنون از جواب های شما
لطفا یک نمونه کار کوچک برای درک بیشتر مطلب بگزارید .
خیلی به این کار نیاز دارم.

Ehssan_it

Well-Known Member
يعني هيچ كسي لطف نمي كنه ؟؟؟
هر چند از حالت فوري دراومد ولي مطمئنم جوابش به درد خيليا (از جمله خودم ) مي خوره.

Ash.Angel

Member
سلام من هم چندین بار همین سوال را پرسیدم و در خواست نمونه کاملا فارسی کردم ولی کو گوش شنوا

بابا به داد ما هم برسید

جوابش به درد خيليا می خوره هااااااااااااااااااااااااااااااااااا

silvercover

کاربر متخصص
اینم یه نمونه برای فشرده سازی با پسورد و در آوردن از حالت فشرده توسط برنامه های Command line که گفته بودم. توی این مثال از برنامه فشرده ساز قدرتمند 7zip استفاده شده. این نمونه توی چند دقیقه ساخته شده و میشه بهش گزینه های دیگری رو هم اضاف کرد. این کار رو کردم که راهگشای دوستان باشه.

موفق باشین.

پیوست ها

• zipper.zip
    60.5 کیلوبایت · بازدیدها: 387

Ash.Angel

Member
اگه فایل زیپ شما پسور دار هست که با پلاگ این نمیشه و باید از ابزارهای command line مثل 7Zip یا WinRAR (نسخه command line اون) استفاده کنین.

با سلام گه لطف کنی یک توضیح کامل بده در این مورد و لینک دانلود هم بزار ممنون

Ash.Angel

Member
با سلام گه لطف کنی یک توضیح کامل بده در این مورد و لینک دانلود هم بزار ممنون

اینم یه نمونه برای فشرده سازی با پسورد و در آوردن از حالت فشرده توسط برنامه های Command line که گفته بودم. توی این مثال از برنامه فشرده ساز قدرتمند 7zip استفاده شده. این نمونه توی چند دقیقه ساخته شده و میشه بهش گزینه های دیگری رو هم اضاف کرد. این کار رو کردم که راهگشای دوستان باشه.

موفق باشین.

شرمنده ولی اصلا واسا من کار نکرد
اگه بشه یک نمونه بزار که بدون درد سر و بدون اینکه برنامه خواصی مثل WinRAR داخل سیستم کاربر نصب بشه فایل setup.exe رو از درون فایل 3D.Demo.zip شده اجرا کنه. با همین Command line میشه کاری کرد؟

پیوست ها

• 3D.Demo.zip
    52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 25

جدیدترین ارسال ها

بالا