Fa خواندن اطلاعات عکس (exif)

smmehri

Member
سلام
خواستم کمکی فوری به من بکنید .آیا کسی پلاگینی یا کدی که بتوان اطلاعات عکس را در بیلدر خواند که رجیستر باشد دارد یا نه . خودم پلاگین WM-ExifData را دارم ولی رجیستر نیست .خوشحال می شم رجیستر شده همین پلاگین یا مشابه آن را به من معرفی کنید .در ضمن اگه به ایمیل من ارسال کنید متشکر می شم .
[email protected]

Xowom

Member
منظورتون از اطلاعات عکس چیه؟ لطفا کامل تر بیان کنین.
اگه بخواین اندازه ی عکس رو بدست بیارین می تونین از اسکریپت روبرو استفاده کنین. ایتدا با ام ام بی یه عکس کوچیک و مخفی یه گوشه ای بذارین. بعد ...
ReplaceImage("ImageObject","C:\Picture.bmp")i
X=ObjectWidth(ImageObject)i
Y=Objectheight(ImageObject)i
X$=Char(X)i
Y$=Char(Y)i
MessageEx("Object width is :","Y$")i
MessageEx("Object height is :","X$")i​

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز جناب smmehri لطفا بفرماييد دقيقا چه اطلاعاتي رو مي‌خوايد از يك فايل تصويري بخونيد

جناب Xowom ممكنه بفرماييد با اين كد چطوري ابعاد دقيق تصوير رو بدست مياريد؟

فرض كنيد من يك تصوير كوچك با ابعاد 100 در 100 پيكسل رو تو برنامه قرار دادم و با دستور ReplaceImage يك فايل با ابعاد 800 در 800 رو فراخواني و جايگزين كردم

نتيجه كدي كه شما نوشتيد همون 100 و 100 رو به من برمي‌گردونه نه ابعاد واقعي تصاوير رو

اينكه تلاش مي‌كنيد تا كمك كنيد براي حل مشكلي جاي تقدير داره اما دوست عزيز لطفا قبل از ارسال پاسخ از صحت كدي كه مي‌نويسيد اطمينان پيدا كنيد تا دوستان دچار اشتباه نشن.

ضمن اينكه پيشنهاد مي‌كنم كدهاتون رو تو تگ بزاريد تا خواناتر بشه

ممنون و موفق باشيد

:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونید از ابزارهای Command-Line موجود مثل EXIFTool بهره ببرید.
این ابزار رو میتونید از لینک زیر دریافت نمایید:
[nolink]http://www.sno.phy.queensu.ca/~phil/exiftool/[/nolink]

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

فکر کنم آقای Xowom منظورشون این کد بوده
کد:
ReplaceImage("ImageObject","C:\Picture.jpg")
X=ImageWidth(ImageObject)
Y=ImageHeight(ImageObject)
X$=CHAR(X)
Y$=CHAR(Y)
MessageEx("Object width is :","Y$")
MessageEx("Object height is :","X$")

البته باید برای اون عکسی که تو صفحه میزارید گزینه Keep Actual Image Size رو هم فعال کنید!

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ابزاری که محمد معرفی کرد بهترین گزینه برای این کار هستش به علاوه که از اکثر فرمت های رایج و غیر رایج هم پشتیبانی میکنه کار کردن باهاش هم سخت نیست و خیلی راحت میتونه نیاز شما رو برطرف کنه و اینکه اطلاعات کاملی از فایل مورد نظر به شما بده

smmehri

Member
اطلاعات تكميلي براي سوال exif

سلام
exif در عكاسي به اطلاعات كاملي گفته مي شه كه هنگام عكس گرفتن در روي فايل عكس ذخيره مي شود با دانلود پلالگيني كه معرفي كردم ميتونيد نمونه كار را ببينيد ولي مشكل اينه كه رجيستر نيست و هر چه گشتم نتونستم رجيسترشو گير بيارم
آدرس دانلودشو براتون ميزارم
ممنون مي شم مشكلمو حل كنيد.
ممنون
لينك دانلود :
http://mmbsamples.com/wm-exifdata-plugin/

smmehri

Member
درخواست نحوه كار با ابزار Command-Line

سلام
لطفا نحوه كار با اين ابزار را بيشتر توضيح بدهيد . شرمنده كه من اطلاعات بالايي ندارم . اگه ممكنه يك نمونه فايل بيلدر لينك باشه.
ببخشيد زحمتتون مي دم
ممنون:rose:

nevercom

متاسفانه الان به mmb دسترسی ندارم، اما راهنمای ابزار همه پارامترها رو توضیح داده و میتونید با کمک اون براحتی از این ابزار استفاده کنید.

smmehri

Member
سلام
متاسفانه نتونستم به نتیجه برسم خواهش می کنم کمک کنید . پلاگینی که معرفی کردم کارمو را می اندازه ولی رجیستر نیست لطفا اگه آدرس رجیستر یا مشابه اونو دارید معرفی کنید ممنون می شم

nevercom

اول از همه نام فایل رو از (exiftool (-k به exiftool تغییر بدید تا بصورت Commandline اجرا بشه
حالا باید پارامترها رو به برنامه ارسال کنید، در لینک زیر تمامی پارامترها توضیح داده شده
[nolink]http://www.sno.phy.queensu.ca/~phil/exiftool/exiftool_pod.html[/nolink]
مثلاً کد زیر تمام اطلاعات عکس a.png رو در فایل متنی output.txt ذخیره میکنه:
کد:
exiftool -a -u -g1 a.png > outpot.txt
حالا شما میتونید توسط توابع کار با فایلهای متنی، هر بخشی که مورد نظرتون هست رو استخراج کنید و ازش استفاده کنید.

مثلاً خروجی این دستور برای یک عکس بصورت زیر بود:
کد:
---- ExifTool ----
ExifTool Version Number         : 8.50
---- System ----
File Name                       : a.png
Directory                       : .
File Size                       : 70 kB
File Modification Date/Time     : 2011:03:03 04:33:33+04:30
File Permissions                : rw-rw-rw-
---- File ----
File Type                       : PNG
MIME Type                       : image/png
---- PNG ----
Image Width                     : 992
Image Height                    : 232
Bit Depth                       : 8
Color Type                      : Palette
Compression                     : Deflate/Inflate
Filter                          : Adaptive
Interlace                       : Noninterlaced
Software                        : Adobe ImageReady
Palette                         : (Binary data 768 bytes, use -b option to extract)
---- XMP-x ----
XMP Toolkit                     : Adobe XMP Core 5.0-c060 61.134777, 2010/02/12-17:32:00
---- XMP-xmpMM ----
Original Document ID            : xmp.did:E99923B6033CE011AF36F0F78C753911
Document ID                     : xmp.did:AD679BF4412C11E08D3DB08A5D48F2B6
Instance ID                     : xmp.iid:AD679BF3412C11E08D3DB08A5D48F2B6
Derived From Instance ID        : xmp.iid:7D81CAD42941E01199DCA72F49E126BA
Derived From Document ID        : xmp.did:E99923B6033CE011AF36F0F78C753911
---- XMP-xmp ----
Creator Tool                    : Adobe Photoshop CS5 Windows
---- Composite ----
Image Size                      : 992x232
میتونید با پارامتر های این ابزار هم بازی کنید تا باهاش آشنا بشید و به نتیجه ی دلخواه برسید.

موفق باشید

smmehri

Member
سلام
ممنون از راهنمایی هایتان . متاسفانه مشکل منو هنوز نتونسته حل کنه . خواهش می کنم اگه پلاگینی که خودم معرفی کرم رو رجیسترشو بذارید یا مشابه آن رو معرفی کنید
ممنون می شم مشکل منو حل کنید

nevercom

اون پلاگین رایگان نیست و فکر نکنم سازنده ش هم در دسترس باشه که بشه پلاگین رو رجیستر کرد

فکر کنم در حال حاضر بهترین راه استفاده از همین ابزارها باشه

smmehri

Member
با ز هم سلام
پس میشه لطف کنید یک نمونه از دستوری که بشه از این ابزار در بیلدر استفاده کرد و نوضیحش رو جهت دانلود قرار دهید
ممنون میشه کمک کنید

nevercom

یک مثال براتون پیوست کردم، با انتخاب یک عکس تمام اطلاعات موجود در اون استخراج میشه و در یک لیست باکس نمایش داده میشه
و علاوه بر اون میتونید بجای نمایش کل اطلاعات، یک وجود یک تگ خاص و مقدار اون رو چک کنید (البته اینکار با استفاده از پارامترهای خود ابزار بهتر هست، اینجا من بعد از استخراج تمام اطلاعات در فایل خروجی دنبال تگ موردنظر میگردم، اما میتونید کلاً پارامتری رو ارسال کنید که فقط مقدار تگ موردنظر رو به خروجی بفرسته)

پیوست ها

• EXIFTool.rar
    3.1 مگایابت · بازدیدها: 52

smmehri

Member
سلام
خیلی خیلی ممنون و متشکرم البته روی سیستم من مشکل داشت ولی روی بقیه سیستم ها جواب داد . می خواستم ببینم برای اجرای برنامه همان فایل bat که همراه است کفایت است یا که نه باید فایل exe که آدرس داده بودید ( exif tools ) نیز باید همراه باشد و قبلا اجرا شده باشد .

در ضمن یه سوال دیگه : آیا در بیلدر میشه کاری کرد که با دابل کلیک کردن روی فایل فایل در برنامه ای که با بیلدر ساخته ایم باز بشه یا نه و یا با درگ کردن فایل بر روی برنامه فایل باز یا اجرا بشه و ؟ ممنون می شم در این مورد هم راهنماییم کنید.
متشکر و سال نو بر شما و خانوالده محترمتان مبارک باد.

nevercom

سلام
خیلی خیلی ممنون و متشکرم البته روی سیستم من مشکل داشت ولی روی بقیه سیستم ها جواب داد . می خواستم ببینم برای اجرای برنامه همان فایل bat که همراه است کفایت است یا که نه باید فایل exe که آدرس داده بودید ( exif tools ) نیز باید همراه باشد و قبلا اجرا شده باشد .
نه نیاز به فایل exe هم هست، در واقع اون فایل bat هربار که فایل جدیدی رو انتخاب میکنید از نو تولید میشه
دلیلش هم اینه که نتونستم پارامترها رو مستقیماً به exiftool یا cmd پاس بدم، بنابراین این روش رو انتخاب کردم، البته چون وقت نداشتم زیاد باهاش سروکله نزدم، هدف فقط این هست که پارامتر به ابزار exiftool فرستاده بشه و خروجی ازش بگیره.

در ضمن یه سوال دیگه : آیا در بیلدر میشه کاری کرد که با دابل کلیک کردن روی فایل فایل در برنامه ای که با بیلدر ساخته ایم باز بشه یا نه و یا با درگ کردن فایل بر روی برنامه فایل باز یا اجرا بشه و ؟ ممنون می شم در این مورد هم راهنماییم کنید.
متشکر و سال نو بر شما و خانوالده محترمتان مبارک باد.

بله، میشه یک پسوند خاص (مثل mp3) رو برای برنامه ثبت کرد که با دابل کلیک با برنامه ی ما اجرا بشه
برای اینکار کافیه یک کلید در رجیستری ویرایش بشه، براش پلاگین هم وجود داره (File Association رو جستجو کنید در انجمن)، اما بخاطر متدهای امنیتی که توسط UAC در ویستا و 7 اعمال میشه، برای اینکار در این سیستم های عامل، باید از یک Installer که مجوز ایجاد این تغییرات در رجیستری داشته باشه استفاده کنید (اگر UAC فعال باشه)

در مورد Drag & Drop هم فکرکنم پلاگینی وجود داشت، DropPlugin و SysTools هردو این قابلیت رو دارن، همچنین شئ لیست باکس هم این توانایی رو داره که فایل هایی که در اون Drop میشه رو به لیست اضافه کنه
در این مورد فکر کنم DropPlugin گزینه ی مناسبتری براتون باشه.

smmehri

Member
باز هم ممنون
اگه لطف کنید نمونه فایلی پیوست کنید ممنون میشم
ببخشید دیگه زیاد درخواست می کنم : در مورد نشان دادن هیستوگرام عکس نیز مشکل دارم . نمونه آن را دانلود کردم ولی فقط هیستوگرام نور را نشان میده . من میخواستم ببینم کد یا پلاگینی هست که بتونه هیستوگرام رنگ رو نیز نشون بده( RGB Histogram ) نمونه فایل رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=152825

نمونه عکسهایی برایتان لینکشان را می گزارم تا نظورم بهتر بیان شود
http://www.weddingphotographydirect...ontest-2010/histogram/IL-Nicole-Koester-1.gif

http://keepcoding.bplaced.com/photoblog/pixelpost/histograms/hist_20090206030037_p1010020c_wm.jpg

http://www.theunderwaterphotographer.com/articles/D200_settings/RGB_histogram.gif

http://www.davidfenwick.co.uk/blog/uploaded_images/histo-4-742397.jpg

آخرین ویرایش:

nevercom

من سه تا پلاگین که این توانایی رو دارن رو براتون پیوست کردم، که فکر کنم از بین اونها DragnDrop_v1.1.zip بهتر از بقیه باشه، بعلاوه اینکه بسیار کم حجم هم هست (البته اون دوتا پلاگین دیگه امکانات بسیار بیشتری دارن و فقط یکی از اونها Drag & Drop هست)

پیوست ها

• System_Rezone_1.2.zip
    434.9 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • DragnDrop_v1.1.zip
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • Systools1.1.zip
    419.3 کیلوبایت · بازدیدها: 34

جدیدترین ارسال ها

بالا