خواندن از فايل

باسلام
من بوسيله دستور fwrite در درون فايلي به صورت name=rrrPassword=rrrچيزي نوشتم.حالا مي خواهم فقط name را از فايل بخوانم.چه جوري اين كار را مي توانم بكن؟ضمنا فكر كنم بايد از spilt استفاده بكن. اگر اين طور است لطفا؛توضيح دهيد.
با تشكر

oxygenws

Active Member
جناب مهندسُ ما كه اينجا ژشت در نشستيم تا يكي بياد سوال كنه و ما زود بلند شيم و بيايم جوابشو بديم، اندكي صبر كن عزيز.

شما به من بگو كه آيا بين نام كاربري و رمز عبور در فايل، فاصله يا كلا علامت ديگه اي نذاشتي؟؟؟ مي توني بذاري؟؟؟

موفق باشيد، اميد

oxygenws

Active Member
خوب از اونا بذار و بعد با علامت = و $ (یعنی دو بار) split کن.

البته هزاران راه دیگه هم داره!!!!

آقاي oxygen لطفاگ كد دقيقشو برام بنويسيد چون من كارم سر همين خيلي گيره.
با تشكر

oxygenws

Active Member
شما بگو دقیقا رشتهء نهایی شما تو فایل چیه ببین می تونی همچین چیزی درست کنی، به این شکل:
username=xxx$password=yyy

username=xxx$password=yyy$ آره اين جوري ميتونم.اگه ميشه spilt رو كامل توضيح بدين و دستر اين كار رو هم بنويسيد.
خيلي ممنون

oxygenws

Active Member
فرض کن مقدار $premission برابر همین رشته ای باشه که گفتی و مقدار $var هم مقدار مطلوب ما می باشد.
از این می تونی استفاده کنی:
کد:
$var = split('[$=]', $premission);
$var=$var[2];

من این کد رو همینجا نوشتم، اگر اشکالی بود بگو.
موفق باشید، امید

آقا خيلي خيلي خيلي ممنون.مشكلم حل شد.
التماس دعا.از طرف ما هم نائب الزيارت باشيد.
با تشكر

آقا اميد ازتون يك سوال ديگه داشتم.
براي guest book چه جوري دزست كنم.
مثلا اين طوري $name=www$email=eeee$message=dafadfad$name=ssdf$email=werowerlo$message=ajkshkjah
همين طور كه زياد مي شه چه جوري اونارا بخونم و تو يك صفحه بنوسم به صورت جدا از هم.
name=sdfsdfsf
email=adasd
message=asasdasad
-------------------------
name=asdasd
email=asdasd
messaeg=asadasddsaa
ضمنا يك سئوال ديگه هم دارم اينكه كه چه جوري input رو پيش فرض فارسي بزارم و مثل همين سايت با يك دكمه به انگليسي تبديل كنم
با تشكر

oxygenws

Active Member
کد قبلی که من زدم رو بدون خط "$var=$var[2];" بنویس.
نگاه کن، الان اندیس دوم متغیر $var میشه name حالا اندیس ها رو بشمار و دونه دونه تو PHP ازشون استفاده کن، مثلا در مورد مثالی که خودت زدی، تندیس 2 می شه name و اندیس 4 می شه email و ...

در مورد سوال دومت، لطف کن تو انجمن client-side بپرس.

ببخشيد منظورم اين بود كه اين فايل نوشته شده زياد مي شه و معلوم نيست كه چند تا var وجود داره.چه جوري مي شه خودش همه رو بخونه و به تعداد آن مانند guest book بنويسه.
اصلا بگين چه جو ذي مي شه guest bookساخت.

oxygenws

Active Member
منظورت رو نفهمیدم، لطفا دقیق بگو منظورت چیه :)
(من تا یک روز دیگه نمی یام)

باسلام.
ميخواستم ببينم چه جوري مي شه تمام فايلهاي يك فلدر رو خواند و مثلا var 2آنها را نشان داد.

جدیدترین ارسال ها

بالا