خنک کننده ی لپتاپ

abizaki

Member

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یکی از دوستام (که زیاد تو کامپیوتر وارد نیست) یه خنک کننده واسه لپتاپش خریده بود که اسمش بود خنک کننده ی یخ خشک.
بگم فن نبود. یه سطحی بود که توش یه ماده به حالت رشته های ریز بود.
مثل این که اونا گرمای لپتاپش رو می گرفتن.
خوبیش این بود که همه جای لپتاپ خنک می موند. لپتاپش یه MSI با i7-2630qm بود و 8 گیگ رم. با این فن تو کار کرد های طولانی اصلا لپتاپ توش گرما حس نمی شد.
یخ خشک نمی تونه باشه. چون یخ خشک (کربن دی اکسید جامد) به همین سادگی ها گرم و سرد نمی شه.
می خواستم یدونم که این واقعا چیه و قیمتش چقدره؟

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام
چه جالب ، خوب مدلش رو میپرسیدی تا بشه در موردش تحقیق کرد . چون من هم یکی لازم دارم و Massive23 LX رو انتخاب کردم . حالا اگر اینی که میگی باشه اگر قیمتشم مناسب باشه حتماً بدرد می خوره .

در مورد تکنولوژیش هم احتمالا اگر چیز عجیب و جدیدی نباشه ، همون روغن مخصوص هست که با گرم شدن خودش شروع به حرکت درون لوله ها میکنه . ولی حتماً باید یه فنی چیزی برای خنک کردنش باشه .

MAIN.png

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام

نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه!؟
اما یکسری پدهای خنک کننده در بازار موجود هست، با قیمت حدود 18.000 تومان،‌که بدون فن هست و مزایای زیر رو دارا هست:

ویژگی ها :
1- بدون فن و کاملا بی صدا
2-تکنولوژی انتقال حرارت منحصر به فرد
3-قابلیت حمل و نقل آسان و وزن سبک
4-عملکرد مطلوب با جذب حرارت به مدت زمان طولانی (3 تا 8 ساعت)
5-قابلیت تا شدن در هردو حالت جامد و مایع
6-بهبود عملکرد لپ تاپ و افزایش عمر باطری
7-جلوگیری از ورود غبار به داخل لپ تاپ
8-قابل استفاده بر روی پا (جلوگیری از تاثیرات حرارتی منفی بر روی اسپرم)
9-مناسب برای انواع لپ تاپ در سایزها و رنگهای مختلف

CoolPad-500x500-250x250.jpg
15398.jpg

موفق باشید

پیوست ها

• CoolPad-500x500-250x250.jpg
    CoolPad-500x500-250x250.jpg
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 15398.jpg
    15398.jpg
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش توسط مدیر:

.:BehzAd:.

Active Member
والا خوبه چیزای جالبی هست اینا که میگید.

من تو بازار رضا یه خنک کننده برای لپ تاپم گرفتم 25 تومن جنسش آلومینیوم هست و دو تا فن داره که هم با usb خوده لپ تاپ کار میکنه هم به برق وسل میشه خوبیش اینه که تا حدودی باعث خنک کردن لپ تاپ میشه هم اگه با usb برق تامین بشه یه هاب usb خوب هم هست که چهار تا داره در کل خوبه بد نیست.هر دو هفته یه بار از پاساژ پایتخت گرفته تا پاساژ ایران و بازار رضا رو زیرو رو میکنم همچین چیزی ندیدم همین امروز فردا میرم دوباره یه سر میزنم اگه همچین چیزی باشه که (پست اولی رو میگم )عالی میشه.

اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم توضیح بده.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا