خط راهنما (Guide) مورب

Fonixion

New Member
دوستان چطور میشه یه Guide مورب تو فوتوشاپ ایجاد کرد؟ مثلا با زاویه 45 درجه. تو تنظیماتش فقط حالت عمودی و افقی داره

atarodiamir

Active Member
سلام.
مثل برنامه كرل دراو نميتونين به راحتي انجام ميدين.
اما من يه روش ميگم ببين شايد تو محيط فتوشاپ جواب داد
شما اول با استفاده از ابزار ruler زاويه مورد دلخواهتو بكش بعد با استفاده از خطوط راهنما نقاط مبدا و مقصد رو بدست مي آرين.

Fonixion

New Member
متوجه نشدم. منظورتون از ابزار خط کش چیه؟ تا اونجا که می دونم تو فوتوشاپ یه خط کش داریم اونم نمایش اندازه های کنار سند هست، نه ابزار.

Fonixion

New Member
درسته پیدا کردم. خب الان خطی که با خط کش میکشیم چطور به Guide تبدیل کنم ؟

atarodiamir

Active Member
تو فايل پيوستي نقاط ابتدا و انتها رو مشخص كردم.
مشكل ما اين بود كه ما نميتونستيم كجا و چه طوري خط با زاويه 45 مثلا بكشيم.
در ضمن اگر شما يخواهين فقط 45 بكشين با ابزار line tool ميتونين اين رو انجام بدين.اما خوبيه گخ اين روش داره اينه كه شما با ابزار rule هر زاويه اي رو مي تونين بكشين.
تو فايل پيوستي مشخص هستش. من با خط كش خطي رو كشيدم و اگر بخوام با ابزار ديگه خط بكشم اين خط كشي كه كردم از بين ميره
بنابراين من با استفاده از خطوط راهنما نقاط ابتدا و انتهاي خط كش رو مشخص كردم تا بعدا با استفاده از ابزارهاي pen يا line بتونم از نقطه اول به نقطه دوم خط بكشم.

Fonixion

New Member
هدف من کشبدن به خط با زاویه مشخص نیست. هدف کشیدن یه Guide با زاویه مشخصه. فرق Guide و خط هم اینه که Guide مثل آهنربا عمل میکنه و میشه با توجه بهش عناصر کار رو سر جاشون تنظیم کرد.

atarodiamir

Active Member
دوست عزيز و بزرگوار همون طوري كه گفتم اينجا مجبوري يه مقداري راه طولاني هستش
شما خط راهنماي موربي كه ميخواي بسازي رو بايد تو يه لايه جديد بسازي.
شما از خاصيت هاي snap و smurt guide هم بايد استفاده كني كه موقعي كه شكلي نزديك اين خط ها بشه خود به خود snap بشه.
من سوال شما رو همون اول فهميدم و همون طور كه گفتم مستقيم نميشه خط راهنماي مورب درست كرد.
يا علي.

جدیدترین ارسال ها

بالا