خطر: اين انجمن مدير ندارد.:.:.

FashisT

Active Member
سلام به همه نميخوام مقدمه چيني و جو سازي كنم ولي انجمن فتوشاپ فعلا هيچ مديري نداره!!!
سايان كه به دلايلي ديگه مدير نيست مهرداد هم كه.......
پس بايد فكري بكنيم تا انجمن كه تو اين چند روزه به هم ريخته شده دوباره سر حال بشه.../
من از پدر خوانده سايت ميخوام تا فكري به حال اين بچه ناخوانده اش بكنه../
:wink: :!:
نظر شما چيه؟؟؟
همين./
فعلا :arrow:

mostafa_az

Well-Known Member
سايان كه نيست ديگه فايده نداره
اين انجمن با حضور سايان دوباره داشت بر ميگشت به دوران اوج خودش
اصلا سايان بود كه باعث شد من سه تا آموزش رو اينجا بزارم

مخلصيم
مصطفي

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
رحم الله من يقرا الفاتحه مع الصلوات
:D

wish

Member
با توجه به اينكه من به صورت شخصي سايان رو نميشناسم و اوصولا زياد اهل پست دادن هم

نيستم اما فكر ميكنم من هم مثل اكثر بچه ها به بودن و نوشتن سايان عادت كرده بودم و اين

اواخر جاي خاليش رو خيلي احساس ميكنم

هر چند با خوندن يكي از آخرين پستاش اينجوري حس كردم كه خودش مايله راجع به

قضيه مدير نبودنش فعلا صحبتي نشه

اما نميشه همينجوري از كنار اين موضوع گذشت

آخه ديگه پست هم خيلي كم ميده :arrow:

moein273

Member
من به شخصه خیلی از این موضوع که مجید آنلاین به یه فروم بسیار سطح پایین و معمولی تبدیل شده ناراحتم فکر نمیکردم این فروم که اینقدر یوزر داره به این وضع دچار بشه .

سلام
بعضي ها ميدونن من چه منظوري از حرفام دارم.
براي همه ميگم : من فكر ميكنم ما به يه سايت جديد احتياج داريم!
سايتي كه فقط انجمن نباشه تا بتونه براي اينهمه گرافيست هنر مند و جوانان اهل مطالعه محيط سالم رشد و البته درامد ايجاد كنه !!
شهرام عزيز ميدوني منظورم كدوم سايت هست كه ؟؟
صبر مي كنم تا كامل بشه و معرفيش مي كنم.
روش فكر كنيد.

::::: من تو مجيد ان لاين فقط به خاطر يك مدير (سايان) اومدم و به خاطر يك مدير (...) ازش دل كندم.
النم اومدنم به خاطر ارتباط داشتن با دوستان خوبم است تا باهاشون بيشتر رفيق و همكار بشم.
فعلا
موفق باشيد.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام خدمت همگي دوستان

سلام به همه نميخوام مقدمه چيني و جو سازي كنم ولي انجمن فتوشاپ فعلا هيچ مديري نداره!!!

شهرام جان مشكل اين انجمن اصلا مدير نيست...

نگاهي به صفحه اول انجمن فوتوشاپ بندازيد ! فرض كنيد من الآن مدير هم بودم ! اتفاق خاصي مي افتاد ؟ من يك تاپيك زدم به عنوان نكاتي در مورد استفاده از اين انجمن ! خواهش كردم كه دوستان رعايت كنند تا براشون عادت بشه...

ولي خوب متاسفانه عادت كه نشد هيچ ، كسي اصلا محل هم نميذاره !

همه انجمن پر شده از نظرسنجي ! سوالات بي مورد ! تاپيك هايي با محتواي كيفي پايين !
خوب اگر من مدير بودم ( اصلا شما فكر كنيد من مديرم ! فكر كنيد من همين الآن مديرم ! يا انجمن مدير داره !) چكار ميتونستم بكنم !؟ بگم آقا نظرسنجي نكنيد ! سوال نپرسيد ؟

من هستم! درست مثل قبل ! هر روز چند بار به انجمن سر ميزنم ! فقط مدير نيستم...
انجمن هم تا الآن نيازي به تذكر و قفل و .. نداشته. هر موردي بوده مديران ديگه رسيدگي كردند...

مشكل چيز ديگست.. اين انجمن از حالت تخصصي خودش خارج شده ! دليلش هم نبودن مدير نيست ! خود كاربران باعث اين مسئله هستند !
اينجا توقع از اونهايي كه قديمي ترند و با تجربه تر بيشتره.. شما بايد اينجور مسائل را رتق و فتق كنيد...

من نميدونم چرا هميشه بايد يكي بالاي سرمون باشه تا درست رفتار كنيم !

من اگر كمتر پست ميدم يا چند وقته تاپيك نزدم به خاطر مشغله هام بوده... در زمان مديريت به خاطر مدير بودن كمتر فرصت ميكردم.. الآن هم به خاطر گرفتاري هاي شخصي فرصت چنداني ندارم..
به خيلي از دوستان هم قول آموزش دادم كه بعد از چند هفته هنوز فرصت نكردم بزارم..

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سايان كه نيست ديگه فايده نداره
اين انجمن با حضور سايان دوباره داشت بر ميگشت به دوران اوج خودش
اصلا سايان بود كه باعث شد من سه تا آموزش رو اينجا بزارم
مصطفي جان شما لطف داري.. ولي نبايد اينجوري فكر كني.. قبل از بنده هم مديران ديگه اي مثل عليرضا و آقا ايمان ياري بودند كه براي بچه هاي هم زمان خودشون عزيز بودن و هستند ولي با رفتن اونها وضع انجمن خراب نشد.. چون كاربران نذاشتند .

رحم الله من يقرا الفاتحه مع الصلوات
مهدي جان اين حرف شما باعث ايجاد حاشيه ميشه ! بهانه ميده دست افراد سودجو و باز جو انجمن بهم ميريزه.. خواهش ميكنم بيشتر رعايت كنيد (حتي در قالب شوخي هم صورت خوشي نداره و باعث دردسر ميشه براي انجمن)

هر چند با خوندن يكي از آخرين پستاش اينجوري حس كردم كه خودش مايله راجع به
قضيه مدير نبودنش فعلا صحبتي نشه
اما نميشه همينجوري از كنار اين موضوع گذشت

Wish عزيز شما هم لطف داريد به بنده .
از كنار اين قضيه خيلي ساده ميشه گذشت... چون اصلا چيزي نبوده... من مشكلات شخصي داشتم كه ديگه نميتونستم مدير باشم.. استعفا دادم ! تنها دليلش هم همين بود.. درگيري هاي كاري و مشغله زياد .
شما بايد با كمك بقيه بچه ها انجمن را از نو بسازيد..

من به شخصه خیلی از این موضوع که مجید آنلاین به یه فروم بسیار سطح پایین و معمولی تبدیل شده ناراحتم فکر نمیکردم این فروم که اینقدر یوزر داره به این وضع دچار بشه .

معين جان حق با شماست..
حرف دل من هم همينه.....
در بالا هم بهش اشاره كردم.

اميدوارم بچه ها دنباله اين تاپيك را نگيرند..
به جاي اين بحث هاي بي فايده بهتره به خود انجمن برسيد و با كمك همديگه سر و سامونش بديم تا مدير جديد انتخاب بشه... اين بحث ها در شرايط فعلي جز بهم زدن نظم و جو انجمن فايده ديگه اي نداره... هرچند نيت خير باشه ;)

در ضمن دوستاني كه بنده لطف دارند و بنده را دوست ميدارند ! من اگر كاربر ساده باشم بهتر و بيشتر ميتونم در كنار شما باشم تا موقعي كه مدير باشم... انشاالله مدير بعدي هم خودش به اين نكته پي ميبره :)

موفق باشيد
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
سعيد جان لطف داريد...

اگر از طريق پ.خ با من در تماس باشيد ممنون ميشم ;)

البته فكر ميكنم حرفهاي بالا (پست قبلي من) كفايت بكنه..

اراتمندم
سايان

mostafa_az

Well-Known Member
سايان جان
حضور فعالت در انجمن ها هميشه باعث ايجاد اتحاد و يكپارچگي بين اعضا بوده
اميدوارم در بچه ها بتونن با مديريتهاي بعدي انجمن هم اين قدر صميمي و راحت باشن
الان هم من از طرف همه بچه هايي كه به اين انجمن سر ميزنن خواهش ميكنم ( چون ميدونم خواهش همه است ) اگه مديريت رو نداري در كنار بچه ها باش تا هميشه حضورتو احساس كنيم .

ارادتمند شما
دوستار شما
برادر كوچك شما
مصطفي

سلام
ميدونيد اين سايت چي كم داشت ؟

يه چت روم براي اين موقع ها !!

البته من فكر مي كنم اون سايته !! كه گفتم يه چت قوي داره كه داره آماده ميشه !!

حداقل براي اينجوذر موقع ها خوبه نه ؟؟

سايان جان پي ام رو يه چكي بكن ممنون ميشم.

I`m looking forward to hear from you soon.
thanks.
be happy.

Mandana

Active Member
بهر حال منم با سايان موافقم.دنباله تاپيك رو ادامه نميدم از بقيه هم خواهش مي كنم اينكار رو نكنن.بياين خودمون رو اصلاح كنيم شايد سايان هم ببينه وضع اينجا داره بهتر ميشه برگرده.بياين براي يه مدت هم كه شده خودمون مدير خودمون باشيم.

از همين حالا تصميم بگيرين.اگه فكر مي كنيم در توانتون نيست بهتره بيخيال بشين و بذارين انجمن به قهقرا بره.ولي تا وانجا كه ميدونم دسترسي هركس به پيغامهاي خودش كم از مديرا نيست.
وقتي ببينيم يك نفر از قوانين تخطي كرده بهش تذكر بديم(با زبان آروم نه اينكه همه گله اي بريزيم سرش)و بگيم اون طرف ارسالش رو ويرايش كنه شايد مشكلاتمون كمتر بشه
تا اون موقع هم ميتونيم به نيابت از همه يك نفر رو انتخاب كنيم كه به بچه ها تذكر بده.حالا دسترسي مديريت هم لازم نيست چون فقط در حد تذكره
بعد هم مشكل رو ديد جدي شده به يكي از مديران اطلاع بده تا اونها هم به نوبه خودشون به مشكل رسيدگي كنن.

من شخصا شهرام يا مصطفي رو پيشنهاد مي كنم چون هم بيشتر توي سايت ديدمشون هم كارشون رو بلدن
اگه شما هم موافقين ديگه پست نزنين.جواب ندادن شما به معناي اينه كه باهام موافقين

فعلا

ببينم كي گفته اين فروم مدير نداره ؟

سايان راست ميگه ديگه بابا قدرت اداره اينجا رو نداره . مهرداد هم كه رفته بدتر شده و تك و تنها شده !!

دوستان بياييد با هم دست ياري بديم

Alirezaw

Member
به نظر من بايد انجمن ها درجه بندي بشه مثلآ 123 سطح 1 براي مبتدي ها 2 براي متوسط و 3 پيشرفته! اينطوري باشه كه به يوزر ها پويت يا امتياز داده بشه و به ترتيب امتياز يوزر اون به سطح بعدي اينوايت بشه! و تا مو قعي هم كه اينوايت نشده در اون سطح نتونه تاپيك بده فقط بتونه بخونه و در نحوه امتياز دادن هم سختگيري بهشه! پس اگه اينطور بود وقتي وارد قسمت فتوشاپ ميشديم سه سطح پيشه رومون بود كه با توجه به يوزري كه بهمون دادن جوين ميشديم !

و اينطوري كه تاپيك 3 منظم توپ و تخصصي .2 نيمه حرفه اي و نبمه منظم و 1 هم ميشد مثل همين فروم الني كه داريم .

اگر هم يوزري سعي در بي نظمي داشت و مقررات رو رعايت نكرد يوزرش رو حذف كنيد! :idea:

Ghamnevis

Well-Known Member
عليرضا جان نميشه...
با اين سيستم phpBB كه هيچ ! با VBB هم گمون نكنم بشه...

ميشه كاري شبيه اين كرد ولي نه دقيقا !

كلا عملي نيست !

با زوپس ميشه! يهني افراد مي توانند پست هاي خودشون رو امتياز بدن , که مثلأ افراد تازه وارد نخونند!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بعدش هم یکی از مسائل این انجمن این هست که همه فقط حرف می زنند! من چند هفته پیش یک پیشنهاد دادم که بابا بیاید ابزار های فتوشاپ رو تو قسمت شکلک ها بگذارید, همه اون موقع گفتند عالیه و حرف نداره و از این حرفا , ولی هیچ اقدامی صورت نگرفت!,نمی دونم , تا اینجا به حرف افراد توجّه و عمل نکنند, این انجمن خوب نمی شود! در ضمن تازگیا انجمن ها خیلی خلوت شده , یهنی نه کسی تاپیک می زنه , و نه به تاپیک ها پاسخ میده! به عبارتی اومدن توی انجمن بیهوده هست!
به نظر من هم مجید آنلاین عمرش رو کرده و تا یک تغییرات اساسی صورت نگیره دیگه خوب نمی شود!
-- یکی از تغییاتی که میتواند کاربر رو به جذب کنه و به جنبش وادارد , تغییر قالب و ظاهر سایت هست!
-- یک مشکل دیگه هم اینه که دیگه مقاله تو سایت نمی گذارند, مثلأ الان 2-3 ماهه مقاله دیگه نداریم!
-- خود قالب فعلی سایت مشکل داره و عملأ قسمت راهنما, لیست کاربران و آرشیو خراب شده!
-- مدیران دیگه زیاد سر نمی زنند!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نمی دونم دیگه, این مجید آنلاین اون مجیدآنلاینی نیست که من پارسال توش عضو شدم! البته تو تابستون دوباره به روال عادّی برگشته بود که الان هم دوباره بد شد!
به قول علیرضا باید یا سایت رو بیخیال بشیم و یا قالب و دکمه ها رو!
به نظر من باید مجید آنلاین هرچی الان هست رو به آرشو منتقل کنه و یک جستجو در آرشیو بگذاره!
و دوباره از اول شروع کنیم!(البته باید پست های کاربران کم نشه و اونا بتونند مطالب رو در آرشیو پیدا کنند!)
ولی جون من اقلأ این قالب رو عوض کنید که خیلی کسل کننده هست!

باتشکر
علی
مخلصیم!
(من حتی فکر می کنم اگر امکانش هست حتی اگر سیستم سایت عوض بشه خیلی خوبه!)اینجا چون مدّت هاست هیچ تغییری در سیستم ایجاد نشه , برای همینه که همه خسته شدند!)

Peyman-Pop

Active Member
دوستان عزیز تا جایی‌ که در توان ما باشه در اقدام هایی‌ که از طرف ما باید صورت بگیره کوتاهی‌ نمی‌کنیم اما اقدام اصلی‌ و قدرت اصلی‌ دست خود شماست و شمایید که میتونید این انجمن رو به اوج خودش برسونید یا تبدیل به یک انجمن سوت و کور کنید، ما هم وقتی‌ ببینیم فعالیت ها در انجمن فوتوشاپ داره زیاد می‌شه به فکر ارتقا و امکانات جدید برای اون میفتیم. پس قدرت اصلی‌ و تصمیم گیری با شماست حمایت از شما و پشتیبانی‌ از شما و انجمن هم با ماست.

پس کمی‌ به خودتون بیاید و مسائل و مشکلات رو بهانه ای برای فعالیت نکردن قرار ندید بلکه همین فعالیت های کوچیک و بزرگ شما باعث تشویق فعالیت دوستان و اطرافیان شما می‌شه، سایان جان هم مثل گذشته در قالب یک کاربر در کنار شماست و بهتون کمک میکنه، حتما نبایستی‌ یک نفر به اسم مدیر بالای سر ما باشه تا رضایت داشته باشیم شما همگی‌ انسان های بالغ و فهمیده ای هستید بنابرین خودتون مدیر خودتون و تاپیک های خودتون میتونید باشید اینکه نبود مدیر رو بهانه قرار بدیم ضعف خودمون رو میرسونه که یک مدیر باید همیشه اونرو بپوشونه.

بهر حال باز هم من به دنبال مدیر مناسبی‌ برای این انجمن هستم تا اون زمان دوست دارم شما خودتون این انجمن رو مدیرت کنید اگر هم موضوع خاصی‌ بود میتونید برای من پیغام خصوصی‌ ارسال کنید تا شخصا به موضوع رسیدگی‌ کنم شاید بلکه حتی‌ مدیرت خود شما بهتر و مفید تر از مدیرت یک نفر باشه.

علی‌ جان در مورد پیشنهاد شما هنوز هم پا برجاست و همونطور که در اون تاپیک گفته شد باید ایکون ها برای من ارسال بشه که بعد از اینکه سایان عزیز از مدیرت کناره گرفت به دلیل مشغله کاری زیادی که داره فرصت انجام دادن اونرو هنوز پیدا نکرده اما بزودی حتما اونرو هم روبراه می‌کنیم.

موفق باشید

پیمان

آقا پیمان, من این عکس ها رو براتون درست می کنم! فقط بگویید که آرم مجید آنلاین رو آیا زیرش بگذارم؟ اسم ابزار را چطور؟ هر جور راحت هستین , بگویید که درستش کنم! به نظرم اگر اندازه عکس خیلی براتون مهمه فقط عکس ابزار را بگذارم!
ممنون!
علی

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

با زوپس ميشه! يهني افراد مي توانند پست هاي خودشون رو امتياز بدن , که مثلأ افراد تازه وارد نخونند!

علي جان اين يكم فرق ميكنه و در ثاني عملا امكانش نيست (تا اونجايي كه من ميدونم) از زوپس استفاده كنيم !

براي phpBB هم هكي به اسم كارما موجوده كه عملكردي دقيقا مشابه NewBB روي زوپس را انجام ميده ! ولي دليل من براي گفتن اينكه عملي نيست اين نبود !

شايد كاربري تازه عضو شده باشه كه خداي گرافيك باشه ! بنظرت اين درسته كه بقيه را از اطلاعاتش محروم كنيم !؟

اين فقط يكي از دلايل بود...

بعدش هم یکی از مسائل این انجمن این هست که همه فقط حرف می زنند! من چند هفته پیش یک پیشنهاد دادم که بابا بیاید ابزار های فتوشاپ رو تو قسمت شکلک ها بگذارید, همه اون موقع گفتند عالیه و حرف نداره و از این حرفا , ولی هیچ اقدامی صورت نگرفت!
علي جان مرسي... از شما توقع نداشتم...
شما كه از طريق پ.خ اين موضوع را از بنده پرسيديد .. توضيح دادم بهتون...
در ثاني اصلا بحث آيكون ها نيست ! همش آماده است... ولي مشكل سر اسمهاش بود.. اگر من بخوام به فرض ابزار Radial Gradient را بزارم بايد يك BB Code هم بهش اختصاص بديم...
من دسته بندي كردم.. و آماده است.. فقط بايد يكم صبر كنيم !
انشاالله بعدا خودتان متوجه ميشيد..

نمی دونم , تا اینجا به حرف افراد توجّه و عمل نکنند, این انجمن خوب نمی شود! در ضمن تازگیا انجمن ها خیلی خلوت شده , یهنی نه کسی تاپیک می زنه , و نه به تاپیک ها پاسخ میده! به عبارتی اومدن توی انجمن بیهوده هست
علي جان اگر مديران اين سايت به نظرات و پيشنهادات توجه نميكردند الآن انجمن هاي اخبار و آموزش و مقالات ، فوتو ايمپكت ، ايللوستريتور و ... را نداشتيم..
هرچيزي نياز به زمان داره.. نميشه كه فوري و بلافاصله به محض ارائه يك پيشنهاد اون را در انجمن اعمال كرد...
در مورد كم كار بودن انجمن هم بله ! توي اين يك ماه تقريبا فعاليت انجمن نصف شد ! ولي دليلش تموم شدن عمر اين انجمن نيست !
اگر دقت كنيد ميبينيد كه خود آقا مجيد هم توي اين چند وقت خيلي كم سر زدند... يا كامي... يا امير و خيلي از كاربران ديگه ولي خوب چون فعاليتشون منحصر به يكي دو انجمن تخصصي ميشد به چشم نيومد...
علتش هم فصل انتحانات بود و هست ! همين !
خوشبختانه تقريبا فصل امتحانات تموم شده و فعاليت انجمن از سر گرفته خواهد شد...

به نظر من هم مجید آنلاین عمرش رو کرده و تا یک تغییرات اساسی صورت نگیره دیگه خوب نمی شود!
-- یکی از تغییاتی که میتواند کاربر رو به جذب کنه و به جنبش وادارد , تغییر قالب و ظاهر سایت هست!
-- یک مشکل دیگه هم اینه که دیگه مقاله تو سایت نمی گذارند, مثلأ الان 2-3 ماهه مقاله دیگه نداریم!
-- خود قالب فعلی سایت مشکل داره و عملأ قسمت راهنما, لیست کاربران و آرشیو خراب شده!
-- مدیران دیگه زیاد سر نمی زنند!
با تغييرات اساسي موافقم ولي با اينكه اينج عمرش را كرده نه !

در مورد اول كه درست مي فرماييد.. قالب و ظاهر جديد ميتونه كمك موثري باشه !
مورد دوم غلطه... تاريخ مقالات اخير را دقت كنيد... هرچند دير آپديت ميشد ولي خوب... علتش هم اين بود كه مديران اصلي سايت چند وقتي نتونستند زياد بيان و توي همون مدت كمي هم كه بودند مجبور بودند به مشكلات انجمن رسيدگي كنند..
اين را من ميدونم چون مدير بودم و در جريان كارها بودم...

در مورد مديران هم شما كم لطفي ميكنيد... هر انجمن مدير خودش را داره و غير از انجمن فوتوشاپ كه چند وقتي هستش بدون مدير سر ميكنه ( مقصر هم من هستم ) بقيه انجمنها مدام رسيدگي شدند و مديرانش مرتب سر زدند... يك مدير وظيفه نداره كه به همه تاپيك ها پاسخ بده.. وظيفه اش فقط حفظ نظم انجمن ها هستش حتي اگر هيچ پستي نده ! البته تا اونجا كه ميتونه بايد سعي كنه هيچ تاپيكي بدون جواب نمونه ( البته اگر خودش پاسخ را بدونه...)

در ورد قالب فعلي بله.. ظاهرا توي چند تا از فايلها دستكاري شده... به همين علت هستش كه اينجوري شده... انشاالله بزودي رفع ميشه...

-----------------------------------------------------------------------------------
به نظر من باید مجید آنلاین هرچی الان هست رو به آرشو منتقل کنه و یک جستجو در آرشیو بگذاره!
و دوباره از اول شروع کنیم!(البته باید پست های کاربران کم نشه و اونا بتونند مطالب رو در آرشیو پیدا کنند!)
تاپيك هايي كه جز ده تاي اول نيستند در هر صفحه معمولا جز آرشيو حساب ميشند .. نميشه اين همه تاپيك را با دسته بندي هاي مختلف مثل فوتوشاپ ، كارل ، فرانت پيج و ... آرشيو كرد !
يعني حقيقتش اصلا معقول نيست...

ولی جون من اقلأ این قالب رو عوض کنید که خیلی کسل کننده هست!
علي جان من فكر ميكنم اين قالب مشكلي نداره.. قالب ساده و سبكي هستش و در عين حال جذاب ;)
شايد بقيه هم اين نظر را داشته باشند...

(من حتی فکر می کنم اگر امکانش هست حتی اگر سیستم سایت عوض بشه خیلی خوبه!)اینجا چون مدّت هاست هیچ تغییری در سیستم ایجاد نشه , برای همینه که همه خسته شدند!)
آقا مجيد اين سيستم را خودشون نوشتند براي سايت (منظورم انجمن ها نيست) واسه همين تغيير دادنش به همين سادگي ها نيست.. ولي فكر ميكنم براي نسخه جديد سايت اينكار را خواهند كرد...
در ضمن فكر ميكنم (مطمئن نيستم..) به احتمال زياد سيستم انجمن ها از phpBB تغيير خواهد كرد به يك سيستم ديگه !

--------------------------------------------------------------------------------------------------

اخه ديدم كه ميگم
به هر حال پيشنهاده ديگه

عليرضا جان شما اين رو روي سيستم phpBB ديدي ؟

مخلصم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا