Ghamnevis
Well-Known Member
سلام
علي جان اين يكم فرق ميكنه و در ثاني عملا امكانش نيست (تا اونجايي كه من ميدونم) از زوپس استفاده كنيم !
براي phpBB هم هكي به اسم كارما موجوده كه عملكردي دقيقا مشابه NewBB روي زوپس را انجام ميده ! ولي دليل من براي گفتن اينكه عملي نيست اين نبود !
شايد كاربري تازه عضو شده باشه كه خداي گرافيك باشه ! بنظرت اين درسته كه بقيه را از اطلاعاتش محروم كنيم !؟
اين فقط يكي از دلايل بود...
شما كه از طريق پ.خ اين موضوع را از بنده پرسيديد .. توضيح دادم بهتون...
در ثاني اصلا بحث آيكون ها نيست ! همش آماده است... ولي مشكل سر اسمهاش بود.. اگر من بخوام به فرض ابزار Radial Gradient را بزارم بايد يك BB Code هم بهش اختصاص بديم...
من دسته بندي كردم.. و آماده است.. فقط بايد يكم صبر كنيم !
انشاالله بعدا خودتان متوجه ميشيد..
هرچيزي نياز به زمان داره.. نميشه كه فوري و بلافاصله به محض ارائه يك پيشنهاد اون را در انجمن اعمال كرد...
در مورد كم كار بودن انجمن هم بله ! توي اين يك ماه تقريبا فعاليت انجمن نصف شد ! ولي دليلش تموم شدن عمر اين انجمن نيست !
اگر دقت كنيد ميبينيد كه خود آقا مجيد هم توي اين چند وقت خيلي كم سر زدند... يا كامي... يا امير و خيلي از كاربران ديگه ولي خوب چون فعاليتشون منحصر به يكي دو انجمن تخصصي ميشد به چشم نيومد...
علتش هم فصل انتحانات بود و هست ! همين !
خوشبختانه تقريبا فصل امتحانات تموم شده و فعاليت انجمن از سر گرفته خواهد شد...
در مورد اول كه درست مي فرماييد.. قالب و ظاهر جديد ميتونه كمك موثري باشه !
مورد دوم غلطه... تاريخ مقالات اخير را دقت كنيد... هرچند دير آپديت ميشد ولي خوب... علتش هم اين بود كه مديران اصلي سايت چند وقتي نتونستند زياد بيان و توي همون مدت كمي هم كه بودند مجبور بودند به مشكلات انجمن رسيدگي كنند..
اين را من ميدونم چون مدير بودم و در جريان كارها بودم...
در مورد مديران هم شما كم لطفي ميكنيد... هر انجمن مدير خودش را داره و غير از انجمن فوتوشاپ كه چند وقتي هستش بدون مدير سر ميكنه ( مقصر هم من هستم ) بقيه انجمنها مدام رسيدگي شدند و مديرانش مرتب سر زدند... يك مدير وظيفه نداره كه به همه تاپيك ها پاسخ بده.. وظيفه اش فقط حفظ نظم انجمن ها هستش حتي اگر هيچ پستي نده ! البته تا اونجا كه ميتونه بايد سعي كنه هيچ تاپيكي بدون جواب نمونه ( البته اگر خودش پاسخ را بدونه...)
در ورد قالب فعلي بله.. ظاهرا توي چند تا از فايلها دستكاري شده... به همين علت هستش كه اينجوري شده... انشاالله بزودي رفع ميشه...
-----------------------------------------------------------------------------------
يعني حقيقتش اصلا معقول نيست...
شايد بقيه هم اين نظر را داشته باشند...
در ضمن فكر ميكنم (مطمئن نيستم..) به احتمال زياد سيستم انجمن ها از phpBB تغيير خواهد كرد به يك سيستم ديگه !
--------------------------------------------------------------------------------------------------
عليرضا جان شما اين رو روي سيستم phpBB ديدي ؟
مخلصم
سايان
با زوپس ميشه! يهني افراد مي توانند پست هاي خودشون رو امتياز بدن , که مثلأ افراد تازه وارد نخونند!
علي جان اين يكم فرق ميكنه و در ثاني عملا امكانش نيست (تا اونجايي كه من ميدونم) از زوپس استفاده كنيم !
براي phpBB هم هكي به اسم كارما موجوده كه عملكردي دقيقا مشابه NewBB روي زوپس را انجام ميده ! ولي دليل من براي گفتن اينكه عملي نيست اين نبود !
شايد كاربري تازه عضو شده باشه كه خداي گرافيك باشه ! بنظرت اين درسته كه بقيه را از اطلاعاتش محروم كنيم !؟
اين فقط يكي از دلايل بود...
علي جان مرسي... از شما توقع نداشتم...بعدش هم یکی از مسائل این انجمن این هست که همه فقط حرف می زنند! من چند هفته پیش یک پیشنهاد دادم که بابا بیاید ابزار های فتوشاپ رو تو قسمت شکلک ها بگذارید, همه اون موقع گفتند عالیه و حرف نداره و از این حرفا , ولی هیچ اقدامی صورت نگرفت!
شما كه از طريق پ.خ اين موضوع را از بنده پرسيديد .. توضيح دادم بهتون...
در ثاني اصلا بحث آيكون ها نيست ! همش آماده است... ولي مشكل سر اسمهاش بود.. اگر من بخوام به فرض ابزار Radial Gradient را بزارم بايد يك BB Code هم بهش اختصاص بديم...
من دسته بندي كردم.. و آماده است.. فقط بايد يكم صبر كنيم !
انشاالله بعدا خودتان متوجه ميشيد..
علي جان اگر مديران اين سايت به نظرات و پيشنهادات توجه نميكردند الآن انجمن هاي اخبار و آموزش و مقالات ، فوتو ايمپكت ، ايللوستريتور و ... را نداشتيم..نمی دونم , تا اینجا به حرف افراد توجّه و عمل نکنند, این انجمن خوب نمی شود! در ضمن تازگیا انجمن ها خیلی خلوت شده , یهنی نه کسی تاپیک می زنه , و نه به تاپیک ها پاسخ میده! به عبارتی اومدن توی انجمن بیهوده هست
هرچيزي نياز به زمان داره.. نميشه كه فوري و بلافاصله به محض ارائه يك پيشنهاد اون را در انجمن اعمال كرد...
در مورد كم كار بودن انجمن هم بله ! توي اين يك ماه تقريبا فعاليت انجمن نصف شد ! ولي دليلش تموم شدن عمر اين انجمن نيست !
اگر دقت كنيد ميبينيد كه خود آقا مجيد هم توي اين چند وقت خيلي كم سر زدند... يا كامي... يا امير و خيلي از كاربران ديگه ولي خوب چون فعاليتشون منحصر به يكي دو انجمن تخصصي ميشد به چشم نيومد...
علتش هم فصل انتحانات بود و هست ! همين !
خوشبختانه تقريبا فصل امتحانات تموم شده و فعاليت انجمن از سر گرفته خواهد شد...
با تغييرات اساسي موافقم ولي با اينكه اينج عمرش را كرده نه !به نظر من هم مجید آنلاین عمرش رو کرده و تا یک تغییرات اساسی صورت نگیره دیگه خوب نمی شود!
-- یکی از تغییاتی که میتواند کاربر رو به جذب کنه و به جنبش وادارد , تغییر قالب و ظاهر سایت هست!
-- یک مشکل دیگه هم اینه که دیگه مقاله تو سایت نمی گذارند, مثلأ الان 2-3 ماهه مقاله دیگه نداریم!
-- خود قالب فعلی سایت مشکل داره و عملأ قسمت راهنما, لیست کاربران و آرشیو خراب شده!
-- مدیران دیگه زیاد سر نمی زنند!
در مورد اول كه درست مي فرماييد.. قالب و ظاهر جديد ميتونه كمك موثري باشه !
مورد دوم غلطه... تاريخ مقالات اخير را دقت كنيد... هرچند دير آپديت ميشد ولي خوب... علتش هم اين بود كه مديران اصلي سايت چند وقتي نتونستند زياد بيان و توي همون مدت كمي هم كه بودند مجبور بودند به مشكلات انجمن رسيدگي كنند..
اين را من ميدونم چون مدير بودم و در جريان كارها بودم...
در مورد مديران هم شما كم لطفي ميكنيد... هر انجمن مدير خودش را داره و غير از انجمن فوتوشاپ كه چند وقتي هستش بدون مدير سر ميكنه ( مقصر هم من هستم ) بقيه انجمنها مدام رسيدگي شدند و مديرانش مرتب سر زدند... يك مدير وظيفه نداره كه به همه تاپيك ها پاسخ بده.. وظيفه اش فقط حفظ نظم انجمن ها هستش حتي اگر هيچ پستي نده ! البته تا اونجا كه ميتونه بايد سعي كنه هيچ تاپيكي بدون جواب نمونه ( البته اگر خودش پاسخ را بدونه...)
در ورد قالب فعلي بله.. ظاهرا توي چند تا از فايلها دستكاري شده... به همين علت هستش كه اينجوري شده... انشاالله بزودي رفع ميشه...
-----------------------------------------------------------------------------------
تاپيك هايي كه جز ده تاي اول نيستند در هر صفحه معمولا جز آرشيو حساب ميشند .. نميشه اين همه تاپيك را با دسته بندي هاي مختلف مثل فوتوشاپ ، كارل ، فرانت پيج و ... آرشيو كرد !به نظر من باید مجید آنلاین هرچی الان هست رو به آرشو منتقل کنه و یک جستجو در آرشیو بگذاره!
و دوباره از اول شروع کنیم!(البته باید پست های کاربران کم نشه و اونا بتونند مطالب رو در آرشیو پیدا کنند!)
يعني حقيقتش اصلا معقول نيست...
علي جان من فكر ميكنم اين قالب مشكلي نداره.. قالب ساده و سبكي هستش و در عين حال جذابولی جون من اقلأ این قالب رو عوض کنید که خیلی کسل کننده هست!
شايد بقيه هم اين نظر را داشته باشند...
آقا مجيد اين سيستم را خودشون نوشتند براي سايت (منظورم انجمن ها نيست) واسه همين تغيير دادنش به همين سادگي ها نيست.. ولي فكر ميكنم براي نسخه جديد سايت اينكار را خواهند كرد...(من حتی فکر می کنم اگر امکانش هست حتی اگر سیستم سایت عوض بشه خیلی خوبه!)اینجا چون مدّت هاست هیچ تغییری در سیستم ایجاد نشه , برای همینه که همه خسته شدند!)
در ضمن فكر ميكنم (مطمئن نيستم..) به احتمال زياد سيستم انجمن ها از phpBB تغيير خواهد كرد به يك سيستم ديگه !
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اخه ديدم كه ميگم
به هر حال پيشنهاده ديگه
عليرضا جان شما اين رو روي سيستم phpBB ديدي ؟
مخلصم
سايان