خطای وردپرس

MASIHA68

Member
سلام دوستان
من وقتی مطلبی توی وردپرسم ارسال می کنم ارور " خطای بالای بازگردانی رو می ده "
کسی میدونه چه جوری میشه این خطا رو درست کرد .
* وردپرس من تازه به روزش کردم ولی بازم همون خطا رو میده *

jeyson

Active Member
لطفا در پیام خصوصی ، یوزر و پسورد یک آکانت ادمین رو بدین تا امتحان کنم و مشکل رو عرض کنم خدمتتون.

MASIHA68

Member
راه دیگه ای وجود نداره
همین الان هفته ای دوبار به سایتن حمله می کنن و می خوان هکش کنن

jeyson

Active Member
عزیزم ، حرفتون واقعا بی ادبیه.
بنده خودم سایت دارم تو امضا رو بخونید.
هاستمم مجازی هست از میهن وب هاست ، ماهی 53 هزار تومن دارم پول می دم + یک هاست دانلود ماهی 6 تومن.
خودمم وردپرس ، وی بولتین ، جامعه مجازی و حتی آواتار چت (چت روم سه بعدی دارم) ، نیازی ندارم بیام ووردپرس شما رو بگیرم ازتون و دسترسیتونو قطع کنم.
ضمنا اگه کسی اینکارو باهاتون کرد ، باز هم دیتابیس دست شماست ، برید phpmyadmin و دیتابیس وردپرستون رو انتخاب کنید ، وارد تیبل wp_users بشید و در قسمت کناری روی نام مدیر کلیک کنید و در قسمت پسورد پسورد جدید رو تایپ کنید ( دلخواه ) و بعد در منوی کنار پسورد گزینه ی MD5 رو انتخاب کنید و اوکی کنید ، رمز مدیر سایت عوض میشه حتی بدون اینکه بدونید رمز قبلی چی هست.

یکم دقت کنید چی می گید دوست گلم.
من فقط خواستم خودم مشکل رو ببینم و بهتون بگم این مشکل شماست.
بعضی وقتا این خطا ها در اثر یک سری مشکلات جزیی مثلا پرمیشن 777 نداشتن بکی از فایل ها صورت می گیره.
اصراری ندارم. در صورتی که مایل بودین یک آکانت ادمین فعال کنید و رمزش رو به صورت پیام خصوصی بفرستید تا ببینم خطا رو.

MASIHA68

Member
من قصد توهین یا بی ادبی نداشتم
و اگه این برداشت رو کردید معذرت می خوام
ولی خودتون قضاوت کنید نمیشه که یوز و پسورد یه سایت رو توی یه فروم گذاشتن زیاد کار منطقیی نیست
ولی خب میشه با یغام خصوصی حلش کرد
الان واستون می فرستم و پیشاپیش به خاطر لطفتون ازتون ممنونم

jeyson

Active Member
دوست عزیز اصلا توی فروم ننوویسید چون قابل دیده ، فقط در پیام خصوصی یا به آدرس ایمیل زیر یک یوزر ادمین برای من بفرستید تا تست کنم ببینم مشکل کجاست : [email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا