خطای دید عجیب !!!

E-power

کاربر متخصص
سلام دوستان حالتون چطوره :green:
.
امروز داشتم یه چیزی رو تست میکردم . تست دوم متوجه شدم تصویر حالت عادی نداره . واسم
خیلی جالب بود . :shock: گفتم بزارم شاید براتون جالب باشه. یه تصویر راهنما گذاشتم
اول اونو ببینیند بعد تصویر اصلی .
همینطور که نگاهتون به سمت بالا میره کمی مکس کنید.
هر چقدر خیره بشید و دوباره نگاهتون رو به بالا حرکت بدید رنگ سبز اضافه شده پر رنگتر میشه.
رندر هم مکسول .
مرسی :rose:
اینه که میگن به چشمانتان اعتماد نکنید :green:. فک کنم شعار شرکت نکست لیمیت سازنده مکسول رندر باشه
.
.

(نمیدونستم اینو کجا بذارم این شد که گذاشتم اینجا)

Khataye_Deed.jpg

.
.
.
.
Khataye_Deed_Help.jpg

پیوست ها

• Khataye_Deed.jpg
    Khataye_Deed.jpg
    299.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • Khataye_Deed_Help.jpg
    Khataye_Deed_Help.jpg
    363.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
احسان من هر چی زور زدم نتونستم ببینم فکر کنم مربوط به مانیتور باشه چون من اینجا هیچ سبزی نمیبینم..:shock:

E-power

کاربر متخصص
نمیدونم شاید مانیتور تاثیر داره . دوستان توجه داشته باشید لحظاتی خیره بشید سریع چشماتونو حرکت ندید . :green:
دوم اینکه خیلی از نزدیک نگاه نکنید.
تا حالا خطای دید رنگی به اینصورت ندیده بودم جالبه ...

E-power

کاربر متخصص
عکسو سیو کنید و جدا ببینید تا دقیقا زاویه اش روبه روتون باشه . زووم هم نکنید چون کمتر خطا دیده میشه.

AYANDEHSAZ

Member
سلام . منم دیدم ولی خیلی باید توجه کنی . فکر کنم دلیل این واقعه ترکیب شدن رنگ بنفش با رنگ موج هست . برا همینه که چشم قاطی میزنه :green:

موفق باشی :rose:

ssevil

Well-Known Member
ehsun mojel az cheshmate
:green:
miduni mojat halate in aksaye 3d shode
az inayi ke tush khire mishan
be khatere forme mojast fekr konam

E-power

کاربر متخصص
این بیشتر مشخصه کانتراستش بیشتره :
.
.
.
Khataye_Deed2.jpg

پیوست ها

• Khataye_Deed2.jpg
    Khataye_Deed2.jpg
    122.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
من که تنها رنگ سبزی که دیدم همون فلشه بود:lol:.کلا من کوررنگی دارم:green:
اما جدا من چیزی متوجه نشدم

E-power

کاربر متخصص
اَی بابا فقط یکی دو نفر تونستن ببینن این چه وضعیه :lol: کسای که نتونستن ببینن چشماشون
خطا داره :green:

*farshid*

کاربر VIP
دلیلش هم اینه ...
وقتی چشم به یه نقطه ای خیره میشه ...سلول های میله ای چشم که وظیفشون تشخیص رنگ هست به کار میفتن ... این سلول ها علاوه بر رنگی که دیده میشه رنگ مکمل اون رو هم به عنوان فیلتر رنگ اصلی به مغز مخابره میکنن...
بعد از نگاه کردن به یه لامپ نئون قرمز اگه به یه صفحه سفید نگاه کنی رنگ مکمل قرمز (سبز) رو میبینی ...
حالا شما از ما خواستین که به رنگ بنفش زل بزنیم ... رنگ مکمل بنفش(زرد) به عنوان فیلتر به تصویر اضافه میشه ... آسمونت هم که آبیه ... رنگ زرد و آبی مجازا در مغز ترکیب میشن و رنگی که دیه میشه سبزه

دو تا عکس ساختم ... اول اونی که رنگی هست رو ببین ... زل بزن تو چشمش ...بعد سریع بزن عکس بعدی ببین چی میشه؟ عکس سیاه سفید رو یه لحظه رنگی میبینی

پیوست ها

• ta1.jpg
    ta1.jpg
    129.8 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • ta2.jpg
    ta2.jpg
    88.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دیده میشه، یه حالت باکس سبز رنگ، از همین بحث های خطای دیده، به جای عکس، همین طیف رنگ رو تو فتوشاپ هم درست کنید احتمالا رنگ سبز دیده بشه
موفق باشید

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دلیلش هم اینه ...
وقتی چشم به یه نقطه ای خیره میشه ...سلول های میله ای چشم که وظیفشون تشخیص رنگ هست به کار میفتن ... این سلول ها علاوه بر رنگی که دیده میشه رنگ مکمل اون رو هم به عنوان فیلتر رنگ اصلی به مغز مخابره میکنن...
بعد از نگاه کردن به یه لامپ نئون قرمز اگه به یه صفحه سفید نگاه کنی رنگ مکمل قرمز (سبز) رو میبینی ...
حالا شما از ما خواستین که به رنگ بنفش زل بزنیم ... رنگ مکمل بنفش(زرد) به عنوان فیلتر به تصویر اضافه میشه ... آسمونت هم که آبیه ... رنگ زرد و آبی مجازا در مغز ترکیب میشن و رنگی که دیه میشه سبزه

دو تا عکس ساختم ... اول اونی که رنگی هست رو ببین ... زل بزن تو چشمش ...بعد سریع بزن عکس بعدی ببین چی میشه؟ عکس سیاه سفید رو یه لحظه رنگی میبینی
عالی بود
این عکس مردش نبود فرشید :lol::green::wink::rose:

max vray

کاربر VIP
علت هیچکدوم از اینا نیست:cool:
علت اینه که شما با دقت به رندرات نگاه میکنی:lol:
اصلا چه معنی داره انقدر با دقت نگاه میکنی؟:lol:
دریاست.... ممکنه یکی توش باشه..... بسه نگاه نکن:snap::mad::wink:
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا