http://images.google.com/images?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=eye+trick
M mollasadra Member Jan 22, 2004 #21 http://images.google.com/images?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=eye+trick
iRWEBDES Active Member Jan 22, 2004 #22 آقا خيلي عالي بود ولي من قيري ويري نميرم سرگيجه گرفتم جاي آقا بابك خالي با اين كه تا حالا نديدمش اما خيلي دلم براش تنگ شده كاش زودتر بياد مهرداد كوهي
آقا خيلي عالي بود ولي من قيري ويري نميرم سرگيجه گرفتم جاي آقا بابك خالي با اين كه تا حالا نديدمش اما خيلي دلم براش تنگ شده كاش زودتر بياد مهرداد كوهي
iRWEBDES Active Member Jan 22, 2004 #23 اينم خيلي باهال بود درصد توليد سرگيجش به نظر من بالاتر از بقيه بود مسابقه ي قيري ويري راه بندازيم؟ iman_flash گفت: خيلي جالب بود آقا بابك ممنون فكر كردم اين هم ديدنش بد نباشه (تمام نقاط سفيد هستن) کلیک کنید تا باز شود... موفق باشيد مهرداد كوهي
اينم خيلي باهال بود درصد توليد سرگيجش به نظر من بالاتر از بقيه بود مسابقه ي قيري ويري راه بندازيم؟ iman_flash گفت: خيلي جالب بود آقا بابك ممنون فكر كردم اين هم ديدنش بد نباشه (تمام نقاط سفيد هستن) کلیک کنید تا باز شود... موفق باشيد مهرداد كوهي
S saeed_sal New Member Mar 16, 2004 #30 عالي بود باك جان ... ولي اگر چند منبع معرفي ميكردي بهتر بود عالي بود باك جان ... ولي اگر چند منبع معرفي ميكردي بهتر بود
عالي بود باك جان ... ولي اگر چند منبع معرفي ميكردي بهتر بود عالي بود باك جان ... ولي اگر چند منبع معرفي ميكردي بهتر بود
P pooya799 Member Mar 16, 2004 #31 باتشكرازبابك عزيز آقا يه طرحي نداريد كه ديديمش خوابمون ببره دست ازسركامپيوتربردارييم (دقيقا مثل داروي خواب آور) ماكه ازخودمون نصف شبي گيج مي زنيم شماهم كه اينوزديد...
باتشكرازبابك عزيز آقا يه طرحي نداريد كه ديديمش خوابمون ببره دست ازسركامپيوتربردارييم (دقيقا مثل داروي خواب آور) ماكه ازخودمون نصف شبي گيج مي زنيم شماهم كه اينوزديد...
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Apr 21, 2004 #32 hamed_metall گفت: به تازه وارد خوش امد نميگين کلیک کنید تا باز شود... خيلي خيلي خوش آمديد.
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Apr 21, 2004 #33 بابك جان ايشالا هزار ساله . من هم به نوبه خودم تشكر ميكنم . دست مريضاد.
E EHSAN_J Active Member Jun 12, 2004 #34 بابك جان طرح ها رو ديدم خيلي جالب بود راستي كه بازم گل كاشتي ولي به نظر من اين مطالب خوب را در جايي از سايت بزار كه همه ببينن چون راستي راستي خيلي حيف ميشه اگر كسي اينا رو نبينه در هر صورت عالي بود البته ببخشيد كه جسارت كردم
بابك جان طرح ها رو ديدم خيلي جالب بود راستي كه بازم گل كاشتي ولي به نظر من اين مطالب خوب را در جايي از سايت بزار كه همه ببينن چون راستي راستي خيلي حيف ميشه اگر كسي اينا رو نبينه در هر صورت عالي بود البته ببخشيد كه جسارت كردم
babi-esf Member Jun 21, 2004 #36 خوب بابك جان همه تعريفا به يك طرف مقاله ي علميتم به يه طرف. گل كاشتي.