خطاي اتوران

sina_s1365

New Member
از پنجره Compile گزینه های Embed Flash Player Runtime و Suppress Flash Warnings رو علامت بزن.

ممنون از راهنما ییتون ولی باز هم error میده و میگه میخواهید دانلود کنید یا نه اگه no رو بزنم نزم افزار با صحت سلامت اجرا میشه .

حالا اگر نخوام که حتی این error رو بده باید چکار کنم .
با تشکر......

silvercover

کاربر متخصص
شما از خود شی Flash استفاده میکنین یا از HTML برای گذاشتن فلش در پروژتون؟

نسخه MMB شما چنده؟

و فایل فلش ( swf) رو با چه نسخه ای از فلش ساختین؟

sina_s1365

New Member
شما از خود شی Flash استفاده میکنین یا از HTML برای گذاشتن فلش در پروژتون؟

نسخه MMB شما چنده؟

و فایل فلش ( swf) رو با چه نسخه ای از فلش ساختین؟
سلام .خیلی ممنون از پیگیریتون.
من از flash در پروژم استفاده می کنم .
نسخه 4.9.7MMB
از نسخه ی فلش 8 استفاده کردم....

silvercover

کاربر متخصص
به نظر بنده چون از نسخه 8 استفاده کردین این مشکل پیش میاد. یه تست کنین و موقع Export فایل فلش سازگاری با نسخه های پایین تر فلش از جمله نسخه های 6 و 7 رو انتخاب کنین و تست کنین ببینید باز Error میگیرین.

Flash Player ای که همراه MMB هست و نصب میشه نسخه 7 هست.

sina_s1365

New Member
به نظر بنده چون از نسخه 8 استفاده کردین این مشکل پیش میاد. یه تست کنین و موقع Export فایل فلش سازگاری با نسخه های پایین تر فلش از جمله نسخه های 6 و 7 رو انتخاب کنین و تست کنین ببینید باز Error میگیرین.

Flash Player ای که همراه MMB هست و نصب میشه نسخه 7 هست.[/QUOT
سلام ممنون من وقتی به جای flash از html استفاده کردم مشکلم حل شد ..
:D

sina_s1365

New Member

Flash Player ای که همراه MMB هست و نصب میشه نسخه 7 هست.

سلام
مشکل قبلی: (error) حل شد ولی حالا منوی flash در html مخفی نمی شود ........................................
:sad:

silvercover

کاربر متخصص
بنده توی پست های قبلی به راه حلش ارائه کردم در مورد گرفتن خروجی با سازگار با نسخه های پایین تر فلش پلیر.
متاسفانه بنده راهی برای غیر فعال کردن منوی راست کلیک فلش هنگامی که توی Html باشه سراغ ندارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا