خسرو شکیبایی

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام خدمت مجید آنلاینی های عزیز;
یه ظرحی زدم به مناسبت سالگرد فوت استاد گرانقدرخسرو شکیبایی
اصلا از گذاشتن این منظورم این نبوده که به طراحی نمره بدید فقط مخواستم مدتی یاد وخاطره ان مرحوم تو ذهنمون تدائی بشه
هر حرفی رو هم درباره ی ایشون دارین رو ممنون میشم بزارین
Untitled-2.jpg
روحش شاد یادش گرامی باد

yaiiaj

کاربر VIP
سلام
یادش واقعا گرامی!
آقا چرا نمره ندیم؟ 19/99 به خاطر اجرا.
حالا که این طرح اجرا شده نظر می دیم شاید بهتر شه و دلیلی برای اعتراض احتمالی مدیران محترم و محترمه! به عدم تناسب کامنت با موضوع تاپیک نظر خواهی نمونه
128fs318181.gif
.
اجرا خوبه ولی عجب رنگای خامی به تکستا دادی داداش! خیـــــلی رنگای بهتری رو می شه سلکت کرد. توی این اجرا صرفا با توجه به کلیت کار با gray بودن عکس ایشون موافق نیستم(نظر شخصی)، یا باقی عناصر رو به عکس نزدیک کن یا عکسو به باقی عناصر! الان یه جورایی مچ نیستن با هم نه؟ در مجموع مرسی.
امیدوارم موفق باشید و ممنون از شما:rose:

آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دستتون درد نکنه. یادشو تو دلم زنده کردین. از جمله بازیگرای ایرانی که دوستشون داشتم بودن.
خدا رحمتشون کنه. فاتحه ای براش بخونیم همگی.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ممنون از همگی که وقت گذاشتین و نظر دادین
yaiiaj عزیز بله تو اجراش ضعیف بودم بله چرا که نه؟
خوساتین نظر هم بدین
اجرا خوبه ولی عجب رنگای خامی به تکستا دادی داداش! خیـــــلی رنگای بهتری رو می شه سلکت کرد.
مثلا چه رنگهایی میذاشتم بهتر بود؟
توی این اجرا صرفا با توجه به کلیت کار با gray بودن عکس ایشون موافق نیستم(نظر شخصی)
عکس خوبی نداشتم و گرنه منم زیاد موافق نبود بعدشم اینکه خوب چون فوت کردن اینو پوشش میده:sad:
یا باقی عناصر رو به عکس نزدیک کن یا عکسو به باقی عناصر! الان یه جورایی مچ نیستن
منظورت رو متوجه نشدم:shock:
بک گراندشو چجوری درست کردین خیلی باحاله !
معین جان یه پترنه!
موفق باشید:rose:

yaiiaj

کاربر VIP
سلام و عرض ادب خدمت دوست گلم.
آقا من غلط کردم بگم اجرا ضعیفه کی گفته ضعیفه؟
و اما در مورد کار.
اینکه گفتی از چه رنگایی استفاده کنم: ببین استفاده از رنگ سبز برای متن بالا، در صورتی که هدفت زنده داشتن یاد ایشون باشه قانع کنندست ولی از لحاظ بصری ارضا کننده نیست.
رنگ قرمزی که به اسم ایشون دادی مثل این می مونه که ایشون شهید شدن!! با توجه به کلیت کار خود به خود دستت میاد چه رنگی رو استفاده کنی و نیازی نیست من بگم:wink:
در مورد عکس، اتفاقا خیلیم عکس خوبیه کی گفته بده؟ و دلیل مخالفت با Gray بودنشو تو جمله بعدیم یعنی مچ کردن عناصر یاد آوری کردم.
در مورد نزدیک کردن عناصر به عکس و یا برعکس که گفتی متوجه نشدی، ببخشید من منظورمو درست نرسوندم، ببین شما الان یه عکس سیاه و و سفید رو گذاشتی روی یه بک گراند رنگی که هیچ هارمونی خاصی بینشون دیده نمی شه و دلیل مخالفت من با Gray بودن عکس اینجا مشخص می شه، نکته مهم در اجراهای موفق تناسب همه عناصر با همه.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
با آرزوی موفقیت برای شما.:rose:

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ممنون من یه کارهای جزئی روش انجام دادم اما:
در مورد عکس، اتفاقا خیلیم عکس خوبیه کی گفته بده؟ و دلیل مخالفت با Gray بودنشو تو جمله بعدیم یعنی مچ کردن عناصر یاد آوری کردم.
منم منظورم این بود که عکس رنگی از ایشون نداشتم
Untitled-3.jpg
پیشاپیش ممنون

yaiiaj

کاربر VIP
بازم سلام
مرسی این یکی خیلی بهتر شد درود بر تو.
موفق باشی دوست عزیز.

javad2493

Member
خیلی بد نشده
رنگ متن ها زیاد جالب نیستن. با پس زمینه جور در نمیان...
بیشتر میشد روش کار کرد
یه عکس بهتر نداشتین. منظورم رنگش نیست همین رنگی ولی یه عکس دیگه... به نظر من اون دست چپ آقای شکیبایی رو اگه برداری بهتره، فقط همون دستش که عینک داره بمونه! عوضش یه کم عکس اصلی رو بده سمت راست تا دست راست دیده بشه.
مو ها رو هم یه کم واضح تر کن.

yasin-ds

New Member
خوب طراحی شده ولی کاش بیشتر روش کار میکردی

روحش شاد و یادش گرامی

جدیدترین ارسال ها

بالا