خر !!! Donkey !!!

از قدیم گفتند که سفید سفید صد تومن . . .
party0006.gif

می دونی که قدیم صد تومن خییییلی پول بوده . . .

h.khafan

Active Member
منم نظرم روی همونه .

می هم سپید رو ترجیح میدم

از قدیم گفتند که سفید سفید صد تومن . . .

می دونی که قدیم صد تومن خییییلی پول بوده . . .

خوب پس نظر همه رو سفیدس.
ممنون.

خيلي خوشگله اين حيوان چهار پاي زحمت كش ات !
خسته نباشي،
واجب شد برم دنبال اين مودو

ادامه هم داره ؟
زوجه براش اختيار نميكني ؟

به ببین کی اومده :دی حاج امیر گل. چشات خوشگل میبینه حاج امیر . البته این حیوون خیلی هم زحمت کش نیستها ! قیافش گول زنندس .
اره حتما برو دنبال این یاره مودو ئه چیز توپیه.
اینم ادامه ی خاصی نداره . قراره یه رندر با توجه به گفته ی ماندانا خانم بگیرم بزارم.

زوجه؟ زوده براش این هنوز کره خره. هر وقت کاملا خر شد زوجه هم براش اختیار مکنیم.

ممنون از نظر همگی

h.khafan

Active Member
اصولا هیچ موجودی تا ۱۰۰٪ خر نشه اصلا زن نمی گیره !!!!!

فقط شوخی بود تو رو خدا نزنید کتلتم کنید !!!!!

موافقت میشه صد در صد :دی

الاخه خودت چه شکلیه؟

رفلکت زمینش یکم زیاده

سفیده هم خشنگ تره

تازه کوئیک اسمایل نصب کردم درد اسماعیل گرفتم.(راستی این مسابقه هه چرا دیگه اسماعیل نمیزندی توش؟)

سلام دیجیتال جون:

الاخه خودم تقریبا همین شکلیه ولی در اصل گور خره چون روش خط خطهای گوره خرکی هم داره که تو این مدل من نداره.
یه چشمم داره که من اول ساختم بعد برداشتمش. اینجوری فانتزی تره ..........

رفلکتش زمینش اره زیاده ولی فکر نکنم تو ذوق بزنه. میزنه آیا؟ آگه میزنه بگو کمش کنم :)

مسابقه رو با منی ایا که چرا اسمایل نمیزنم توش؟ من کلن تو این زمینه تعطیلم . تنها اسمایلی هم که ساختم همون دایره خالیه هست که گذاشتم اون تو. (کوییک اسمایل هم مبارکه نصب کردی :دی)

-------------------

ماندانا خانم اینو یکم رفلکتشو کم کردم. یعنی کم نکردم نوع رفلکتشو تغییر دادم (مات) ببین خوبه ایا؟

ببخشید دیر شد آخه داشتم روی اون مسابقه ی نور پردازیو رندر ماشین کار میکردم .

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببخشيد دير سر زدم.
كلا يه مدت بود اين انجمن نيومده بودم.
چه كار خوشگلي شده حامد.
تفريكات ميگم.

فقط يادت باشه خودتو با برنامه هاي مثل مودو محدود نكني.
اين برنامه تو جاي خودش خيلي خوبه ولي در مقايسه با بقيه برنامه هاي 3بعدي هيچي به حساب نمياد.
بنظرم همون مكس يا سينمافوردي رو ادامه بدي آينده بهتري داره.

البته شكي نيست كه اين طرحي هم كه زدي فوق العاده خوشگلناك شده.

موفق باشي.

h.khafan

Active Member
ببخشيد دير سر زدم.
كلا يه مدت بود اين انجمن نيومده بودم.
چه كار خوشگلي شده حامد.
تفريكات ميگم.

اين برنامه تو جاي خودش خيلي خوبه ولي در مقايسه با بقيه برنامه هاي 3بعدي هيچي به حساب نمياد.

البته شكي نيست كه اين طرحي هم كه زدي فوق العاده خوشگلناك شده.

موفق باشي.

سلام سارا خانم :

خاهش (برای جلوگیری از اتلاف انرژی که یک وظیفه ی ملیست حرفی رو که خونده نمیشد حذف کردم :دی) میکنم بابا این حرفا چیه. همین الانشم سر زدید کلی ذوق کردم :)

ممنون.نظر لطفتونه.

نه . سعی میکنم که با همشون کار کنم .چون هر کدوم نقات قوتی دارند.
ممنون از توجهت.

حامد

[REZA]

Member
سلام حامد جان
حالتون چطوره؟
عجب کار جالبیه!خیلی حال کردم...
رنگ سفید با رفلکت مات خیلی به دلم نشست.
موفق باشید

خری که فرستادی خیلی سادس.... البته رندر خوشگلی داره...
modo هم مثل بقیه ی نرم افزارهای تری دی و هیچ برتری خاصی نسبت بشون نداره

Maxtonian

Member
باید بگم که سارا خانم یه کم بی انصافی.
این نرم افزار نه تنها خیلی خیلی قدرتمنده بلکه با استقبال جهانی روبرو شده و اگر تو سایت های معتبر هنر های دیجیتالی گشتی بزنید متوجه می شید که خیلی از هنرمند هایی که با lightwave یا Max کار می کردند سراغ این نرم افزار اومدن و به خاطر ابزار های عالی این نرم افزار در مدل سازی و همینطور engine فوق العاده اون برای رندرینگ از غولهای دیگه دل کندن.
قصد طرفداری غرض ورزانه یا تعصب بی خود خرج دادن ندارم فکر کنم اگر به این ادرس برید همه چیز براتون روشن میشه :
www.luxology.com
www.vertexmonkey.com

Miladbat

Well-Known Member
ببینید قطعا zbrush نر افزار قوی ه توی شکی نیست ولی به نظر شما می تونه جای مکس یا مایا رو بگیره ؟
مدتی پیش هدر cgtalk یکی از امکانات مودو نشون می داد باز کردن uv map پیشرفته یه سر بود این ابزار مایا 5 که من میدونم داره شاید هم ورژن قبلی تر داشته باشه.

reallife0002

New Member
Modo

با سلام به دوستان عزيز

واقعا بعضي از دوستان بي انصافي مي كنند و بدون تحقيق و كار با برنامه ميان و يك چيزي مي گن.
توي اين 2 ، 3 روزه كه دارم با Modo تازه آشنا ميشم كم كم دارم به قدرت اين برنامه فوق العاده پي ميبرم. من خودم آدم دمدمي مزاجي هستم و يه برنامه سريع خستم مي كنه ولي نه تنها روز به روز كه با Modo كار ميكنم خسته نميشم بلكه اشتياقم به كار كردن با اين برنامه بيشتر هم ميشه. من چند سالي هست كه مكس كار مي كنم البته ناخونكي هم به مايا و Zbrush زدم اما تا الآن برنامه در اين حد User Freindly نديده بودم. بچه ها باور كنيد كار كردن با اين برنامه واقعا راحته و بقول يكي از دوستان حتي ما كم استعداد ها هم ميتونيم براحتي با اين برنامه كار كنيم. از نظر مدل سازي واقعا اين برنامه قويه و بسيار كار كردن با ابزار هاش راحته ميتونم در يك كلام بگم اين برنامه تمام اشكالات مدل سازي برنامه هاي ديگه كه همه حتما باهاش مواجه بوديم در اين نرم افزار رفع كرده. و اينكه شما خيلي راحت و سريع مي تونيد برنامه رو ياد بگيريد. نه مثل Zbrush كه روز ها، بايد پاش بشيني و آخرش هم سرگيجه ميگيري از بس آيتم داره ( البته Zbrush هم برنامه فوق العاده قوييه) اما تا اين جايي كه من ديدم تقريبا تمام امكانات Zbrush رو داره مخصوصا در اين ورژن 301 . ميتونم بگم در مدل سازي اين برنامه ادغامي از 3dsmax و Zbrush
و مطمعنم در ورژن هاي بعدي از Zbrush جلو ميوفته حالا ميگي نه نگاه كن.
مثلا يكي از امكاناتي كه Zbrush داره همين Zsphere هست كه آدمو ديونه ميكنه تا بشه باهاش يه مدل ساخت همين امكان در Modo هست همون كار رو ميشه به راحتي همرا با لذت انجام داد.

من دوستانه بهتون پيشنهاد مي كنم كه با اين برنامه كار كنيد و اينو بگم كه شركت Luxology ماله بابام نيست به خدا.
و در آخر اگر دوست دارين كار با اين برنامه رو شروع كنيد يه سر به سايت www.gfxworld.org بزنيد و Modo رو سرچ كنيد تمام آموزشي هاي مودو رو همراه با آخرين ورژن براي دانلود داره

alionline1366

Active Member
خیلی خیلی زیبا شده حامد جان ایولا داری مدل خوب شده رندر آخری رو هم بیشتر حال کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا