خرید هاست از شرکت های خارجی

pasargadteam

Active Member
خیلی خیلی متشکرم
شاید هم بهتر باشه از همینجا بخرم !
ولی فکر کنم آلمان به احتمال کمتری با ایران مشکل پیدا می کنه ! اگه ممکنه آدرس جایی رو که ازش خرید کردید بدید تا شاید من هم از همونجا بخرم :)

متشکرم :paint:

با آی دی بنده تماس بگیرید.

در خدمتم.

AfraWeb.net

Member
سلام
من می خوام یک سرویس هاستینگ از یکی از شرکت های خارجی بخرم ... چون ظاهرا قیمت هاشون ارزون تره و خدمات بهتری میدن :green:

تا جایی که فهمیدم شرکت های آمریکایی سایت های ایرانی رو بلاک می کنند.چه شرکت هایی با ایران مشکل ندارند ؟
می خوام ترجیحا امکان Addon Domain و Simple Script رو روی خودش داشته باشه و فضای نامحدود بده و لینوکسی باشه
اگه محدودیت خاصی هم داشت لطفا بگین

متشکرم :rose:

اگر قوانین کپی رایت را رعایت مینمایید و اینکه سایت معمولی با بازدید متوسط و استاندارد هستید میتوانید از سرویس های لینوکس شرکت افرا وب استفاده نمایید
1 گیگ هاست + 10 گیگ ترافیک ماهانه 24 ماه 75 هزار تومان . تضمین اپ تایم 99.99 درصد و پشتیبانی و ارائه فاکتور و قرار داد رسمی
تلفن تماس : 66841486-66841497
وب سایت : www.afraweb.net

آخرین ویرایش:

Rostamiani

Active Member
با تشکر از همگی
لطفا تو این تاپیک تبلیغ نکنید تا بتونیم نتیجه بگیریم

من می خوام تو فضایی که می خرم فروم بسازم و کاربرا هم می تونند فایل های مختلف رو Attach کنند که مسلما نمیشه خیلی روشون نظارت داشت ! برای همین می ترسم سایت بیخودی بلاک بشه
الآن مشکل اصلی این هست !
ظاهرا فقط باید VPS یا Dedicate Server بخرم تا همه چی دست خودم باشه. درسته ؟

pasargadteam

Active Member
با تشکر از همگی

من می خوام تو فضایی که می خرم فروم بسازم و کاربرا هم می تونند فایل های مختلف رو attach کنند که مسلما نمیشه خیلی روشون نظارت داشت ! برای همین می ترسم سایت بیخودی بلاک بشه
الآن مشکل اصلی این هست !
ظاهرا فقط باید vps یا dedicate server بخرم تا همه چی دست خودم باشه. درسته ؟

از نظر انجمن و ضمیمه شدن فایل باید بگم که میتونید محدودیت بزاری و حتی نظارت.
این امکانات در انجمن ساز ویبولتن موجود است.
اما فکر نمیکنم جایی سایتتون رو بلاک کنه.
اما اگر اینقدر تمایل دارید که برای یک فرومی که تازه تأسیس میخواد بشه هزینه بالای سرور رو کنید من حرفی ندارم اما بهتره برای اول کار این کار رو نکنید.
طول میکشه یه فروم واقعاً فروم بشه که بخواهید براش خرج کنید.
به نظر من اول کار خودت رو در خرج ننداز.
یک هاست یک گیگ نهایت بگیر کارت رو شروع کن و بعد اگر دیدی بازدیدت اینقدری شده که باید افزایش بدی , یک اکانت 5 گیگ و همینطور 10 گیگ.
این فرایند حداقل 1.5 سال به نظر طول میکشه.

در نهایت به مرور که توی این مدت که ذکر کردم بزرگ شد انجمنت و اینقدر برات درامد داشت از نظر تبلیغات یا حتی کاربران vip میتونید سرور مجازی بگیری یا اختصاصی که پیشنهاد میکنم اشتباه خیلی از فروم ها که مجازی میگیرند رو نکنی و اختصاصی بگیری.

در نهایت پیشنهاد میکنم آی دی منو ادد کن و توضیحاتی رو بهت بدم در مورد مدیریت فروم با توجه به تجربه ام.

موفق باشی.

Rostamiani

Active Member
راستش من الآن یک فروم دارم. ۴-۵ ماهی هم هست که راه افتاده : ariapedia.ir
و ۵-۶ تا هاست هم خریدم برای سایت هایی که درست کردم

قضیه از جایی شروع شد که یکی از دوستان که از بلو هاست فضا خریده بود بهم پیشنهاد داد از اونجا یک فضا بخرم و همه سایت ها رو توی همون فضا نصب کنم تا هم هزینه کم تری داشته باشه و هم راحت تر مدیریتشون کنم

منم تصمیم گرفتم یکی از همین فضا ها رو بخرم و برای سایت های فعلی و آینده استفاده کنم

خالا نظر شما در این مورد چیه ؟ با توجه به اینکه تا همین الآن دارم سالیانه بیشتر از ۱۵۰ هزار تومان یول هاست میدم که احتمالا بیشتر هم میشه :green:

parsaserver

Active Member
بلوهاست فضای نامحدود میده و با ایران هم شدیدا مخالفه قضیه بسته شدن سایت های ایرانی در بلو هاست معروفه !
کیفیت بلو هاست هم پایین هست .
اما در مورد شما نظر من این هست که شما نیازی به فضای نامحدود ندارید می تونید هاستی حتی با ظرفیت یک گیگ خریداری کنید ولی زمان خرید دقت کنید که ادآن دومین مورد نیاز شما و حتی الامکان نامحدود رو داشته باشه تا بتونید تمامی سایت های خودتون رو در این هاست یک گیگی هاست کنید در این صورت به جای هزینه کردن سالانه بالای 150 هزار تومان حدود 35 هزار تومان سالانه هزینه خواهید کرد .

اگر مایل باشید من می تونم این فضا رو در اختیار شما قرار بدم . با 7 روز تست رایگان و با قرارداد رسمی که کیفیت در قرارداد مزبور تضمین شده باشه

آی دی یاهوی بنده : parsaserver
موفق و پیروز باشید

قضیه از جایی شروع شد که یکی از دوستان که از بلو هاست فضا خریده بود بهم پیشنهاد داد از اونجا یک فضا بخرم و همه سایت ها رو توی همون فضا نصب کنم تا هم هزینه کم تری داشته باشه و هم راحت تر مدیریتشون کنم

منم تصمیم گرفتم یکی از همین فضا ها رو بخرم و برای سایت های فعلی و آینده استفاده کنم

خالا نظر شما در این مورد چیه ؟ با توجه به اینکه تا همین الآن دارم سالیانه بیشتر از ۱۵۰ هزار تومان یول هاست میدم که احتمالا بیشتر هم میشه :green:

parsaserver

Active Member
بابت این موضوع متاسفم چون بار اول باید به کاربر اخطار داد که فلان فایل مخرب رو از هاست پاک کنه و با یکبار خطا بستن هاست و ... کار جوانمردانه ای نیست .
وی پی اس با کیفیت هزینه بالایی داره اگر از عهده هزینه های وی پی اس بر خواهید آمد و تجربه مدیریت وی پی اس رو دارید , بله گزینه مناسبی هست .
موفق باشید

من با یکی از شرکت های ایرانی هم مشکل داشتم
یک فایل php مخرب توی هاست پیدا شده بود. نمی دونم از کجا ! ولی گفتند دامنه شما بلاک شده و دیگه نمی تونیم بهتون سرویس بدیم. پولتون رو هم پس نمی دیم !!!
پس ظاهرا اونا سرویس reseller خریده بودند :sad:

پس اگه سرور بخریم چه مجازی چه حقیقی همه چیزش دست خودمونه ؟ دیگه ما رو به هیچ دلیلی بلاک نمی کنند ؟
جایی میشناسید که مطمئن باشه و به قیمت خوبی vps بفروشه ؟

متشکرم

pasargadteam

Active Member

بلوهاست تنها چیزیش که خیلی ها رو جذف میکنه کنترل پانلش است که ظاهرش رو خودشون درست کردند و خداییش در نوع خودش جالبه و کمتر کسی این کارو کرده.

بلوهاست فضای نامحدود میده و با ایران هم شدیدا مخالفه قضیه بسته شدن سایت های ایرانی در بلو هاست معروفه !
کیفیت بلو هاست هم پایین هست .
اما در مورد شما نظر من این هست که شما نیازی به فضای نامحدود ندارید می تونید هاستی حتی با ظرفیت یک گیگ خریداری کنید ولی زمان خرید دقت کنید که ادآن دومین مورد نیاز شما و حتی الامکان نامحدود رو داشته باشه تا بتونید تمامی سایت های خودتون رو در این هاست یک گیگی هاست کنید در این صورت به جای هزینه کردن سالانه بالای 150 هزار تومان حدود 35 هزار تومان سالانه هزینه خواهید کرد .

اگر مایل باشید من می تونم این فضا رو در اختیار شما قرار بدم . با 7 روز تست رایگان و با قرارداد رسمی که کیفیت در قرارداد مزبور تضمین شده باشه

آی دی یاهوی بنده : Parsaserver
موفق و پیروز باشید

مطمئنید با یک گیگ میشه 5 یا 6 سایت رو هندل کرد؟ خود فایلهاشون و دیتابیسشون و .... همه و همه سر به 500 مگابایتی فکر کنم بکشه و سایت ها اگر بزرگ بشند مجبوره مقدار بالاتری بخره و در زمان کمی همون مقدار 150 تومن در سال رو باید خرج کنه.
این راه حلش نیست که با یک اددون دامین این کارو کنه.

عقلانیش همون خرید هاست است.
به هر حال هرکسی بخواهد سایت درست و حسابی بزنه باید از پس هزینه هاش هم بر بیاد اما این هزینه رو باید از دل خود سایت در بیاره مثل تبلیغات و ... گرفتن روی سایت ها و یا داشتن اعضا vip.

موفق باشید.

parmishost

Member
با سلام
منم با نظر parsaserver موافقم با این کار امنیت بیشتر هم دارید.گزینه های زیادی هم روبروی شماست پارمیس هاست نیز این امکان را در اختیار شما قرار می دهد.

nimafire

find / -name Support > u
متشکرم
جایی خوندم که iweb روی تعداد فایل هایی از یک نوع خاص محدودیت داره. درسته ؟

خیر.در صورتی هست که لود بالا باشه.

خب اگه iweb مشکلی نداشته باشه و قابل اعتماد باشه که از همینجا می خرم :)
تنها نگرانی من اینه که بعدا سایت رو نبندند ! ... سرور های iweb کجاست ؟

راستی ... اگه سایتی رو ببندند معمولا بک آپ سایت رو بهمون میدن یا نه ؟

در بعضی از مواقع بله. من میتونم بهتون پشتیبان را برگردانم/

nimafire

find / -name Support > u
با سلام
توی iweb به هیچ مشکلی بر نمی خورید مگر جایی که بهتون نمایندگی میده بخواد اذیتتون کنه یا خوب پشتیبانی نکنه.

iweb مگه تا حالا مشکلی داشته؟

نظر pasargadteam رو کاملا تایید می کنم
اگر از قوانینی که در سایتشون است تخطی کنید فورا می بندند و بک آپ هم نمی دن !!!
بنده چند مورد به این مشکل برخوردم در خرید خارجی برای همین توصیه می کنم که از همکاران ایرانی خرید کنید چون لااقل ایرانیها اول اخطار میدن بعد ساسپند !!! دست آخر هم حتما بک آپ میدن !!!

ممم. ببینید قوانین قوانین هست.این جا ایران هست که تبصره ایجاد میکنن و قانون را تغییرد میدهند.شما باید بر اساس قوانین فعالیت کنید.

خیلی متشکرم
در مورد iWeb هم همینطوره ؟
اگه سرویس Reseller هم بخرم بازم این مشکل هست یا نه ؟ بالاخره شرکت های ایرانی هم از همین جاها می خرن و به ما میفروشن !

متشکرم

شرکت های ایرانی سرور اختصاصی خرید میکنند .
قوانین را رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت.مر بوط به همه حا هستو نه تنها iweb

از iWeb باید سرور بخرید که اون هم دست خود شما باشه نه دیتا سنتر . وقتی از iWeb رسیلر می گیرید در واقع زیرمجموعه ای از قوانیم و AUP خود iWeb می شید .
شرکت های ایرانی رک دارن در این دیتاسنترها .

;)

من با یکی از شرکت های ایرانی هم مشکل داشتم
یک فایل php مخرب توی هاست پیدا شده بود. نمی دونم از کجا ! ولی گفتند دامنه شما بلاک شده و دیگه نمی تونیم بهتون سرویس بدیم. پولتون رو هم پس نمی دیم !!!
پس ظاهرا اونا سرویس Reseller خریده بودند :sad:

پس اگه سرور بخریم چه مجازی چه حقیقی همه چیزش دست خودمونه ؟ دیگه ما رو به هیچ دلیلی بلاک نمی کنند ؟
جایی میشناسید که مطمئن باشه و به قیمت خوبی VPS بفروشه ؟

متشکرم

ببینید فرقا نمیکنه.اگر ریپورت بدهند که مثلا شما وارز کار میکنید.مطالب aduuuult قرار میدهید یا ... باز هم سرویس شما بسته میشود.

خیلی خیلی متشکرم
شاید هم بهتر باشه از همینجا بخرم !
ولی فکر کنم آلمان به احتمال کمتری با ایران مشکل پیدا می کنه ! اگه ممکنه آدرس جایی رو که ازش خرید کردید بدید تا شاید من هم از همونجا بخرم :)

متشکرم :paint:

کانادا و iweb به هیچ عنوان با ایران مشکلی ندارد.

در هر صورت اگر مایل بودید من میتونم کار های مالی را برای خرید هر سرویسی از iweb انجام بدهم براتون.
خرید paypal هم داشتید تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.

nimafire

find / -name Support > u
با تشکر از همگی

من می خوام تو فضایی که می خرم فروم بسازم و کاربرا هم می تونند فایل های مختلف رو Attach کنند که مسلما نمیشه خیلی روشون نظارت داشت ! برای همین می ترسم سایت بیخودی بلاک بشه
الآن مشکل اصلی این هست !
ظاهرا فقط باید VPS یا Dedicate Server بخرم تا همه چی دست خودم باشه. درسته ؟

اگر میتوانید ماهانه تا 75000 تومان هزینه کنید سرور اختصاصی بگیرید و 100 درصد مستقل بشید.
تا الان من ندیدم به خاطر attach ایراد بگیرن.
معمولا به خاطر راه اندازی اپلود سنتر بوده که ایراد گرفتن و خوشبختانه توانستیم مشکل را برطرف کنیم و کاربر مجدد فعالیت خود را ادمه دهد

خوب.شما هم یکی از هزاران نفری که اشتباهی میکنند که ... پشیمانی سودی نداره.
از من و دیگر دوستان به شما توضیه. نزدیک بلو هاست نرید.

من اگر تاکید بر iweb دارم تنها این هست که میخوام سرویسی داشته باشید که از هیچ نظر مشکلی نداشته باشید.
در غیر این صورت نه سود خاصی برای من هست و نه من نماینده فروش iweb در ایران هستم.
چون شما کیفیت هزینه و امکانات را با هم در ای وب دارید.

Rostamiani

Active Member
سلام
من موضوع بلاک کردن رو از چند تا هاستینگ خارجی پرسیدم. تنها شرکتی که گفت بعد از بلاک کردن بک آپ میده iWeb بود :green:
جهت اطلاع دوستان جوابشونو اینجا می نویسم :paint:
این سوال :

کد:
Hi
I want to buy a hosting for my forum
Users can attach files in their posts and I cannot check for illegal files everyday !!!

1.Does my host will be blocked if any user attach an illegal file ?
2.Do I will be alerted before blocking ?
3.Can I have a backup of my website after blocking ?
4.Can I unblock it ?
5.I'm so apprehensive about this problem ! How can I host my forum without any problems ? What's your advice ?

Thanks a lot

اینم جواب iWeb :

کد:
Greetings,

The best way is too limit what kind of user you have and check sometime
the content they upload, if your account is about to be suspended you
will received a notice, and you can always download a backup of your
account if it's suspended.

pasargadteam

Active Member
سلام
من موضوع بلاک کردن رو از چند تا هاستینگ خارجی پرسیدم. تنها شرکتی که گفت بعد از بلاک کردن بک آپ میده iweb بود :green:
جهت اطلاع دوستان جوابشونو اینجا می نویسم :paint:
این سوال :

کد:
hi
i want to buy a hosting for my forum
users can attach files in their posts and i cannot check for illegal files everyday !!!

1.does my host will be blocked if any user attach an illegal file ?
2.do i will be alerted before blocking ?
3.can i have a backup of my website after blocking ?
4.can i unblock it ?
5.i'm so apprehensive about this problem ! How can i host my forum without any problems ? What's your advice ?

Thanks a lot

اینم جواب iweb :

کد:
greetings,

the best way is too limit what kind of user you have and check sometime
the content they upload, if your account is about to be suspended you
will received a notice, and you can always download a backup of your
account if it's suspended.

تا اونجایی که سواد نم کشیده انگلیسی من بهم کمک کرد بفهمم , آی وب گفته خودتون میتونید همیشه یک بکاپ از اکانتت تهیه کنید.
نگفته یک نسخه بهت میدم.
موفق باشی.

nimafire

find / -name Support > u
بله.
ای وب به کاربران عادی پشتیبان نمیده.اما به کاربرانی که سابقه دارند یک سری افر هایی میده .
برای همین من تاکید دارم بدید کاربرانی که سابقه دارند خرید کنند.

Rostamiani

Active Member
تا اونجایی که سواد نم کشیده انگلیسی من بهم کمک کرد بفهمم , آی وب گفته خودتون میتونید همیشه یک بکاپ از اکانتت تهیه کنید.
نگفته یک نسخه بهت میدم.
موفق باشی.

درسته . گفته خودمون بک آپ بگیریم
ولی مهم اینه که بعد از ساسپند شدن هم می تونیم این کار رو بکنیم :)
در ضمن ... کسی می دونه Suspend با Block چه فرقی داره ؟ Suspend موقتی هست یا فرقی ندارند ؟

Rostamiani

Active Member
بله.
ای وب به کاربران عادی پشتیبان نمیده.اما به کاربرانی که سابقه دارند یک سری افر هایی میده .
برای همین من تاکید دارم بدید کاربرانی که سابقه دارند خرید کنند.

چه جالب !
ممکنه در مورد چیز هایی که زیاد تر میدن کمی توضیح بدین ؟
در این صورت حساب به نام نفر دیگه ای هست ؟
راستی ... این Budget Server های iWeb حدودا چقدر سالیانه هزینه دارند ؟

متشکرم

pasargadteam

Active Member
درسته . گفته خودمون بک آپ بگیریم
ولی مهم اینه که بعد از ساسپند شدن هم می تونیم این کار رو بکنیم :)
در ضمن ... کسی می دونه suspend با block چه فرقی داره ؟ suspend موقتی هست یا فرقی ندارند ؟

معمولاً ساسبند یعنی معلق کردن به علت های مختلف مثل:
پرداخت نکردن هزینه
استفاده بیش از حد از منابع سرور و ...

اما بلاک یا لیست سیاه برای زمانهایی مثل حالا که ایرانی هستیم تحریممون میکنند.
گاهی بلاک شدن از قسمت های دیگه است کسانی میایند ایمیل زیادی از سمت سایشون ارسال میکنند توسط یکسری میل سرورها و یکسری سایتها بلاک میشند.

چه جالب !
ممکنه در مورد چیز هایی که زیاد تر میدن کمی توضیح بدین ؟
در این صورت حساب به نام نفر دیگه ای هست ؟
راستی ... این budget server های iweb حدودا چقدر سالیانه هزینه دارند ؟

متشکرم

والله دیتاسنتر ها معمولاً به همه ارائه میدهند.
مشکلی هم ندارند.
من زمانی که میخواستم سرور بگیرم به آی وب هم سر زدم کسری حجازی , ساپورت فارسیشون گفت سرور بگیری بهت سی پانل نمیدیم چون تحریم هستید اما میتونی از سرویس نمایندگیمون بگیری و اون سی پانله.
فکر نمیکنم این باشه که حتماً به یکی که کاربر غیر عادی یا هر اسمی که شما میگید بده و به عادی نده.
مگه اونی که عادی نیست رو از کجا میشناسه و بهش میده و کی اونو معرفی کرده و از عادی درش آورده؟
یکم غیر معقول است حرفتون نیما جان. البته از دید بنده.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا