خرید هاست از شرکت های خارجی

Rostamiani

Active Member
سلام
من می خوام یک سرویس هاستینگ از یکی از شرکت های خارجی بخرم ... چون ظاهرا قیمت هاشون ارزون تره و خدمات بهتری میدن :green:

تا جایی که فهمیدم شرکت های آمریکایی سایت های ایرانی رو بلاک می کنند.چه شرکت هایی با ایران مشکل ندارند ؟
می خوام ترجیحا امکان Addon Domain و Simple Script رو روی خودش داشته باشه و فضای نامحدود بده و لینوکسی باشه
اگه محدودیت خاصی هم داشت لطفا بگین

متشکرم :rose:

آخرین ویرایش:

Rostamiani

Active Member
ظاهرا سرویس های heartinternet.co.uk مناسب هستند و ظاهرا هم با ایران مشکلی نداره !
ولی اگه پیشنهاد دیگه ای دارید لطفا مطرح کنید تا مقایسه کنم

متشکرم :paint:

Rostamiani

Active Member
این سایت ها هم خیلی سرویس های خوبی میدند و ریویوو های خوبی هم ازشون دیدم :

justhostme.co.uk
unlimitedwebhosting.co.uk

کسی تا به حال از این سایت ها سرویس خریده ؟ با ایران مشکلی ندارند ؟

pasargadteam

Active Member
سلام
من می خوام یک سرویس هاستینگ از یکی از شرکت های خارجی بخرم ... چون ظاهرا قیمت هاشون ارزون تره و خدمات بهتری میدن :green:

تا جایی که فهمیدم شرکت های آمریکایی سایت های ایرانی رو بلاک می کنند.چه شرکت هایی با ایران مشکل ندارند ؟
می خوام ترجیحا امکان Addon Domain و Simple Script رو روی خودش داشته باشه و فضای نامحدود بده و لینوکسی باشه
اگه محدودیت خاصی هم داشت لطفا بگین

با درود

سایت های خارجی خرید ازشون خوبه چون ارزون هستند.
اول از همه بگم که هیچ ارزونی بی دلیل و هیچ گرانی بی حکمت نیست. (بستگی داره ارزونی و گرانی رو چی تعریف کنید.)
دوم اینکه کشور ما از تحریم تجارت های الکترونیک خیلی وقته در اومده و مشکلی ندارید در رابطه با خرید.

اما

سوم بگم که محاسن این ها:

1- ارزون بودن
2- ظاهر فریبنده به خاطر نامحدود بودند کلیه امکانات و داشتن ریسلری و مستر ریسلری.
3- نصب بودن فانتاستیکو ها یا به قول شما Simple Script ها که خود اینا یعنی باگ چون باز میزاره یکسری چیزا رو و مسائل امنیتی بعدی رو میندازه. نسخه های اونا هم انگلیسی است و در نهایت بگم که همچین هم به درد بخور نیست.

چهارم بگم که دردسر های خودشونو دارند به طور مثال:

1- از اون قوانینی که در سایتشون است تخطی کنید هیچی دیگه درجا ساسبند میکنند.
2- میگند فضا و پهنای باند نامحدوده اما بعد از یه مدت بهتون میگند شما از منابع سرور زیادی استفاده کردید و باز میگند یا برو یا حذفت میکنیم.
3- از لحاظ پشتیبانی اگر زبان انگلیسی شما خوب نباشه اذیت میشید.
4- کیفیت هاشون اکثراً پایین است و همینطور پیکربندی هاشون. مخصوصاً از لحاظ امنیت. اونا به ایرانی ها یکسریهاشون سرویس نمیدهند چون ایرانی ها رو به اسم هکر و تروجانر و ... میشناسند.
5- در موقع پرداخت حداقل 20 روز یکبارباید پرداخت کنید. نه به درخواست اونا بنا به نداشتن مشکل برای خودتون چون یهو در ایران شارژ کارتهای اعتباری خارج کشور که اونا میشه بهشون پرداخت هزینه کرد از قبیل پیپال , ویزا کارت و مستر کارت و ... یهو نایاب میشه. اونموقع است که سر موعد ساسبند و پس از سه روز حذف میکنند.
6- از لحاظ پشتیبانی هم همچین قوی نیستند و مشکل دارند. (مگر برخیشون).
7- داشتن مستر ریسلری خودش یک باگ امنیتی بزرگ است. چون مستر ریسلر یک نرم افزار است که روی سرور نصب میشه و در نهایت پر از باگ است و اگر یک مستر ریسلرزده بشه کل سرور ... میشه.

خلاصه کنم که همچین هم که فکر میکنید خوب نیست.

این سایت ها هم خیلی سرویس های خوبی میدند و ریویوو های خوبی هم ازشون دیدم :

justhostme.co.uk
unlimitedwebhosting.co.uk

کسی تا به حال از این سایت ها سرویس خریده ؟ با ایران مشکلی ندارند ؟

من جاست هاست می رو میشناسم. بد نیست.

اما اگر بتونید از :

www.hostgator.com/resellers.shtml

بهتره کیفیتش خوبه. عالی نیست. اما خوبه.

Rostamiani

Active Member
متشکرم
در مورد ارزون تر بودن فکر کنم برای اینه که سایت های ایرانی از همین سایت ها می خرند و به ما میفروشند .برای همین باید گرون تر باشه !
کسی سایتی میشناسه که این همه مشکل که گفتید نداشته باشه ؟ بالاخره خود خارجی ها از کجا هاست می خرند ؟!!!

در ضمن چند جا خوندم که بلو هاست جدیدا داره سایت های ایرانی رو می بنده.با ساپورتش که صحبت کرده بودند گفته بود خودشون مشکلی با ایران ندارند ولی باید قوانین دولتشونو رعایت کنند !
برای همین نمی خوام هاستم آمریکایی باشه :green:
لطفا سایت اروپایی و غیره معرفی کنید

خیلی خیلی متشکرم ... چیز هایی که مطرح کردید خیلی جالب بودند ... حتما دقت می کنم :rose:

nimafire

find / -name Support > u
www.hostgator.com شدیدا با ایران مشکل داره.تست شده این موضوع

اما من بهتون سرویس هاستینگ اشتراکی iweb را توصیه میکنم از کانادا.با اطمینان میگم که جزو برترین سرویس هاست.
قدرتمند ترین منیجر های دنیا در ای وب هستند.
من میتونم برای شما خرید کنم. همان طوری که برای دیگر کاربر ها انجام دادم.
هزینه ماهانه 11000 تومان هست. البته هزینه سالانه و 10 ساله با تخفیف بسیار بالایی ارایه میشه.

لیست امکانات فضایی این سرویس:

http://iweb.com/web-hosting/compare/

البته مشکلی که بوده این هست که از zend پشتیبانی نمیکنند. دلیل ان هم این هست که php ver 5.3 کلا از zend پشتیبانی نمیکنه

اگر سوالی بود لطفا در پیام خصوصی مطرح کنید

Rostamiani

Active Member
متشکرم
جایی خوندم که iWeb روی تعداد فایل هایی از یک نوع خاص محدودیت داره. درسته ؟

pasargadteam

Active Member
متشکرم
در مورد ارزون تر بودن فکر کنم برای اینه که سایت های ایرانی از همین سایت ها می خرند و به ما میفروشند .برای همین باید گرون تر باشه !
کسی سایتی میشناسه که این همه مشکل که گفتید نداشته باشه ؟ بالاخره خود خارجی ها از کجا هاست می خرند ؟!!!

در ضمن چند جا خوندم که بلو هاست جدیدا داره سایت های ایرانی رو می بنده.با ساپورتش که صحبت کرده بودند گفته بود خودشون مشکلی با ایران ندارند ولی باید قوانین دولتشونو رعایت کنند !
برای همین نمی خوام هاستم آمریکایی باشه :green:
لطفا سایت اروپایی و غیره معرفی کنید

خیلی خیلی متشکرم ... چیز هایی که مطرح کردید خیلی جالب بودند ... حتما دقت می کنم :rose:

ایرانی هایی که سرویس از سایت های خارجی میگیرند و خودشون رو نماینده اونا میکنند اگر گران بدهند مفت هم نمی ارزد چون خیلی ارزون براشون میوفته.
بنده به طور مثال حدود 220 تومان ماهانه دارم برای سرورم خرج میکنم و از یک دیتاسنتر دارم میخرم.

در مورد بلوهاست بنده اطلاعی ندارم اما قدیم هم من میخواستم برای کسی خرید کنم حدود سه سال پیش مشکل داشتند و تا میگفتم ایران هستم جلسه چت رو ترک میکرد و اصلاً نمیخواست حتی یک کلام بخونه من چی میگم.

در مورد اروپا هم بهتره توی گوگل سرچ کنید یا به گفته نیمای عزیز هم توجه کنید.

آی وب دیتاسنتر معروفی است در ذهن ایرانی ها چون یک ساپورت فارسی هم داره و کار رو راحت کرده برای خیلی ها.

Rostamiani

Active Member
خب اگه iWeb مشکلی نداشته باشه و قابل اعتماد باشه که از همینجا می خرم :)
تنها نگرانی من اینه که بعدا سایت رو نبندند ! ... سرور های iWeb کجاست ؟

راستی ... اگه سایتی رو ببندند معمولا بک آپ سایت رو بهمون میدن یا نه ؟

آخرین ویرایش:

pasargadteam

Active Member
خب اگه iweb مشکلی نداشته باشه و قابل اعتماد باشه که از همینجا می خرم :)
تنها نگرانی من اینه که بعدا سایت رو نبندند ! ... سرور های iweb کجاست ؟

راستی ... اگه سایتی رو ببندند معمولا بک آپ سایت رو بهمون میدن یا نه ؟

iweb برای کاناداست.
والله از اینکه بکاپ بده یا نده بستگی به دیتاسنترش داره یک دیتاسنتر نمیده یکی میده.
ولی با وجود داشتن ساپورت فارسی ای که داره فکر نمیکنم ببنده و اگر ببنده بکاپ باید بده چون معتبر هم هست.

این نظر شخصی منه. نیما خان فکر کنم بهتر میتونه راهنماییتون کنه.

parmishost

Member
با سلام
توی iweb به هیچ مشکلی بر نمی خورید مگر جایی که بهتون نمایندگی میده بخواد اذیتتون کنه یا خوب پشتیبانی نکنه.

parsaserver

Active Member
نظر pasargadteam رو کاملا تایید می کنم
اگر از قوانینی که در سایتشون است تخطی کنید فورا می بندند و بک آپ هم نمی دن !!!
بنده چند مورد به این مشکل برخوردم در خرید خارجی برای همین توصیه می کنم که از همکاران ایرانی خرید کنید چون لااقل ایرانیها اول اخطار میدن بعد ساسپند !!! دست آخر هم حتما بک آپ میدن !!!

با درود

سایت های خارجی خرید ازشون خوبه چون ارزون هستند.
اول از همه بگم که هیچ ارزونی بی دلیل و هیچ گرانی بی حکمت نیست. (بستگی داره ارزونی و گرانی رو چی تعریف کنید.)
دوم اینکه کشور ما از تحریم تجارت های الکترونیک خیلی وقته در اومده و مشکلی ندارید در رابطه با خرید.

اما

سوم بگم که محاسن این ها:

1- ارزون بودن
2- ظاهر فریبنده به خاطر نامحدود بودند کلیه امکانات و داشتن ریسلری و مستر ریسلری.
3- نصب بودن فانتاستیکو ها یا به قول شما Simple Script ها که خود اینا یعنی باگ چون باز میزاره یکسری چیزا رو و مسائل امنیتی بعدی رو میندازه. نسخه های اونا هم انگلیسی است و در نهایت بگم که همچین هم به درد بخور نیست.

چهارم بگم که دردسر های خودشونو دارند به طور مثال:

1- از اون قوانینی که در سایتشون است تخطی کنید هیچی دیگه درجا ساسبند میکنند.
2- میگند فضا و پهنای باند نامحدوده اما بعد از یه مدت بهتون میگند شما از منابع سرور زیادی استفاده کردید و باز میگند یا برو یا حذفت میکنیم.
3- از لحاظ پشتیبانی اگر زبان انگلیسی شما خوب نباشه اذیت میشید.
4- کیفیت هاشون اکثراً پایین است و همینطور پیکربندی هاشون. مخصوصاً از لحاظ امنیت. اونا به ایرانی ها یکسریهاشون سرویس نمیدهند چون ایرانی ها رو به اسم هکر و تروجانر و ... میشناسند.
5- در موقع پرداخت حداقل 20 روز یکبارباید پرداخت کنید. نه به درخواست اونا بنا به نداشتن مشکل برای خودتون چون یهو در ایران شارژ کارتهای اعتباری خارج کشور که اونا میشه بهشون پرداخت هزینه کرد از قبیل پیپال , ویزا کارت و مستر کارت و ... یهو نایاب میشه. اونموقع است که سر موعد ساسبند و پس از سه روز حذف میکنند.
6- از لحاظ پشتیبانی هم همچین قوی نیستند و مشکل دارند. (مگر برخیشون).
7- داشتن مستر ریسلری خودش یک باگ امنیتی بزرگ است. چون مستر ریسلر یک نرم افزار است که روی سرور نصب میشه و در نهایت پر از باگ است و اگر یک مستر ریسلرزده بشه کل سرور ... میشه.

خلاصه کنم که همچین هم که فکر میکنید خوب نیست.

من جاست هاست می رو میشناسم. بد نیست.

اما اگر بتونید از :

www.hostgator.com/resellers.shtml

بهتره کیفیتش خوبه. عالی نیست. اما خوبه.

Rostamiani

Active Member
نظر pasargadteam رو کاملا تایید می کنم
اگر از قوانینی که در سایتشون است تخطی کنید فورا می بندند و بک آپ هم نمی دن !!!
بنده چند مورد به این مشکل برخوردم در خرید خارجی برای همین توصیه می کنم که از همکاران ایرانی خرید کنید چون لااقل ایرانیها اول اخطار میدن بعد ساسپند !!! دست آخر هم حتما بک آپ میدن !!!
خیلی متشکرم
در مورد iWeb هم همینطوره ؟
اگه سرویس Reseller هم بخرم بازم این مشکل هست یا نه ؟ بالاخره شرکت های ایرانی هم از همین جاها می خرن و به ما میفروشن !

متشکرم

parsaserver

Active Member
از iWeb باید سرور بخرید که اون هم دست خود شما باشه نه دیتا سنتر . وقتی از iWeb رسیلر می گیرید در واقع زیرمجموعه ای از قوانیم و AUP خود iWeb می شید .
شرکت های ایرانی رک دارن در این دیتاسنترها .

خیلی متشکرم
در مورد iWeb هم همینطوره ؟
اگه سرویس Reseller هم بخرم بازم این مشکل هست یا نه ؟ بالاخره شرکت های ایرانی هم از همین جاها می خرن و به ما میفروشن !

متشکرم

pasargadteam

Active Member
خیلی متشکرم
در مورد iweb هم همینطوره ؟
اگه سرویس reseller هم بخرم بازم این مشکل هست یا نه ؟ بالاخره شرکت های ایرانی هم از همین جاها می خرن و به ما میفروشن !

متشکرم

ببینید هیچ چیزی صد در صد نیست.
ممکنه دوباره فردا بیایند و بگند که طبق قانون فلان تجارت از هر نوعش با ایران و ایرانی ممنوع.
جسارت نباشه ولی پیشنهاد میکنم شمایی که توانایی خرید سرور رو ندارید یا دارید اما به خاطر اول کار بودن نمیخواهید بخرید , از داخل ایران که سایتهایی که هستند و سرویس نمایندگی میدهند رو یکی انتخاب کنید و ازشون سرویس بگیرید.
شاید بیراه نباشه که این ضربالمثل رو یاد اور بشم که سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند.
وقتی چیزی مشخص نیست پیشنهاد میکنم که خودتون رو توی دلشوره و اضطراب نندازید.

در مورد قسمت دوم سوالتون همه کسانی که در کار هاستینگ هستم هم شرکت نیستند.
عذرخواهی میکنم اما هر کس از ننه اش قهر کرده و سنش 16 یا 17 سالشه و خوشش اومده از یک قراردادی که با یک شرکت هاستینگ بسته میاد و میگرده و یک ریسلری از خارج میگیره قافل از اینکه نمیدونه پشتیبانی هم داره که باید انجام بده و نتونه مشکل برای خودش و کاربرانش پیش میاد و در نتیجه ول میکنه و میره.
بنده از Iweb نخریدم چون موقع خرید گفتند باید یک سال رو یک جا پرداخت کنی برای خرید سرور اختصاصی منم همچین حماقتی رو نمیکنم که پول رو یکجا بدم مخصوصا اونا کانادا و منم ایران و ایرانم که تحریم و ...
پس رفتم و از یک دیتاسنتر آلمانی خریدم و راضی هم هستم.
کمی ارزونتر اما دو برابر تا سه برابر سخت افزار بالاتر. چون معروف نیست ولی ای وب معروفه بین ایرانیان و ...

به هر حال به تجربیات توجه کنید بهتره براتون عزیز دل من.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Rostamiani

Active Member
از iWeb باید سرور بخرید که اون هم دست خود شما باشه نه دیتا سنتر . وقتی از iWeb رسیلر می گیرید در واقع زیرمجموعه ای از قوانیم و AUP خود iWeb می شید .
شرکت های ایرانی رک دارن در این دیتاسنترها .
من با یکی از شرکت های ایرانی هم مشکل داشتم
یک فایل php مخرب توی هاست پیدا شده بود. نمی دونم از کجا ! ولی گفتند دامنه شما بلاک شده و دیگه نمی تونیم بهتون سرویس بدیم. پولتون رو هم پس نمی دیم !!!
پس ظاهرا اونا سرویس Reseller خریده بودند :sad:

پس اگه سرور بخریم چه مجازی چه حقیقی همه چیزش دست خودمونه ؟ دیگه ما رو به هیچ دلیلی بلاک نمی کنند ؟
جایی میشناسید که مطمئن باشه و به قیمت خوبی VPS بفروشه ؟

متشکرم

Rostamiani

Active Member
ببینید هیچ چیزی صد در صد نیست.
ممکنه دوباره فردا بیایند و بگند که طبق قانون فلان تجارت از هر نوعش با ایران و ایرانی ممنوع.
جسارت نباشه ولی پیشنهاد میکنم شمایی که توانایی خرید سرور رو ندارید یا دارید اما به خاطر اول کار بودن نمیخواهید بخرید , از داخل ایران که سایتهایی که هستند و سرویس نمایندگی میدهند رو یکی انتخاب کنید و ازشون سرویس بگیرید.
شاید بیراه نباشه که این ضربالمثل رو یاد اور بشم که سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند.
وقتی چیزی مشخص نیست پیشنهاد میکنم که خودتون رو توی دلشوره و اضطراب نندازید.

در مورد قسمت دوم سوالتون همه کسانی که در کار هاستینگ هستم هم شرکت نیستند.
عذرخواهی میکنم اما هر کس از ننه اش قهر کرده و سنش 16 یا 17 سالشه و خوشش اومده از یک قراردادی که با یک شرکت هاستینگ بسته میاد و میگرده و یک ریسلری از خارج میگیره قافل از اینکه نمیدونه پشتیبانی هم داره که باید انجام بده و نتونه مشکل برای خودش و کاربرانش پیش میاد و در نتیجه ول میکنه و میره.
بنده از Iweb نخریدم چون موقع خرید گفتند باید یک سال رو یک جا پرداخت کنی برای خرید سرور اختصاصی منم همچین حماقتی رو نمیکنم که پول رو یکجا بدم مخصوصا اونا کانادا و منم ایران و ایرانم که تحریم و ...
پس رفتم و از یک دیتاسنتر آلمانی خریدم و راضی هم هستم.
کمی ارزونتر اما دو برابر تا سه برابر سخت افزار بالاتر. چون معروف نیست ولی ای وب معروفه بین ایرانیان و ...

به هر حال به تجربیات توجه کنید بهتره براتون عزیز دل من.

موفق باشید.

خیلی خیلی متشکرم
شاید هم بهتر باشه از همینجا بخرم !
ولی فکر کنم آلمان به احتمال کمتری با ایران مشکل پیدا می کنه ! اگه ممکنه آدرس جایی رو که ازش خرید کردید بدید تا شاید من هم از همونجا بخرم :)

متشکرم :paint:

pasargadteam

Active Member
من با یکی از شرکت های ایرانی هم مشکل داشتم
یک فایل php مخرب توی هاست پیدا شده بود. نمی دونم از کجا ! ولی گفتند دامنه شما بلاک شده و دیگه نمی تونیم بهتون سرویس بدیم. پولتون رو هم پس نمی دیم !!!
پس ظاهرا اونا سرویس Reseller خریده بودند :sad:

پس اگه سرور بخریم چه مجازی چه حقیقی همه چیزش دست خودمونه ؟ دیگه ما رو به هیچ دلیلی بلاک نمی کنند ؟
جایی میشناسید که مطمئن باشه و به قیمت خوبی VPS بفروشه ؟

متشکرم

خب اون که ظاهراً نه باطناً ریسلر بوده و حتی زحمت به خودش نداده بوده که از دیتاسنترش بخواهد که با مدرک اینو به شما هم ثابت کنه و همینطور بیاید یه تلاشی بکنه برای اینکه سایتتون باز بشه.

در مورد VPS بارها من توضیح دادم در همین انجمن که به درد نمیخوره.
تنها وی پی اس به درد کسی میخوره که میخواهد یک سایت رو تکی بیاره بالا نه چندتا سایت روی یک وی پی است.
ویندوزیش هم به درد دانلود و بعد انتقال به کامپیوتر میخوره. که اونم باید بلد باشی وگرنه هیچی.
VPS ها حتی 10% سرعت یک سرور اختصاصی هم ندارند و از مدام باید ریبوت کنی چون هنگ میکنه.
چون طرف یک سرور میخره هم مجازی ساز روش نصب میکنی و هم میخواهد هاست اشتراکی بدهد و در نتیجه خیلی قاطی میکنه.

در مورد سرور اختصاصی هم گوناگونه .
مثلا در webhostingtalk ایران خیلی ها با XLhost مشکل داشتند که بلاکشون کرده و یا سرور رو بسته چون اسپم ارسال کردند نمیدونم به اونا چه ربطی داره که ببندند.

در هر حال توضیحات تکمیلی و ... خواستید در خدمتم. اطلاعات تماس در امضام هست.

تماس بگیرید براتون توضیحات کاملتر دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا