خريد سيستم تا سقف 1.400.000 تومن

javad online

Active Member
سلام
قصد خريد كيس دارم تا قيمت 1300 تا 1400 تومن
بخش سخت افزار خيلي گشتم و قطعات زير رو انتخاب كردم
CPU:Intel Core i7-2600K
Main: ASUS P8p67 Z68 Pro
RAM:Corsair Vengeance 2*4GIG Dual Channel 1600
VGA: nvidia gtx460 1G
HDD: ?
Power: Thermaltake TR2 Bronze 700w
Case: Green X3

چنتا سوال دارم
1- براي گرافيك خيلي تو سايت گشتم و خوندم. هدفم از خريد سيستم بيشتر براي كارهاي سه بعدي و رندر با ويري هستش و كنارش هم بازي يعني 70به 30
با اين حساب كارت گرافيك بهتري از كارت بالا تا قيمت 250 در نظر دارين پيشنهاد بدين.
نكته اي كه برام مهمه اينكه آيا با كارت گرافيك بالا ميتونم فيلم هاي سه بعدي يا بازيهاي سه بعدي داشته باشم.( به فرض اينكه بقيه قطعات لازمه سه بعدي رو داشته باشم)
2- براي هارد WD CaviarBlack 1000 Sata 3 7200 RPM خيلي پيشنهاد دادن ولي توي يه پستي آقا عارف گفتند (الان تو چندتا سایت دیدم و گفته خاویار بلک نخرید.صدای زیاد داره قیمت بالا کارایی متوسط!!) با اين نظر پيشنهاد شما براي هارد چيه؟
3- رم بالا فكر كنم سخت بشه گيرآورد ميخواستم بدونم از كجا ميشه تهيه كرد؟
4- به نظرتون 700 وات براي پاور زياده؟ چند باشه خوبه.

كسي هم از قيمتهاي قطعات بالا اطلاع داره بگه
لطفا راهنمايي كنيد
:rose:

rezaoptic

Well-Known Member
من نظرم اینکه اگه CPU AMD انتخاب کنی به صرفه تره مخصوصا با این آخرین معماری که بیرون داده از اینتل هم کارایش بهتره.
سوال اولت:نظری ندارم
سوال دومت:من خودم هاردم وسترن دیجیتال 1ترابایت هست اصلا ازش صدا در نمیاد.پیشنهادم همین وسترن
سوال سومت:انتخاب خوبی کردی اگه تو تهران زندگانی میگزرونی بری ولیعصر پاساژ ایران 100% میتونی پیدا کنی.
سوال چهارمت:اگه کارت گرافیکت برشقشو جدا بگیره خوبه وگر نه زیاده.
برای قیمت های روز هم میتونی بری به سایت زیر قیمت های روز رو دستت بیاد البته اگه خودت بری همین پاساژی که گفتم زیر قیمت این سایت هم میتونی بخری.
رایان صبا

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
1- براي گرافيك خيلي تو سايت گشتم و خوندم. هدفم از خريد سيستم بيشتر براي كارهاي سه بعدي و رندر با ويري هستش و كنارش هم بازي يعني 70به 30

سلام.به نظرم 460 خوب نیست.چون نسل قبل هست بسیارداغ و گرم.
از نظر من اگه پولت میرسه gtx 550 ti یا gtx 560 ti بگیر.چون نسلش از gtx 580‌جدید تر هست.خنکتر و ایده آل تر
نكته اي كه برام مهمه اينكه آيا با كارت گرافيك بالا ميتونم فيلم هاي سه بعدي يا بازيهاي سه بعدي داشته باشم.( به فرض اينكه بقيه قطعات لازمه سه بعدي رو داشته باشم)

آره بابا الان کارت های 100 تومنی هم 3 بعدی رو ثاپورت میکنن.

2- براي هارد wd caviarblack 1000 sata 3 7200 rpm خيلي پيشنهاد دادن ولي توي يه پستي آقا عارف گفتند (الان تو چندتا سایت دیدم و گفته خاویار بلک نخرید.صدای زیاد داره قیمت بالا کارایی متوسط!!) با اين نظر پيشنهاد شما براي هارد چيه؟
واو ننه نه نه نه خاویار بلک اینها مزخرف هستن.اصلا دنبالش نرو.هم تو بنچ مارک ها نمره بد آوردن هم اینکه گرون هست.
بهترین انتخاب من دیروز از تهران قیمت گرفتم هارد 3 ترا بایت سیگبت باراکودا ایکس تی هست.تو بازار ندارن.از خود خود نمایندگی رسمی سی گیت قیمت گرفتم.
خوبیش اینه 2 سال گارنتی داره و یه سری زلم زیمبو دیگه.
قیمتش 270 هست.به نظرم ارزش داره.چون سه بعدی کار هستی و فیلم و اینها 3 ترا بایت خوبه.جالب اینجاست طبق مقاله ای که پِژمان درست کرد هاردهای 3 ترا بایت سرعت استثنائی دارن

3- رم بالا فكر كنم سخت بشه گيرآورد ميخواستم بدونم از كجا ميشه تهيه كرد؟

واسه من راحت گیراومد.باور کن.بیا قائمشهر سفارش بده!!

4- به نظرتون 700 وات براي پاور زياده؟ چند باشه خوبه.
آره چون از 600 تا 700 اختلاف قیمت اگه زیاد نیست 700 بگیر.اما اگه زیاده همین 600 کامل جواب گو هست.

من نظرم اینکه اگه cpu amd انتخاب کنی به صرفه تره مخصوصا با این آخرین معماری که بیرون داده از اینتل هم کارایش بهتره.
قراره این سی پی یو عملا وسط های سمپتامبر آزاد بشه و معلوم نیست که ایران میاد ونکته دیگه که تو ایران چقدر ارائه میشه!!

javad online

Active Member
يه سوال ديگه ميخوام به سوال هام اضافه كنم :
5-كارت گرافيك بالا يعني gtx 560 ti و gtx 460 ‌هGaming هستن يا نهWorkstation هستن؟
ايا با كارت هاي Workstation مثل کوادرو نميشه باهاشون بازي كرد و يا اينكه بهينه شدن براي نرم افزارهايي مثل max 3D و در كنارش هم بازي.
در نهايت اينكه براي كيس بالا با توجه به توضيحاتي كه دادم چه كارت گرافيكي ببندم ؛ gtx يا كوادرو تا قيمت 250تومان؟:rose:

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کارت های GTX 560 ti دارای 384 تا هسته ی CUDA هست که این خیلی خوبه. کارت 550 ti هم 192 تا کودا داره.
کارت ورک استیشن 250 تومنی خوب وجود نداره. حد اقل 400 تومن برای Quadro 600 باید بدین. فکر نکنم انجین Mercury شرکت Adobe رو ساپورت کنه. تا اون جا که من می دونم این انجین رو کوادرو های بالای 600 ساپورت می کنن.
نظر بنده اینه که اگه Adobe کار نیستین، کوادرو 600 نگیرین. مگه این که بخواین 900 تومن هزینه کنین که این بحثش جداست. می شه یه کوادرو 2000 گرفت. البته اگه بشه از دبی بیارین، با 900 تومن احتمالا می شه کوادرو 4000 گرفت. اما پیشنهاد من GTX 560ti هست
مادر بورو رو هم باید با چیپست نسل جدید اینتل یعنی Z68 بگیرین که میشه این:ASUS P8Z68-V Pro مارد بوردی به نام ASUS P8P67 Z68 وجود نداره. این مادر بورد Quad-GPU SLI and Quad-GPU CrossFireX Support! هم داره. یعنی می تونین دوتا کارت GTX 590 یا Radeon 6990 روش سوار کنین. هر کدوم از این کارت ها دارای دو تا GPU هستن که دو تا از این کارت ها با هم جمع بشن می شه SLI یا کراس فایر 4 تایی (Quad)!!!

javad online

Active Member
با توجه با توضيحات دوستان بعضي از قطعات رو تغيير دادم

CPU:Intel Core i7-2600K
Main: ASUS P8p67
RAM:Corsair Vengeance 2*4GIG Dual Channel 1600
VGA: nvidia gtx560 ti
HDD: ?
Power: Thermaltake TR2 Bronze 600w
Case: Green X3

حالا 2 سوال ديگه
1- با نظر به اينكه گرافيك رو تغيير دادم (البنه با گرافيك قبلي آقا عارف گفته بودند جواب ميده) و همچنين اختلاف قيمت Thermaltake 600 با700 Thermaltake زياده چيزي حدود 60تومان آيا Thermaltake 600 جواب گو هستش؟
2- يه هارد كه از sata3 ثاپورت بشه 1 ترا هم باشه پيشنهاد كنيد؟به غير از اين wd caviarblack 1000 sata 3 7200 rpm
آقا عارف پيشنهاد خوبي دادن ولي قيمتش زياد بود:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
هارد f3 sumsung پر سرعت ترین هارد موجود در بازاره ( جدا از ssd ها ) قیمته 1 ترا چیزی حدوده 68 تومنه

در مورد پاور هم اگه 600 real باشه جوابگو کار شماست

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

هارد f3 sumsung پر سرعت ترین هارد موجود در بازاره ( جدا از ssd ها ) قیمته 1 ترا چیزی حدوده 68 تومنه
آقا مجید. می شه مشخصاتش رو بذارین و همچنین جایی که می شه اونو خرید.
دور این هارد چنده؟

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مثل این که P8P67 با کارت های AMD بیشتر مچ هست. چون تو تکنولوژی چند کارته، فقط Cross Fire ساپورت می کنه. پس نشون می ده که یکمی بیشتر با اون مچه. اگه می تونین، P8P67-pro و یا P8Z68 V Pro بگیرین.
http://rayansaba.com/index.php?productID=5042
http://rayansaba.com/index.php?productID=5041
http://rayansaba.com/index.php?productID=5438
http://rayansaba.com/index.php?productID=5439

javad online

Active Member
سلام دوستان
يعني با توجه به اينها

ASUS - P8Z68-V PRO
[Multi-GPU Suppor : Supports NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Technology
Supports AMD Quad-GPU CrossFireX™ Technology
Supports LucidLogix® Virtu™ Technology

P8P67
[[Multi-GPU Suppor : Supports ATI® Quad-GPU CrossFireX™ Technology

سوال
1- يعني P8P67 كارت GTX 560Ti رو ثاپورت نميكنه ؟ درست متوجه شدم؟
2- اختلاف قيمت GeForce GTX 560Ti با GeForce GTX 560 چيزي حدود 60 تومانه فرقشون در چي هستش؟
3- آقاي Majid CG هارد خوبي رو پيشنهاد دادند حالا نظرتون راجب هارد Seagate-SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb buffer چي هستش ؟ قيمتش 105 تومان هستش

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
1.دلیلی نداره ساپورت نکنه

2.اختلاف 560 با 560ti زیاده کارایی دومی بالاتره

3.اینم خیلی خوبه ولی من نظرم همون f3 هست خیلی بهتره میتونی دو تا بگیری با هم رید کنی سرعتشون بالاترم میره البته قیمتش زیاد میشه

میشه 140 همین سیگیت هم خوبه اگه بگیری مدل باراکودا هست دیگه؟

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقا مجید. گفتن هاردش SATA2 هستش.
هارد های جدید همه SATA3 هستن. چرا SATA2؟
طبق بنچمارک سایت تامز هاردویر، (واسه حدودا یکی دو ماه پیشه فکر کنم) بهترین هارد، Seage Barracuda 1TB SATA3 7200rpm هست.

javad online

Active Member
سلام باركودا هستش
Barracuda® Green SATA 6Gb/s 2TB Hard Drive
ST2000DL003

چون قيمتش Seagate-SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb buffer مناسبه ترجيح دادم به sata3 .شنيدم كه در هاردهاي مكانيكي ،sata3 زياد تو سرعتشون تاثير نداره بيشتر به درد SSD خوردش .

حالا قيمتش Seage Barracuda 1TB SATA3 7200rpm چقدر ميشه؟

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
اونم حدود 70 باید باشه یکم بالا پایین

کلا من بهت پیشنهاد میکنم توی هارد زیاد وسواس به خرج نده

کلا هارد کندترین قطعه ی کامپیوتره به غیر از هاردهای ssd

این هاردی که انتخاب کردی هارد خوبیه همینو بخر

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خودم حدودا 2 سال پیش باراکودا ساتا 2 خریدم. نمیدونم دور هارد چنده. با یه نرم افزار دیدم نوشته 5900
ولی کارش خدا رو شکر عالیه. سرعت: 36 مگابایت بر ثانیه.

جدیدترین ارسال ها

بالا