خروجيpowerpoint با php

miladmovie

Active Member
قضیه خیلی جالب شد هرچی تونی اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم به غیر از یک نفر که چنین سوالی کرد بود

mostafa1357

New Member
سلام
سوال قبلي منوكه پاسخ ندادين. اگه ممكنه اين سوالو جواب بدين.
مي خوام با php يه فايل word كه توش جدول (Table) داره درست كنم.

mazoolagh

Active Member
mostafa1357 گفت:
سلام
سوال قبلي منوكه پاسخ ندادين. اگه ممكنه اين سوالو جواب بدين.
مي خوام با php يه فايل word كه توش جدول (Table) داره درست كنم.
اين تيپ سوالها رو معمولا كسي هم اگر بلد باشه يا اصلا جواب نميده يا يك مبلغي ميگيره و خودش با كد رمز شده انجام ميده. در هر صورت فوت و فن كار رو ياد نميده!

mostafa1357

New Member
سلام
حالا شما جزو كدوم دسته هستي؟ بلد نيستي يا پول مي خواي اگه مي توني قيمت را بگو

golden

Member
ببین عزیز جان ...
تا حالا که من یه سری function که برای خروجی word و یا powerpoint طراحی شده باشه ندیدم ( اما در مورد pdf هست و همه هم استفاده می کنند) اما این امکان وجود داره که یه بنده خدایی یه class برای این قضیه نوشته باشه. حالا شم یه سری به سایت های ارائه دهنده class های رایگان مثل phpclasses.org بزن و اگه پیدا نشد باید بری و یه سری به document های microsoft بزنی و ساختار فایل های word را ببینی و بعد شروع کنی و خودت اون class را بسازی.

اما قبلش اینم بگم که اگه تحصیلات دانشگاهی در زمینه مهندسی نرم افزار نداری سراغ این کار نرو.

mostafa1357

New Member
golden گفت:
ببین عزیز جان ...
تا حالا که من یه سری function که برای خروجی word و یا powerpoint طراحی شده باشه ندیدم ( اما در مورد pdf هست و همه هم استفاده می کنند) اما این امکان وجود داره که یه بنده خدایی یه class برای این قضیه نوشته باشه. حالا شم یه سری به سایت های ارائه دهنده class های رایگان مثل phpclasses.org بزن و اگه پیدا نشد باید بری و یه سری به document های microsoft بزنی و ساختار فایل های word را ببینی و بعد شروع کنی و خودت اون class را بسازی.

اما قبلش اینم بگم که اگه تحصیلات دانشگاهی در زمینه مهندسی نرم افزار نداری سراغ این کار نرو.
سلام عزيز جان
خواستم براي اطلاع شما عرض كنم اين كلاس قبلا ساخته شده و در help مربوط به php هم آمده است. اما سوال من يه چيز ديگه بود.
من اين كلاس را بلدم اما روش درج جدول را نمي دانم اگر كسي بلده به من كمك كنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا