خدمات وب لاگ نه 1 دونه واسه خودت

Miladz

Member
دوستان از وب نگار و چند تاي ديگه از اين مديريت ها كه گفته بودين رو استفاده كردم اما من مي خوام مثلا www.bandarblog.com رو بالا بيارم و مي خوام كه به يوزر وب لاگ بدم نه اين كه فقط 1 وبلاگ مخصوص خودم داشته باشم
اگه قرار آدم هاست و دامنه بگيره كه 1 وبلاگ روش نصب كنه خب چه كاريه مي ره از 1 سايت 1 بلاگ مي گيره
لطفا اگه همچين چيزي وجود داره اسم يا لينك داونلودش رو بدين حالا چه فارسي شده باشه چه انگليسي چه تركي چه كردي چه افغاني و يا اسپانيايي
منتظر جوابم

d@nial

Well-Known Member
اگر منظورتون سیستمهای میزبانی وبلاگ مانند سایتهای mihanblog و یا ... هست

بهتره یه جستجو تو همین انجمن بکنید، بارها تکرار شده

Miladz

Member
درسته دیدم اما جواب خوبی نگرفتم اکثر سوال ها و جواب ها تکراری بود گفتم 1 پست بدم شاید فرشتگان آسمانی از اون بالا نگاهی بکنند

Ghamnevis

Well-Known Member
Miladz گفت:
درسته دیدم اما جواب خوبی نگرفتم اکثر سوال ها و جواب ها تکراری بود گفتم 1 پست بدم شاید فرشتگان آسمانی از اون بالا نگاهی بکنند
سه تا سيستم سراغ دارم..
دو تاش رايگان نيست.. يكيش همين بلاگ هاستر كه دوست قبلي لينك داد..
يكي ديگه كه خيلي كاملتر از اون هستش و ساب دامين را هم بصورت مجازي ايجاد نميكنه و البته انگيليسي هستش...

سومي هم كاملا رايگان و خوب هستش (حداقل از بلاگ هاستر خيلي بهتره) و كاملا هم فارسي شده...
با اجازه يكي دو تا از بچه ها و تيم فارسي كننده اش ميذارمشون بعدا !

Miladz

Member
مرسی دوست عزیز حتما هر چه شریع تر لینک هر کدوم رو که می تونی بگذار که همه دوستان حال رو به حولی بدن

Ghamnevis

Well-Known Member
Miladz گفت:
مرسی دوست عزیز حتما هر چه شریع تر لینک هر کدوم رو که می تونی بگذار که همه دوستان حال رو به حولی بدن
شما كه تا الآن صبر كرديد :) يك مقدار ديگه هم روش...

براي نمونه هم اگر فرصت شد روي هاستم نصب ميكنم يا ميدم كامي نصب كنه تا ببينيد :) هر سه نسخه را هم كاملا رايگان براتون ميزاريم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا