mfsh_1369
Member
خداحافظ
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=524636#post524636فقط امیدوارم این انجمن از این شرایطی که داره خارج شه
و يه واقعيت رو بگم كه قسمت فلش واقعا مديريت ضعيفي داره اصلا مديرش فعال نيست . اگه صفير هم نباشه كه ديگه هيچي
اما تو گرافيك پيكسلي واقعا مديريت فعال و قوي اي داره و مدير كل شدن ماندا خانم هم حقش بود .
فقط امیدوارم این انجمن از این شرایطی که داره خارج شه
نوید یه شهر دیگه دانشجو ئه
من هم گفتم اگه اون نبود الان معلوم نبود وضعيت چطوري مي شدصفير(کیارش) بنده خدا هم که دائمن توی فروم ئه و به بچه ها کمک می کنه
لول چرا توی نقل قول ام دخل و تصرف می کنی :دیصفير(کیارش) بنده خدا هم که دائمن توی فروم ئه و به بچه ها کمک می کنه
اگه به نظرت من فعال نیستم
خوب حتما نیستم این نظر تو هست
و من در سدد بر میام که بتونم از دید تو هم فعال باشم ...
من تمام انتقادارو میپذیرم ممنون
یهنی با می بودی آیا؟
يه واقعيت رو بگم كه قسمت فلش واقعا مديريت ضعيفي داره اصلا مديرش فعال نيست . اگه صفير هم نباشه كه ديگه هيچي
البته در همه انجمن ها قسمتي با نام مباحث آموزشي و مقالات هست كه تو انجمن فلش بايد مقالات انجا قرار بگيرند و به قول شما قفل هم نبايد بشنواي ترور گفت:فروم رو با بخش مقالات سایت اشتباه نگیرند چون مجید آنلاین یک بخش هم تویی صفحه اصلی سایت بعنوان مقالات داره و شما و سایر دوستان می تونید مقاات مفید خودتون رو در اونجا ثبت کنید چون فروم محل این کار نیست
و فكر كنم اينكه كه چي كجا نوشته بشه قسمتي از نظم به حساب ميادهمان گفت:مسولیت یک مدیر بیشتر حفظ نظم و مقرررات در فروم
الان يعني چي ؟ مدير اين انجمن اطلاعاتش كمه ؟ نگو تو رو خدا . مي كي گفتم ؟همان گفت:مدیر فروم اهمیتی نداره اطلاعاتش زیاد باشه تا بخواد مدیر بشه
نظر لطف تون ه . به هر حال اين وظيفه شماست كه به ما ياد آوري كنيد . اما به نظرم اگه يه همچنين حاشيه هايي فقط و فقط براي يك بار به درستي حل و فصل شن ديگه همچين مشكلاتي پيش نخواهد آمد. الان شما به انجمن اصول صفحه آرايي يه نظر بندازين و ببنين به همين حاشيه چه اهميت داده مي شه و حاشيه بحث تاپيك ه !مدير (كيارش) گفت:پست ها فقط بع علت به حاشه کشیده شدن بسته میشن
این مبحث که خودش تو حاشیس
اقا ما غلط كرديم اينو گفتيم . ما ... خرديم . خوبه . حالا ما هزار تا چيز گفتيم . همه ور مي دارن اين يه جمله رو نقل قول مي كننحسين گفت:قسمت فلش واقعا مديريت ضعيفي داره و اصلا مديرش فعال نيست
و بعدش من گفتمكيارش گفت:به نظرت من فعال نیستم
خوب حتما نیستم
همتونو عشقهحسين گفت:نه خوشم اومد . داري نشون مي دي كه فعالي .
عادل جان فکر نکنم کار درستی باشه اینجوری و با این لحن درباره ی یک مدیر صحبت کنید.شما هیچ وقت به کیارش پیغام خصوصی زدین و مساله رو باهاش در میون گذاشتید و نتیجه ای نگرفتین که حالا موضوع رو به این صورت و به شکل عمومی مطرح می کنید؟مدیر جدید این بخش ه آقاقی کیارش که من تا جایی که دیدم تویی هر تایپیک در مورد Shift+X صحبت می کنند اطلاعاتی ندارم ولی یک توصیه بهشون دارم اگه علاقه به درج مقالات آموزشی دارند بهتره فروم رو با بخش مقالات سایت اشتباه نگیرند چون مجید آنلاین یک بخش هم تویی صفحه اصلی سایت بعنوان مقالات داره و شما و سایر دوستان می تونید مقاات مفید خودتون رو در اونجا ثبت کنید چون فروم محل این کار نیست که یک تایپیک با محتوای یک پست باز بشه و بعد قفلش کنند
کسی نیست که از انتقاد سازنده بدش بیاد.قول مي دم اگه خواستم به فعاليتهام تو انجمن ادامه بدم از اين بعد در مورد اداره سايت هيچ انتقادي نكنم تا كسي ناراحت نشه و اين رو به حساب بي ادبي من نگذاريد
اين هم آخرين انتقاد و پيشنهاد من به شما براي هميشه : سعي كنيد انتقاد پذيرتر بشين
فكر مي كنم سوء تفاهمات در اين تاپيك داره به شكل قابل توجهي بالا مي گيره .
اسم من هم حسين ه . عادل نيست .
مقسی.وی آل لاو یو توهمتون رو لاو دارم : حسين