hamed1star
Member
ggg
h
h
آخرین ویرایش:
امیدوارم بتونی توی رشته مورد علاقت قبول بشی و مثل کار سه بعدیت از بهترینهای معماری بشی ، اما فکر میکنم یه مقدار زیادی دغدغه کنکور داری... مطمئنم شما با این پشتکاری که داری حتما جای خوبی قبول میشی. از من میشنوی مکس رو به این راحتی رها نکن.فکر میکنم توی مملکتی عین مملکت ما چشم مردم فقط به یه برگه کاغذ هست که بهش میگن مدرک .... مدرک هایی که نصف بیشترشون بی سرو تهن .... به هر حال همونطور که همه میدونید من کمترین سن رو دارم و خوب چیزی که الان باید واسم مهم باشه درسه و قبول شدن تو کنکوره ....
نمیدونم ، اگه منم جزو این خیلی ها هستم حلال کن و اگه کاستی دیدی بذار رو حساب ناخوشی که این چند وقته برام پیش اومده... راستش کلا این تابستون رو نتونستم اون طور که میخواستم کار کنم ...از دست خیلی ها هم ناراحتم مخصوصا کسایی که توی اون گروهی که من ساختم همکاری نکردن هیچ وقت اون گروه رو یادم نمیره و هیچ وقتم نفهمیدم چرا ما ایرانی ها معنیه همکاری و گروهی کار کردن رو نمیدونیم به هر حال دیگه گذشته و ارزش گفتن نداره ....
از این حرفت خوشم اومد...چرا یه بار فکر نمیکنید که اگه ما تو طبیعت واسه روشن کردن اتاقمون فقط خورشید داریم تو مکس هم میتونیم همون یه دونه خورشید رو داشته باشیم چرا همیشه دوست دارین با تخیلات مسخره خودتون رو گیجو گم کنید
منم شديدا با اين موافقم!شاید بشه گفت مکس نرم افزاد ساده ایه ولی حالا یه سوال شمایی که هنوز از مکس که بهش میگی مسخره هم هیچی سرت نمیشه مگه بیماری داری که میخوای بری سراغ یه نرم افزار دیگه ؟؟؟
حرفت متين، ولي شما كه هميشه از همه تشكر كردي و لطف داشتي، كسي نگفت چرا؟خواهشا کسایی که این پست رو تا اینجا خوندن از این پست تشکر نکنن چرا که دوست دارم واسه اخرین بار من باشم که ازتون تشکر میکنم همه اونایی که خودشون رو دوست من میدونن وجودشون تو این تاپیک رو با یه پست بهم نشون بدن