خداحافظ !!!!!

ali_118

کاربر VIP
حامد ببین بعضی وقتا بعضی چیزا اونقدر ارزش نداره که به نظر میاد
ممکنه چیزی که توی این مدت بدست میاد ارزش خیلی از چیزهایی که از دست میره رو نداشته باشه !

فقط توصیه دوستان رو تکرار میکنم که هر کاری میکنی فقط سعی کن تو شهر خودت قبول بشی !:D
به هر حال میتونی هم مثل ما حضوری کمرنگ داشته باشی :)

و در ادامه ی سخنان شما :
ساده باشیم چه در باجه ی یک بانک ، چه در زیر درخت

ربطی نداشت ولی خب سعی میکنیم که ربطش بدیم :D

برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بازم این طرفا سر بزنی (هر چند بی سر و صدا :wink: )

بدرود

Mohammad-3d

Member
واقعا ناراحت شدم وقتی که فهمیدم می خوای از اینجا بری و 3d رو بزاری کنار...
آخه چراااااا تو که می خواستی 3d رو بذاری کنار رفتی وقت گذاشتی یاد گرفتی..
می تونستی یک کار دیگه بکنی که به درد رشته ای که می خوایی بری بخوره.
اما خوشحالم که تصمیمت رو گرفتی و هدفت رو مشخص کردی :)
امیدوارم بتونی به هدفت برسی. فقط یادت باشه هر تصمیمی می گیری به خدا توکل کن و از خدا کمک بخواه.:paint:

راستش من با مایا کار می کنم اما نمی دونم چرا هر کاری می کنم کارام طبیعی نمی شه به خودم گفتم شاید منتالری سخته و من نمی تونم باهاش کار کنم...وقتی که نمونه کار های بقیه رو می دیدم که با وری رندر شده بود فکر کردم شاید وری آسون تره و راحت تر می شه به نتیجه رسید(آخه بین کاربر ها ایرانی به غیر از شما کسی دیگه رو ندیدم که بتونه با منتال کار طبیعی بزنه) رفتم وری رو دانلود کردم اما با وری هم نتونستم کاری بکنم وقتی که منتال ری دوست قدیمی رو دیدم به خودم گفتم که اگه شما تونستی منم می تونم و ایندفعه با یک دید دیگه ای به منتال نگاه کردم...پیشرفت خوبی هم داشتم.این آخرین کارمه که با منتال رندر شده...چطوره؟؟؟

eap3xi5u6frs3cfb1c5m.jpg

من برای نورپردازی از دو تا منبع نور استفاده کردم یکی جلو پنجره گذاشتم یکی هم به عنوان خورشید(Sun and Sky) استفاده کردم می خوام بدونم که شما با این نور پردازی موافقید یا بهتر بگم شما هم این صحنه رو اینجوری نور پردازی می کردید؟؟؟
یک خواهش هم از شما داشتم، خواهشم اینه که لینک دانلود اون فایل (آخرین کارتون) رو به من بدید درسته با مایا کار می کنم و این فایل مال مکس هست اما شاید نورپردازی رو یاد گرفتم.

موفق باشی

DIMO

Active Member
سلام

اول از همه باید بگم اگر هدفی داری باید بهش برسی،آیا هدفت یاد گرفتن مکس و کار کردن باهاش بود؟پس چرا ولش کردی؟اگرم نبود چرا سراغش رفتی؟اگر انسان هدفی داره با هر بادی که از جاش تکون نمیخوره عزیز من حالا بگذریم.......

تو حرفات یه سادگی و بی الایشیه خواصی احساس کردم درسته زیاد نتونستم در کنار تو چیزی یاد بگیرم ولی برات توی تمام مراحل زندگانیت آرزوی موفقیت دارم. بخصوص توی کنکور...ایشالا توی رشته معماری هم قبول بشی و.........

شاد و پیروز باشی هر جا که هستی:rose:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
اي بابا، دوباره اين تاپيك هم مثل تاپيك hamedddd داره دارالغم يا شايدم داروالناراحتي، ميشه!!!(چي گفتم!!!)
اينطور كه شماها هي، ميخوام برم، ميخوام برم، مي كنيد، انگار داريد ميريد فضا!!! كه نه اينترنتي پيدا ميشه نه كامپيوتري
پس از قرار معلوم، بايد اينجارو تعطيلش كنيم ديگه، به autodesk هم بگيم ديگه مكس توليد نكنه، چون همه دارن ميرن، هيچ كس، نمونده باهاش كار كنه!:lol:

hamed1star

Member
با تشکر از همه ی دوستان بابت نظرات خوبشون

لینک های دانلود برای افراد درخواست کننده فرستاده شد و مهلت در خواست فایل نیز به پایان رسید

با تشکر از همه

hosienmax100

3D Artist
رفتن هميشه پر غمه ..........ديگه دير شده راستش منم زياد سعادت هم اينترنتي رو باهات نداشتم

ولي كاراتو ديدم و لذت بردم

اول اينكه ايشالله قبول ميشي دانشگاه مثه يه قيف ميمونه تو ايران از طرف تنگ و كوچيكش وارد ميشن و از اون طرف با خيال

راحت بيرون ميان و ميرن سراغ مسافركشي البته با اطلاعات محدود .............

تو خارج برعكس وارد ميشن خروجشون سخت ميشه اما با اطلاعات زياد _كارشون هم هموني ميشه كه خوندن ....

بي زارم از دانشگاه ترجيح ميدم تا آخر عمر نرم سراغش و freelance كار كنم خودم خودم خودم ......

بهترين علم تو دنيا ياد گرفتن زبان انگليسيه ومعتاد شدن به اينترنت و گفتگو با دوستاي مجازي كه همشون عزيزن

موفق باشي

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
ول اينكه ايشالله قبول ميشي دانشگاه مثه يه قيف ميمونه تو ايران از طرف تنگ و كوچيكش وارد ميشن و از اون طرف با خيال

راحت بيرون ميان و ميرن سراغ مسافركشي البته با اطلاعات محدود .............

تو خارج برعكس وارد ميشن خروجشون سخت ميشه اما با اطلاعات زياد _كارشون هم هموني ميشه كه خوندن ....

بي زارم از دانشگاه ترجيح ميدم تا آخر عمر نرم سراغش و freelance كار كنم خودم خودم خودم ......

بهترين علم تو دنيا ياد گرفتن زبان انگليسيه ومعتاد شدن به اينترنت و گفتگو با دوستاي مجازي كه همشون عزيزن

دوست عزیزم نگو این حرفو
دانشگاهای ما مشکل اصلی نیستند
مشکل دانشجو ها هستند که دانشجو نیستند دانش آموزند
همه چیو هلو بپر تو گلو می خوان

این تفکر برای کشور مخربه
اونو تبلیغ نکنید

مملکتمون به اندازه ی کافی درب و داغون هست
خودمون با تفکرات غلط داغون ترش نکنیم

اگه دانشجویی به معنی واقعی دانشجو باشه دنبال علم می ره
دانشگاه رو هم قیف وارونه نمی بینه و برای خودش یه کاغذ لوله می کنه و می ذاره تو قیف تا یه مسیر استوانه ای رو طی کنه

اگه آدم به رشتش علاقمند باشه این کار واقعا آسون

اگرم علاقمند نباشه که مسافرکشیم زیادشه

من این حرف رو با تجربه ی 2 سال تحصیل در رشته ی فیزیک و تغییر رشته به معماری در یک سال پیش می زنم

A.L.I

New Member
سلام آقا حامد
من تازه امشب عضو شدم . بصورت مهمان داشتم این تاپیک را میدیدم گفتم بیام هم نظرم رو بدم هم از مباحث بسیار خوب این فروم استفاده کنم
راستش میفهمم چی میگی. منم مثل شما همین احساس رو داشتم ولی خب کاری که کردم این بود که اولا اینترنت رو در همون اندازه خودش نگه داشتم طوری که نمیزارم تمام زندگی ام رو اشغال کنه و ثانیا با رفتن از سایت مشکلت حل نمیشه . الان چندین مساله رو مطرح کردی . اگه مساله کنکور است خب میتونی تعداد دفعات اومدنت رو به سایت کمتر کنی و برای مدیریتت در اینجا یک برنامه بزاری . خیلی هم راحته . میدونی وقتی برنامه میزاری ذهنت راحتتر کار میکنه و میتونه روی چیزهای دیگه تمرکز کنه . پس نگران نباش که احیانا به درس خوندنت لطمه بزنه . نه اینطوری ها هم نیست . خیلی از نفرات برتر کنکور ضمن اینکه برای کنکور خودشون رو آماده میکردند به کارهای دیگه هم سرگرم بودند منتها بیشتر تمرکزشون روی درس بوده .
اگه مساله عدم شرکت فعال بعضی ها در گروهت بوده که خب این دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثلا نا آشنایی به قوانین و برنامه های گروه- ارتباط کم با دیگران - موقعیت های مکانی و زمانی بخصوص کیفیت پایین اینترنت در بسیاری از شهرهای ایران - نبود یا کم بودن محرکهای انگیزشی برای شرکت فعال در گروه و ...

باز هم کاملا مختار هستی که بروی یا بمانی منتها خیلیها حتی خودم به دانش و تجربیات ارزشمند شما نیاز دارند .
اگه دانشجویی به معنی واقعی دانشجو باشه دنبال علم می ره
دانشگاه رو هم قیف وارونه نمی بینه و برای خودش یه کاغذ لوله می کنه و می ذاره تو قیف تا یه مسیر استوانه ای رو طی کنه

اگه آدم به رشتش علاقمند باشه این کار واقعا آسون

از دوست عزیز f_tabande بخاطر این دید بسیار خوب و روشنشون به قضایا تشکر میکنم
بله دقیقا همینطوره که گفتند . منم تایید میکنم
آدم اگه خودش واقعا بخواد و خودشو در هر شرایطی عالی نشون بدهد میتونه به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کنه چه وارد دانشگاه بشود یا نشود . یادمون نرود بیل گیتس و سوییشیرو هوندا که جزو مدیران بزرگ دنیا هستند اصلا دانشگاه نرفتند . فقط تلاش خودشون بوده که بصورت خودجوش رفتند دنبال مطالعه و تحقیق

شاد و موفق باشید :rose:

Sherlock_Holmes

Active Member

یه جمله ای هست که همیشه منو از ایندست فلسفه بافی ها دور نگه داشته "جایی که زندگی نیست فلسفه ی زندگی خوب رشد میکنه..."
.
حامد جان ببخش حرف بی ربط توی تاپیکت زدم... بابت لینک و مخصوصا وقتش ممنون..:wink:
همگی موفق باشید...

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام ....
آخه چرا؟! چرا ؟!
حامد جان تو چطور دلت میاد از سی جی جدا شی ؟ من هم قبل از کنکور همین تصمیمو داشتم اما به یه ماه نکشید که دوباره ...
اینقدر این کنکورو سخت نگیر . چرا این قدر غولش کردی . باور کن خیلی خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنی ...
من شخصا اولویت اولم کنکور نبود . برام کامپیوتر مهمتر بود تا درس و کنکور اما خب نمی شد که هیچی هم نخونم . خوندم و رشته مورد علاقمم قبول شدم اما هیچ وقت کارای مورد علاقمو کنار نذاشتم .

تو که تونستی تو این سن کم و به این زودی سی جی رو یاد بگیری . بعد واقعا می خوای توی درسای کنکور بمونی ؟!!
به هر حال تصمیم با خودتو اما سعی کن ارتباطتو با فروم و بچه ها قطع نکنی . من که هر کار کردم نشد :D

ان شالله رشته مورد علاقتو قبول بشی . :rose:

فرخ جان خیلی با این حرفت حال کردم . شدیدا باهات موافقم !!!

Farrokh

Active Member
اینقدر این کنکورو سخت نگیر . چرا این قدر غولش کردی . باور کن خیلی خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنی ...

چرا همیشه دوست دارین با تخیلات مسخره خودتون رو گیجو گم کنید چرا فکر می کنید حتما باید 10 سال کار کنید تا بهتون بگن حرفه ای

حفظ تعادل در هر کاری از هر چیزی مهمتره

اگر برای درس خوندنت برنامه ریزی داشته باشی توی کنکور هیچ مشکلی نداری

صرفه جویی مصرف نکردن نیست درست مصرف کردنه

یه چیز جالب هم بهت بگم
من برای کنکور توی درس فیزیک که همه کلی فرمول حفظ می کنن فرمول چندانی حفظ نبودم
حتی نصف بیشتر فرمولای کتاب رو هم حفظ نبودم

همه چیز رو تجسم می کردم و به جواب می رسیدم
برام مسخره بود که من همه ی عمرم با قوانین فیزیکی زندگی کردم اونوقت برای تخمین زمان رسیدن یه توپ به زمین ده تا فرمول حفظ کنم
چطوره که وقتی یه توپ رو میندازم هوا می دونم کی باید دستم رو دراز کنم و بگیرمش تا به زمین نخوره

چطوره اون موقع به فرمول نیازی ندارم و در کسری از ثانیه ذهنم همه چیز رو حساب می کنه اونوقت سر جلسه کنکور خودمو بکشم تا به جواب برسم ؟

با همین روش کارشناسی فیزیک سراسری قبول شدم

حالا تو هم که تونستی تو سیجی ساده فکر کنی و نتیجشو دیدی
توی درس خوندنت هم ساده فکر کن و خودتو الکی عذاب نده

از الان شروع نکن تست زدن و کنکوری خوندن
سعی کن مفهوم درس رو بفهمی به جای اینکه مسائل زیادی رو حل کنی

کنکور فقط یه مرحله از درس خوندنه سعی کن خودت رو برای اونور سد کنکور آماده کنی اینجوری خود به خود از سد هم رد می شی

این تجربه ی خود من بود
امیدوارم با تفکرات پیچیده خودت رو از زندگی باز نکنی

یه چیز هم یادت نره:
حامد 18 ساله
حامد 19 ساله

دیگه هرگز تکرار نمی شه
از زندگیت حد اکثر استفاده رو ببر و دو سال از عمرت رو یک بعدی زندگی نکن بهای این کار خیلی سنگینه

animations

Active Member
حامد جان، این حرفها چیه؟ خداحافظ چیه؟ کنکورت رو که دادی، دوباره بیا دیگه. چطور شده اینجا، هر کی یه مدت کار داره، می یاد یه خداحافظ گنده می گه؟! بابا، یه چند ماهی کار دارین و نیستین. بعدش می یاین دیگه. (علی جان، با شما هم هستم)
راستش بدجور از دستتون ناراحت شدم. حامد جان، تو با این کارهای خفنت حق نداری از اینجا بری. بعله، نباید کلا بری.

دوست من، درسته که دانشگاه رفتن تجربه خوبیه، ولی برخلاف چیزی که گفتی، به جز استخدام شدن برای شرکت های دولتی، تقریبا هیچ جا برای کارهای هنری مدرک نمی خوان. همه به نمونه کار نگاه می کنند. تجربه من همیشه اینطوری بوده. مدرک اصلی خودم کاردانی گرافیه. ولی اگه هر جا می گفتم سیکل دارم، یا فوق لیسانس انیمیشن از دانشگاه تربیت مدرس، نه مقدار پولش فرق می کرد، نه مدرکش رو ازم می خواستند. ولی با این حال دانشگاه رفتن تجربه خوبیه. آدم دیدش نسبت به خیلی از مسائل عوض می شه. امیدوارم تلاشت رو بکنی و توی بهترین رشته ای که دوست داری قبول بشی.

این کارت هم مثل بقیه کارهات حرف نداره. اصلا مثل اینکه کار ضعیف نمی تونی بزنی. دست می زنی به مکس، شاهکار خلق می کنی.

راجع به گروه که گفتی، منظورت رو نفهمیدم. من الان اصلا تو باغ نیستم. بعدا می یام فروم رو زیر و رو می کنم که بفهمم چی گفتی. راستش خودم الان تا وسطهای آبان درگیر 3 تا پروژه ام. الان زیاد برای گشتن وقت ندارم. آخه برای ثانیه ثانیه وقتم برنامه ریزی کردم. توی این مدت سعی می کنم یکی دو روز توی هفته به اینجا سر بزنم. بعدا اگه لطف کنی، سورس این شاهکار رو ازت می گیرم. الان اگه می گرفتمش، می افتاد گوشه کامپیوترم خاک می خورد.

تو هم لطفا نرو. ببین، اول دعوات کردم، حالا ازت خواهش می کنم. جات توی فروم خیلی خالی می شه. لطفا بعد از یه غیبت صغری، دوباره بیا. باشه؟ هر جا گیر کردی، حتما رو من حساب کن. منتظرتیم و به امید دیدار.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا